muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Re: Priekā!:))) Dec. 23rd, 2009|12:46 am
cloud_zero
Nepadari sevi smieklīgu ar aizstāvēšanu. Man nepatīk un dažreiz pat riebjas 90% no muzonā ieliktajiem materiāliem..., BET, VARI PĀRBAUDĪT,... es nekad, nereizi, neesmu nolaidies līdz te dažu labu bērnudārza līmenim un to ielicējus nolamāt tikai par to, ka ielikuši to, kas viņiem patīk un kā tas viņiem patīk, jo es, jau vismaz gadus desmit esmu sapratis ka gaumes var būt dažādas... ja man patīk paskatos... ja ne es to vienkārši nelasu (tici man tas ir pavisam vienkārši). Turklāt manis izmantotā metode nav pretrunā ar kopienas noteikumiem, tā kā "ja neparīk un nevari izturēt, vari izšķaidīt galvu pret sienu", bet nopietni runājot... vai tik grūti ir ignorēt postu, paskrollot uz nākamo un lasīt nākamo... tev ko mans posts ēst prasa?????????? Un pirmo punktu pabeigšu ar iepriekšējā teikto summāciju... es nevienu neaiztieku, mana rīcība nav pretrunā ar kopienas noteikumiem, turklāt, kas var būt vieglāks par to kā NEIZLASĪT un NENOVILKT postu, kas neinteresē/nepatīk. Tā kā slēpjoties aiz biedru aizstāvēšanas patiesūibā, šķiet, tu esi viens no tiem skauģiem, ka man ir unikāla, internetā nekur neatrodama kolekcija (retākie ieraksti, pilnīgi noteikti vienīgā Baltijā, utt.) un kas es par to nekaunos, bet cenšos ar absolūti "essential" mūziku iepazīstināt lielākoties šajā ziņā neizglītotus klausītājus... Protams vari teikt, ka mana neatlaidība, nodarīs pretēju efektu... bet tas atkal liecina par skauģīgumu un infantīlismu - paklausījies, patika... velc tālāk, nepatika... ak dievs, ignorē šos postus.
Tavis paša pieminētajā blogspot.com ir jau vismaz divi (wassoni un TheBradMiller ("Because God Told Me to Do It")) kolosāli Coil blogi (lai gan pāris ierakstus šier pat no manis aizņēmās, tories, kad tiksim līdz "live" ... tie ir kačāti no viņiem un būtu stulbi likt atkal to pašu tur), turklāt šis ir domāts tieši latvijas publikai, jo savairojušies daudzi jauni industriālisti, un goti un gotiņas, bet ja paprasīsi viņus par šīs mūzikas korifejiem... tad neko vecāku par 2000.gadu nosaukt nevarēs, vai runās pilnīgas muļķības.
Turklāt, kā jau esmu minējis - tā nav mana vaina, ka reizēm sanāk vairāki mani posti pēc kārtas. Es tos lieku ne uz sacensībām, bet tad kad ir spēks un iedvesma. Ja neviens cits pa vidu nav neko ielicis, vai tad tā ir mana vaina? Es lieku kad sanāk, un ja neviens nav ielicis neko citu, tad TĀ IR PĀRĒJO LICĒJU VAINA, jo, kas... ja es pēkšņi esmu postu sagatavojis un pēkšņi ieraugu, ka neviens cits neko nav ielicis, man ko... būtu jāsaķer galva... jālūdz dievam un visai pasaulei piedošana un jāmarinē posts... piedod, negribu par tevi neko sliktu teikt (jo tevi nepazīstu, bet pārējie (spriežort pēc viņu nepamatotajām emocionālajām sūdzībām (neviens nespiež viņus lasīt manus postus, sevišķi, ja cilvēki neko nesaprot no kolekcionāra būtības) viņi ir vienkārši garīgi atpalikuši)), bet, ja tu tiešām domā ko runā, tu tad vai nu tu kādu subjektīvu, ne objektīvu iemeslu pēc centies pasargār šos... vai arī pats esi daunis (nevēlos apvainot, bet tu pats radīji tādu priekštatu, jo tam ko es rakstu tagad nevar un jums nav tiesību iebilst, turklāt to rakstu otro reizi (tev arī slinkums lasīt? - vai vienkārši neiedziļinoties izpaužas letiņa stulbība... iekost kādam, kurš gudrāks, tikai tāpēc, ka citi (draugi!, paziņas to dara!)))
Bet varu jos nopierināt... šis viss turpināsies... Vēl kādi 300+ ieraksti būs jāpacieš:))) Es nevienu nekad nesmu aizticis un kritizējis... bet jums tas ir pēdējais mopdes kliedzies... tas vien liecina par jūsu izglītības līmeni, tādēļ es visus ignorējot iešu uz priekšu, NEVIS tāpēc, ka gribētu ieriebt, bet tāpēc, ka nav nekādu sakarīgu argumentu to nedarīt (es neko nepārkāpju) - un es to darīšu kā es to gribēšu. PUNKTS.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.