muzons - No Rapidshare -> Failiem.lv [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

No Rapidshare -> Failiem.lv [Dec. 3rd, 2009|01:29 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[sick_among_pure]
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gg
Date:December 22nd, 2009 - 04:55 pm

Re: Priekā!:)))

(Link)
atvaino, es tik grib aizstāvēt cibas biedrus, kurus tu te tagad baig zākā, bet šie Tavi posti "pat jau divās valodās" ar savu COIL, BEHERIT liekas ir pārāk uzbāzīgi šajā sabiedriskajā komūnā MUZONS un vēl tie visi atgādinājumi, ka esi kauko pārlicis no rapidšāres uz Failiem, ak! ne jau visiem interesē tas tavs coils

nav bijusi doma uztaisīt piem. http://coilmusic.blogspot.com ?

būtu vienuviet sapeistojis visus savu COIL discography rāritīs ar 2 m sajūsmas aprakstiem, un tiem kam tiešām interesē tas coil, googlē atrastu un te varētu ielikt tikai vienu linku: šeit var novilkt visu COIL diskogrāfiju.
From:[info]cloud_zero
Date:December 23rd, 2009 - 12:46 am

Re: Priekā!:)))

(Link)
Nepadari sevi smieklīgu ar aizstāvēšanu. Man nepatīk un dažreiz pat riebjas 90% no muzonā ieliktajiem materiāliem..., BET, VARI PĀRBAUDĪT,... es nekad, nereizi, neesmu nolaidies līdz te dažu labu bērnudārza līmenim un to ielicējus nolamāt tikai par to, ka ielikuši to, kas viņiem patīk un kā tas viņiem patīk, jo es, jau vismaz gadus desmit esmu sapratis ka gaumes var būt dažādas... ja man patīk paskatos... ja ne es to vienkārši nelasu (tici man tas ir pavisam vienkārši). Turklāt manis izmantotā metode nav pretrunā ar kopienas noteikumiem, tā kā "ja neparīk un nevari izturēt, vari izšķaidīt galvu pret sienu", bet nopietni runājot... vai tik grūti ir ignorēt postu, paskrollot uz nākamo un lasīt nākamo... tev ko mans posts ēst prasa?????????? Un pirmo punktu pabeigšu ar iepriekšējā teikto summāciju... es nevienu neaiztieku, mana rīcība nav pretrunā ar kopienas noteikumiem, turklāt, kas var būt vieglāks par to kā NEIZLASĪT un NENOVILKT postu, kas neinteresē/nepatīk. Tā kā slēpjoties aiz biedru aizstāvēšanas patiesūibā, šķiet, tu esi viens no tiem skauģiem, ka man ir unikāla, internetā nekur neatrodama kolekcija (retākie ieraksti, pilnīgi noteikti vienīgā Baltijā, utt.) un kas es par to nekaunos, bet cenšos ar absolūti "essential" mūziku iepazīstināt lielākoties šajā ziņā neizglītotus klausītājus... Protams vari teikt, ka mana neatlaidība, nodarīs pretēju efektu... bet tas atkal liecina par skauģīgumu un infantīlismu - paklausījies, patika... velc tālāk, nepatika... ak dievs, ignorē šos postus.
Tavis paša pieminētajā blogspot.com ir jau vismaz divi (wassoni un TheBradMiller ("Because God Told Me to Do It")) kolosāli Coil blogi (lai gan pāris ierakstus šier pat no manis aizņēmās, tories, kad tiksim līdz "live" ... tie ir kačāti no viņiem un būtu stulbi likt atkal to pašu tur), turklāt šis ir domāts tieši latvijas publikai, jo savairojušies daudzi jauni industriālisti, un goti un gotiņas, bet ja paprasīsi viņus par šīs mūzikas korifejiem... tad neko vecāku par 2000.gadu nosaukt nevarēs, vai runās pilnīgas muļķības.
Turklāt, kā jau esmu minējis - tā nav mana vaina, ka reizēm sanāk vairāki mani posti pēc kārtas. Es tos lieku ne uz sacensībām, bet tad kad ir spēks un iedvesma. Ja neviens cits pa vidu nav neko ielicis, vai tad tā ir mana vaina? Es lieku kad sanāk, un ja neviens nav ielicis neko citu, tad TĀ IR PĀRĒJO LICĒJU VAINA, jo, kas... ja es pēkšņi esmu postu sagatavojis un pēkšņi ieraugu, ka neviens cits neko nav ielicis, man ko... būtu jāsaķer galva... jālūdz dievam un visai pasaulei piedošana un jāmarinē posts... piedod, negribu par tevi neko sliktu teikt (jo tevi nepazīstu, bet pārējie (spriežort pēc viņu nepamatotajām emocionālajām sūdzībām (neviens nespiež viņus lasīt manus postus, sevišķi, ja cilvēki neko nesaprot no kolekcionāra būtības) viņi ir vienkārši garīgi atpalikuši)), bet, ja tu tiešām domā ko runā, tu tad vai nu tu kādu subjektīvu, ne objektīvu iemeslu pēc centies pasargār šos... vai arī pats esi daunis (nevēlos apvainot, bet tu pats radīji tādu priekštatu, jo tam ko es rakstu tagad nevar un jums nav tiesību iebilst, turklāt to rakstu otro reizi (tev arī slinkums lasīt? - vai vienkārši neiedziļinoties izpaužas letiņa stulbība... iekost kādam, kurš gudrāks, tikai tāpēc, ka citi (draugi!, paziņas to dara!)))
Bet varu jos nopierināt... šis viss turpināsies... Vēl kādi 300+ ieraksti būs jāpacieš:))) Es nevienu nekad nesmu aizticis un kritizējis... bet jums tas ir pēdējais mopdes kliedzies... tas vien liecina par jūsu izglītības līmeni, tādēļ es visus ignorējot iešu uz priekšu, NEVIS tāpēc, ka gribētu ieriebt, bet tāpēc, ka nav nekādu sakarīgu argumentu to nedarīt (es neko nepārkāpju) - un es to darīšu kā es to gribēšu. PUNKTS.
From:[info]cloud_zero
Date:December 23rd, 2009 - 12:57 am

