muzons - PĒDĒJĀ Coil "Scatology" versija un krietni uzlabota! Noteikti novelciet! [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

PĒDĒJĀ Coil "Scatology" versija un krietni uzlabota! Noteikti novelciet! [Jun. 28th, 2009|05:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|]
[mood |ptica zapļotnaja]
[music |ELpH vs Coil - The Hallivell Hammers 3 (WorshipTheGlich'95 )]

Absolūti nepieciešama 80-gadu sākuma underground experimental elektronika

ŠIS NAV GLUŽI KĀRTĒJAIS "SCATOLOGY". Šis ir "ripots" no oriģinālā "SCATOLOGY remastered" CD un skan atšķirīgi no visiem iepriekšējiem. Patiesībā jūs varētu izmest visus iepriekšējos un saglabāt tikai oriģinālo vinilu un šo. Kāpēc?Parto nedaudzvēlāk, bet nepacietīgajiem, lūk pats mākslas darbs:

COIL - "Stevo, Pay Us What You Owe Us! Volume I - SCATOLOGY - Remastered 2001 version" CD [Threshold House]

Photobucket Photobucket

Sāksim ar to, ka tā ir pilnībā autorizēta albuma versija, ko atbildot uz daudzajiem būtlegiem nolēma izdot paši Coil, turklāt "apgreidotā" kvalitātē. Darbs visai negaidot tika uzticēts tā brīža trešajam grupas dalībniekam Taipolsandram (Thighpaulsandra)- kurš patiesībā bija grupā līdz pat tās izjukšanai. Viņš veica ļoti rūpīgu un kvalitatīvu "remāsteringu" un arī maigu, bet ļoti maigu, remixu (lai nezaudētu oriģinālā ieraksta burvību). Tie kas spēj sadzirdēt atšķirību, to uzreiz jutīs, tādēļ arī nākamie divi šādi projekti tika uzticēti Taipolsandram (tas ir nozīmīgi, jo līdz šim šāda tipa manipulācijas ar Coil materiālu veica ekskluzīvi Pīters Kristofersons un retu reizi Džons Belenss (kad bija skaidrā)).

Vairāk (arī par citām lietām) lasīt: http://klab.lv/users/cloud_zero/53848.html
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:June 28th, 2009 - 07:41 pm
(Link)
Da liecies tak 1reiz mieraa ar saviem suudiem!
From:[info]cloud_zero
Date:June 29th, 2009 - 02:18 am
(Link)
Ak tu nabadziņš! Kas tik tev šajā netaisnajā pasaulē nav jāpacieš!
Betja nedaudz nopietnāk (pilnīgi nopietni šādu cilvēka nulles ar nulles vērtības komentāru uztvert vienkārši nespēju (sieva joprojām par to smejas)).
1) Ja tevi uztrauc nosaukums SCATOLOGY, tad a) tā ir tava problēma. Vari apspriest to ar savu psihiatru (es personīgi varu tev pačukstēt kādu ļoti senu un slepenu brīnumlīdzekli - VIENKĀRŠI NELASI MANUS POSTUS, vēl jo vairāk tāpēc, ka nerakstu tos tev), b) kā jau nosaukumā rakstīju - šī ir PĒDĒJĀ šī albuma versija un ja tuvākajā laikā neiznāks kāda jauna (un tas nav plānots), tad šo "briesmīgo vārdu" tu dzirdi pēdējo reizi... lai gan (hi, hi) patiesībā ja cītīgi meklēsi varēsi atrast arī turpmāk - atsaucēs, salīdzinājumos, izlasēs u.t.t., c) jau augšminētais līdzeklis - te navskola un tā nav obligātā literatūra. Ja nepatī, skip it un ķeries uzreiz pie nākamā posta (ko rakstījis kāds cits). Tā pat kā,ja pa TV kādā kanālā rāda k-ko kas tev nepatīk,pārslēdz citu kanālu, vai labāk izslēdz to kasti un palasi kādu labu grāmatu vai kaut vai sērfo internetā, d) Šo nosaukumu neizdomāju es. Tāds tas irun esneko tur nevaru un arī nekādā ziņā nevēlos mainīt. Un ākā es sistemātiski izlieku visu diskogrāfiju, tiem bija vieta tieši šajos postos, kuros tiek apskatīts konkrētais laika posms, šis ieraksts un tā versijas. Tādēļ pat, ja būtu vēl 20 šī albuma versijas, tad vēl 20 reizes tu nosaukumā lasītu SCATOLOGY pat tad, ja pēc katra posta tu kautko vervelētu.

