muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Re: Priekā!:))) Dec. 23rd, 2009|12:57 am
cloud_zero
PS. un pat ja ar šo žurnālu kaut kas notiks - man vēl ir 3-4 alterego tepat cibā + Man nav problēmu uztaisīt arī jaunu(s) + Ja arī Blogspot kaut ko izvaidošu... tad obligāti pārpublicēšu muzonā caur draugu vai sievas žurnālu. SAMIERINIETIES UN RIMSTIETIES, man ir tik pat daudz tiesību kā jums un neesu noteikumos, lasījis, ak ja kāds publicē vairāk nekā citi, vai arī vienu un to pašu grupu, - ka tā būtu sodāma rīcība, tādēļ tu tikai (piedod par atkārtošanos) esi sevi padarījis par apsmieklu... vismaz manasģimenes un draugu/paziņu acīs. Piedod... bet labāk skarba patiesība, nekā saldi meli. Turklāt, piedod, bet es tevi neizaicināju... tu pats sevi tādā pozīcijā nostādīji (ES NEVIENU NEKAD NEIZAICINU)... tas mani šokē visvairāk... es mierīgi lieku savus postus... nevienu neesmu kritizējis vai braucis viŗsū (lai gan tiek likti (pēc mana viedokļa, bet katram tiesības uz savu gaumi) TĀDI, TĀDI mēsli), tai pat laikā, skatos, te izvērsusies vesela akcija pet mani un Coil (grupu, kas ir viena no visu laiku visnozīmīgākajiem projektiem, jebkuras elektronoskās mūzikas laukā sākot ar avangardu un beidzot ar techno/dance - to jums pateiks jebkurš daudz maz izglītots mūziķis (baidos, gan ka ne no Latvijas)). Ja vēl kāds uzrakstītu: "Tas ir sūds un man nepatīk," es protams nepiekristu, bet viņam ir tiesības uz savu gaumi... bet jūs te visi di**at par pašu ielikšanu... acīmredzot no malas nemākat paskatīties uz sevi.., cik tas ir bezjēdzīgi un smieklīgi, turklāt ar katru šādu komentu es to darīšu arvien biežāk. (Nu neticu, ka jums nav smadzeņu lai to saprastu).

Turklāt man vienmēr ir bijis princips... izlikt visu no vienas grupas (es šoreiz par elektroniku runāju), un tikai tad ķerties pie nākamās. Dabūsiet arī MUSLIMGAUZE vinilus, SCORN vinilus, ANTIREALITY agrīnos dislus, THE LEGENDARY PINK DOTS dažus vinilus, kā arī TILT! (GER), un arī PSYCHIC TV... WILLIAM S. BURROUGHS... + vēl daudz ko interesanbtu (kam interesē (jo bez jūsu "hate mail" esmu saņēmis arī ļoti pozitīvas atsauksmes - pat no ārzemēm)). Tā kā padoms - izstiepies, vai saraujies - bet tevis paša labad aizveries:)))))

PS. Par BEHERIT tu esi iebraucis galīgās auzās - Bija 2 posti... (metāla) un 2 elektroniskie, tomēr 2 posti bija arī par AMON (GOETH)[būtu bijuši 6 ja es varētu demo kasetes digitalizēt, bēt nākamgad to atrisināšu, ARIA, par CELTIC FROST (tagad būs trešais), un turpmāk būs grupas ar vēl vairāk postiem...

PPS. No janvāra sāks darboties mans trešais "kanāls". Priekā!:))))

PPPS. Man pret tevi nekas nav pretī (es pat tevi nepazīstu, un nekad nevēlētos), bet vienkārši šķiet, ka esi sakarīgs cilvēks... Nu kāpēc tādam cilvēkam jāpataisa sevi par muļķi (tēlaini izsakoties)???? Es tiešām nesaprotu.

UN PĒDĒJAIS - jūs man aizņemat par daudz laika (varbūt tāds bija jūsu mērķis?), bet neuztraucies, turpmāk tas netraucēs. Es nebaidos lasīt ko par mani raksta, tādēļ komenti netiks liekti, bet turpmāk negaidiet uz tiem atbildes, bet tikai divreiz biežākus "postus". Pioniera godavārds.

PPPPS. Palsaīju, inteseses... tavus postus... ko klausies, kādus koncertus apmeklē.... Man (un antireality, kas tomēr ir azīts elektroniskais mūziķis gan iekšgan ārpus latvijas) bija taisnība... tu esi cilvēks, kuru vienkārši var izsvītrot. Lai gan tavas dzelzs smadzenes droši vien to nesapratīs, kamēr pimpis aiz vaiga nebūs (līdz pat pašām smadzenēm). (Varbūt apaugļotākas sākas dot kādus prāta augļus). (Jā šis pēdējais ir nepieklājīgs uzbrauciens, bet man pohuj, jo mani neapturēt... bet tevi, oij, labi... tas no tavas "padačas" pārvēršas bērnudārzā... tādēļ tev turpmāk "ignore".) Pioniera godavārds!:)))
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.