Re: Priekā!:)))

(Link)
PS. un pat ja ar šo žurnālu kaut kas notiks - man vēl ir 3-4 alterego tepat cibā + Man nav problēmu uztaisīt arī jaunu(s) + Ja arī Blogspot kaut ko izvaidošu... tad obligāti pārpublicēšu muzonā caur draugu vai sievas žurnālu. SAMIERINIETIES UN RIMSTIETIES, man ir tik pat daudz tiesību kā jums un neesu noteikumos, lasījis, ak ja kāds publicē vairāk nekā citi, vai arī vienu un to pašu grupu, - ka tā būtu sodāma rīcība, tādēļ tu tikai (piedod par atkārtošanos) esi sevi padarījis par apsmieklu... vismaz manasģimenes un draugu/paziņu acīs. Piedod... bet labāk skarba patiesība, nekā saldi meli. Turklāt, piedod, bet es tevi neizaicināju... tu pats sevi tādā pozīcijā nostādīji (ES NEVIENU NEKAD NEIZAICINU)... tas mani šokē visvairāk... es mierīgi lieku savus postus... nevienu neesmu kritizējis vai braucis viŗsū (lai gan tiek likti (pēc mana viedokļa, bet katram tiesības uz savu gaumi) TĀDI, TĀDI mēsli), tai pat laikā, skatos, te izvērsusies vesela akcija pet mani un Coil (grupu, kas ir viena no visu laiku visnozīmīgākajiem projektiem, jebkuras elektronoskās mūzikas laukā sākot ar avangardu un beidzot ar techno/dance - to jums pateiks jebkurš daudz maz izglītots mūziķis (baidos, gan ka ne no Latvijas)). Ja vēl kāds uzrakstītu: "Tas ir sūds un man nepatīk," es protams nepiekristu, bet viņam ir tiesības uz savu gaumi... bet jūs te visi di**at par pašu ielikšanu... acīmredzot no malas nemākat paskatīties uz sevi.., cik tas ir bezjēdzīgi un smieklīgi, turklāt ar katru šādu komentu es to darīšu arvien biežāk. (Nu neticu, ka jums nav smadzeņu lai to saprastu).