2) Atzīšos, ka mani vienmērir uzjautrinājuši, tomēr arī nedaudz izraisījuši neizpratni, tie "gudrie" cilvēki,kam kaut kas nepatīk, taču tā vietā, lai kā normāls cilvēks šo nepatīkamo daļu izlaistu, viņi to lasa, skatās, klausās utt un pēc tam briesmīgi sašutuši sūdzas cik tas ir briesmīgi vai riebīgi vai amorāli...:)))) Un šiem cilvēkiem viņu grūtajā cīņā pat neoienākprātā ka tādā veidāviņi tieši paši sevi padara par vispārēja apsmiekla objektu, jo kājau teicu, ja kaut kas tāds izskan no pieauguša cilvēka mutes, tas vienkārši nav nopietni uztverams (tas ir tieši tik pat nopietni iuztverams kā,ja cilvēks sēž ar TV pulti rokās, skatās k-ko kas viņam nepatīk un vaimanā, ka rāda tādus mēslus,un jūtās briesmīgi aizskarts, ka viņam tas jāskatās, un tai pašā laikā viņam neienāk prātā ka ar vienu pogas spiedienu viņš varētu padarīt savas ciešanas par neesošām ignorējottoun izvēloties k-ko citu (vai arī tas jums tāds savdabīgs mazohisms?))

3) Ja tas ir attiecas uz Coil kopumā, tad patiesībā liels tev paldies par šo komentu, jo tieši šādu cilvēku dēļ no šā brīža apsolu likt jaunu Coil postu katru otro vakaru (izņemot, ja gadās kas neparedzēts). Tas tikai apstiprina manus novērojumus un bažas, un nozīmē, ka mūsu seklā tauta jaizglīto (izņemot dažas atsevišķas personības - visu cieņu viņām - kas man bija pat zināmspārsteigums). Es nevēlos nevieam nekouzspiest arvaru. Katrs pats (arī tu) var izvēlēties vai ignorēt (tie, kas nevēlas) vai uzzināt (tie, kas vēlas, un tie, kas dažādu iemeslu dēļ vēl vienkārši nezināja) neko, vai zināja maz un vēlējās uzzināt vairāk par vienu no "vaļiem" uz kā balstās visa mūsdienu elektroniskā un eksperimentālā mūzika, turklāt hronoloģiskā secībā, izsekojot gan grupas, gan stila attīstībai cauri laikam gandrīz 30 gadu garumā. Turklāt piedāvājot to vienkopus (lai nav jāmeklē pa visu plašo internetu, kas bieži nogurdina un atsitvēlmi, sevišķi meklējot retos un ĻOTI retos ierakstus),klāt pieliekot visu informāciju,ko varu atcerēties (un ātri pārbaudīt vai nekļūdos) sakarāarkonkrēto ierakstu un grupas laika posmu.
From:[info]cloud_zero
Date:June 29th, 2009 - 02:19 am
(Link)
Tātad oficiāli tas veltīts tiem cilvēkiem ar atvērtu prātu, kas grib uzzināt kaut ko jaunu, ja nezināja, vai kaut ko vairāk, ja nezināja tik daudz cik gribētos, un daru to ka uzskatu par pareizu (un to, kā un kas ir pareizi savos postos nosaku es, un tikai es) un patiešām to darot cenšos no visas sirds veikt to cik labi vien tas naktī iespējams.

Bet, patiesībā, es to daru priekš sevis, jo apņemšanās veidot kaut ko tādu un sev iestāstīšana, ka vismaz 1 cilvēku tas interesē (patiesībā spriežot pēc novilkumu reizēm Rapidshare, tas interesēto skaits ir no 1 līdz 15 cilvēkiem) un vēlēšanās vismaz kaut ko nepamest pusdarītu, bet pabeigt līdz galam, palīdz man sasistematizēt un organizēt 98% pilno Coil diskogrāfiju, kā arī digitalizēt savus vinila un CD ierakstus. Agrāk man bija slinkums, vai nebija laika un nezināju no kura gala, lai ķeras klāt, bet tagad man ir mērķis, man pat bez maz brīžiem ir tāda kā misijas izjūta...:)))

Tādēļ - un te būs arī atbilde uz tavu draudzīgo "aicinājumu" -, Mr.X, tev vēl ilgi nāksies paciest manus postus un nes nelikšos mierā ne 1reiz, nedz 2reiz, tāpēc, ka to negribu (un man kāda nozīme ir tikai tam ko es gribu vai negribu), un tāpēc, ka redzu jēgu tam, ko daru

Tomēr varu tev apsolīt, ka kaut kad es likšos mierā, bet tas notiks tikai tad, kad man tā sagribēsies, vai precīzāk - tad, kad man apniks to darīt.

Līdz tam laikam viss tev ir ļoti vienkārši (pēc manām domām)- ja esi pieaudzis cilvēks, tad tā arī uzvedies. Nepatīk - nelasi, ignorē. Nevis tā kā tāds pirmspuberitātes apjukušais tīnis vai veca tirgus tantiņa, kas bāž degunu tajā, kas pašam nepatīk (nepatīk, bet nē, tomēr bāž), lai pēc tam varētu anonīmi burkšķēt un sūkstīties, ka ir tāda lieta, kas viņam nepatīk, tomēr pats tam pievērš uzmanību, lai gan zina, ka nepatiks. Piedod, bet pret to nav iespējams normāli attiekties, jo neko vairāk par smieklu lēkmi šitāds varen skarbi draudzīgs un pilnīgi bezjēdzīgs "aicinājums" izsaukt nevar.:)))

Piedod, ka tik gari, bet izmantoju iespēju, lai izklāstītu savu viedokli šajā jautājumā kārtīgi un tikai vienreiz, lai iespējamiem nākotnes tādiem pašiem „aicinātājiem” varētu vienkārši norādīt uz šo, nevis rakstīt katru reizi vienu un to pašu. Piedod arī, ja aizvainoju. Mana atbilde bija neliekuļots un patiess mana viedokļa izklāsts šajā jautājumā ar mērķi atainot manu attieksmi pret šādiem gadījumiem. Ja tajā tu saskati kaut ko aizvainojošu, tad atvainojos, jo tāds nebija mans mērķis (par mērķi skat. iepriekšējo teikumu), turklāt tas būtu absolūti bezjēdzīgi un kaprīzi-bērnišķīgi (kāds, man tomēr jānorāda, ir tavs aicinājums - vienkārši no sērijas "izkāpu ar kreiso kāju no gultas šodien, jūtos draņķīgi, značit kādam jāuzbrauc, tad jutīšos varen labāk"). Pat, ja manā tekstā kaut kas tāds arī pavīd, tad tas ir vienkārši mana viedokļa un attieksmes šajā jautājumā paušanas "blakusprodukts" - ja tā var izteikties - kas bija domāts, lai ilustrētu situācijas banālo bezjēdzību, turklāt, kā jau minēju, šis teksts tapa ne tieši, jeb precīzāk sakot - ne tikai tev, bet arī iespējamajiem līdzīgiem nākotnes "aicinātājiem", tādēļ tas vairāk ir zināma cilvēka tipa (vai uzvedības modeļa) atspoguļojums un mana atbilde uz to, nevis tieši tev (lai gan, protams, vietām, kā tu būsi pamanījis, es uzrunāju arī tieši tevi).

Lai nu kā, novēlu tev veiksmi un visu to labāko, jo tas mums visiem tagad noderētu,un galu galā kāpēc nenovēlēt, man nav nekādu negatīvu, nedz pozitīvu jūtu pret tevīm, jo tādas nevar būt pret cilvēku, kuru es nepazīstu un, patiesībā, kurš manā pasaulē pat neeksistē, bet galu galā kaut kā noslēgtu šo gargabalu vajadzēja un es dodu priekšroku pieklājībai, un, lai gan šeit tā ir tikpat bezjēdzīga cik "uzbraucieni", es vienkārši tā gribu un.(t.i. punkts)
From:(Anonymous)
Date:June 30th, 2009 - 05:00 pm

cits annonimais

(Link)
kads gļuks likt viena albūma 100 ne ar ko neatšķirīgas versijas?
From:[info]sick_among_pure
Date:July 3rd, 2009 - 09:14 pm

Re: cits annonimais

(Link)
Ja vēlējies parādīt savi ANALFABĒTISMU ELEKTRONISKĀS MŪZIKAS (jeb vispāzr mūzikas īpaši retu ierakstu kolekcionēšanas) ar šo bezjēdzīgo komentāru, tad tev tas izdevās. Apsveicu, priz v studiju! Iļi buģete braķ škotulki - v odnoi vi idiot, v drugoi polnij durak.:)))