Turklāt man vienmēr ir bijis princips... izlikt visu no vienas grupas (es šoreiz par elektroniku runāju), un tikai tad ķerties pie nākamās. Dabūsiet arī MUSLIMGAUZE vinilus, SCORN vinilus, ANTIREALITY agrīnos dislus, THE LEGENDARY PINK DOTS dažus vinilus, kā arī TILT! (GER), un arī PSYCHIC TV... WILLIAM S. BURROUGHS... + vēl daudz ko interesanbtu (kam interesē (jo bez jūsu "hate mail" esmu saņēmis arī ļoti pozitīvas atsauksmes - pat no ārzemēm)). Tā kā padoms - izstiepies, vai saraujies - bet tevis paša labad aizveries:)))))

PS. Par BEHERIT tu esi iebraucis galīgās auzās - Bija 2 posti... (metāla) un 2 elektroniskie, tomēr 2 posti bija arī par AMON (GOETH)[būtu bijuši 6 ja es varētu demo kasetes digitalizēt, bēt nākamgad to atrisināšu, ARIA, par CELTIC FROST (tagad būs trešais), un turpmāk būs grupas ar vēl vairāk postiem...

PPS. No janvāra sāks darboties mans trešais "kanāls". Priekā!:))))

PPPS. Man pret tevi nekas nav pretī (es pat tevi nepazīstu, un nekad nevēlētos), bet vienkārši šķiet, ka esi sakarīgs cilvēks... Nu kāpēc tādam cilvēkam jāpataisa sevi par muļķi (tēlaini izsakoties)???? Es tiešām nesaprotu.

UN PĒDĒJAIS - jūs man aizņemat par daudz laika (varbūt tāds bija jūsu mērķis?), bet neuztraucies, turpmāk tas netraucēs. Es nebaidos lasīt ko par mani raksta, tādēļ komenti netiks liekti, bet turpmāk negaidiet uz tiem atbildes, bet tikai divreiz biežākus "postus". Pioniera godavārds.

PPPPS. Palsaīju, inteseses... tavus postus... ko klausies, kādus koncertus apmeklē.... Man (un antireality, kas tomēr ir azīts elektroniskais mūziķis gan iekšgan ārpus latvijas) bija taisnība... tu esi cilvēks, kuru vienkārši var izsvītrot. Lai gan tavas dzelzs smadzenes droši vien to nesapratīs, kamēr pimpis aiz vaiga nebūs (līdz pat pašām smadzenēm). (Varbūt apaugļotākas sākas dot kādus prāta augļus). (Jā šis pēdējais ir nepieklājīgs uzbrauciens, bet man pohuj, jo mani neapturēt... bet tevi, oij, labi... tas no tavas "padačas" pārvēršas bērnudārzā... tādēļ tev turpmāk "ignore".) Pioniera godavārds!:)))
From:[info]cloud_zero
Date:December 23rd, 2009 - 01:14 am

Re: Priekā!:)))

(Link)
Ja joprojām esi pārliecināts par savu "gudrību" un "lietderību", kā rī viedumu padomu domāšanā... tūlīt sarūsēsi. Izlasi šo:

http://klab.lv/community/muzons/688608.html?view=2491616#t2491616
[User Picture]
From:[info]gg
Date:December 23rd, 2009 - 10:53 am

Re: Priekā!:)))

(Link)
atliek pasmaidīt cik apbrīnojams entuziasts un rupjš dirsējs esi ;)

daļa taisnības visā tavā demagoģijā ir jā, kā sak antireality - autors cenšas kautkā apliecināties un tas ir tikai dabiski, bet ja jau tu saki, ka tev šeit reibjas 90% no publicēta, tad iespējams šī nav īstā vieta tavam masveida spamam, jo vnkārši tu taču pats redzi, ka daudzus komūnas jūzerus tas tracina :)

un protams manu izteikto domu - komentāru uztvēri saasināti, kaut es kā labāk gribēju, ieteicu domu par kādu kodolīgu tematisku komjunity tepat cibā vai bloga izveidi,ja jau tu esi nolēmis publicēt vai visu grupu diskogrāfiju.

atzīšos, mani Coil neīpaši uzrunā, tādēļ es ar klusēju, nu kā tu saki 'skrollē tālāk', bet vakar palasot iepostēto linku uz šo jandāliņu bišku tomēr sašūmējos par tavu 'neatlaidīgo uzvedību, kas robežojas ar apsēstību', bet no otras puses komūna 'muzons' ir beigu beigās taču beztematiska ateja, kurā katrs var "nolikt jebkura izmēra kluci" tb. postēt visu, kas skan - ar domu, varbūt kādu tas interesēs...

peace, ignore and scroll up ;]