Bet ja nopietni taavs analfabētisms izpaužas tajā, ka tu, postēdams šeit kārtējjā gļēvajā anonīmista manierē (kas pierāda, ka nebūt neesi drošs ka tevir taisnbība, bet kaut kāda iemesla dēļ gribi kādam uzbraukt,lai vislētākajā veidā paceltu savu iespējams šodien pamatoti (vai nē) dubļos iemīto ego; vakar vai aizvakar ar mazo pirkstiņu uz lāpstiņām noliku tavu "vecāko brāli" (skt. augstāk, iepriekšējo anonīmo pizdaboliķi)).Bet vēlreiz gribētu norādōt, ka visas izņemot otro un priekšpēdējo kopiju (kas atšķīrās tikai vizuāli) pārējās bija IEVĒROJAMI atšķirīgas (cits laiks un laiklmets, kampakāretoti citimiksi citi miksi, skanējums, cita treku kārtība, bonus treki un video, u.t.t.t., u.t.t., u.t.t)

Bet, nu labi, nenosoidīšu tevi pārāknopietni, jo ne visi spējīgi ir izprast mākslu, VAI PAT PAŠI DOMĀT,JA VIŅIEM "PAREIZO INFORMĀCIJU/VIEDEOKLI" AR KAROTĪTI NIELIEKMUTĒ. Daudz vieglāk taču ir kritizēt. Tam pat nevajag iet skolā, galvenais pārliecinoši un provocējoši nolikt,lai izraisītu diskusiju (man atšķirībā no tevis ir viena audstākā izglītība un viena, kurā (gandrīz) pabeigti 3 kursi, bet arī to taisos kaut kad pabeigt.) Nu bet, ja nav tev talants, "auss" izprast elektronisko mūziku, un tu nesaproti, cik kolekcionāriem ir svarīgi, ja visā platē/diskā kaut vienā skaņdarbā mainīta viena nots vai pieliktas 3 sekundes, vai jebkura cita MINIMĀLA izmaiņa, vai kaut viena fotogrāfija, vai papildus parogrāfs ar informāciju, vai tikai viens teikumsn ar citas izdošanas izplatīšanas firmas adresi (tās redzams milzīgajās fotkās, kas atrodamas arhīvā) - ANALFABĒTIEM pieļauju /acīmredzot nesaprotama - taču kolekcionāram ir zelta vērtībā, un tā kā visi kolekcionāri, kurus tas interesē nevar iegādāteis visas retās plates (dažas nokurām pasaulē eksistē tikai 4 kopijās - vienu tādu tagad gaidu no ASV,kopā ar 2 citām no 17 kopiju tirāžas, kurā bija 3 dažādas (trešajai nepietuka piķa); ir arī tādaas, kas eksistē tikai 1 kopijā, turklkāt tikai uz acdetāta plates diska (pieļauju ar milzīgu varbūtību, ka nejēdz ko tas (acetāta plate) nozīmēmē, bet pameklē vien pats, man slinkums skaidroit), bet man nav bijis tādas naudas, lai to nopirktu (un patiesībā neesmu redzējis, ka kāds to pārdotu) tomēr tā kā tātas maksātu desmitos un simtos tūkstošu ASV dolāru, es to nevarētu nopirkt). Toties pateicoties manas sievas dāsnumam regulāri asptuveni ap jubilejām, ja vien kaut kas vērtgs ir (dažreiz nākas pagaidīt) esmu savā īpašumā ieguvis daudzas vērtīgas, bet vērtības ziņām īpoaš izceļās 3 retas plates, kas maksā virs 1000 USD un vienu, kas drusku nedavelk (926 USD - šobrīd gaidu atsūtīšanu - tādas ir tikai 4 pasaulē).

Tā kā atbilde ir vienkārša: Tu esi cilvēks, kam ir maza sajēga par kaislīgu, nevis vienkārši ierakstu, bet visu ieraksu un visu iespējamo to variantu un versiju un variāciju kopiju versijas - kas reizēm pat iekļauj pat divus identiskus ierakstus no divuvām vienkārši dažādas krāsas platēm. Muzikāli neatšķiras (ja kāda nav bojāta, bet ir apziņa, ka tev ir ieraksti vai tu vismaz esi dzirdējis ierakstus no azbu krāsu oriģināliem,īpašwi nsvarīgi tas ir tiem,kuriemnaviespēja nopirkt abus, vai vismaz retālo no tiem, kas maksā simtos. Es saprotu,ka tev to nesaprast,bet tādēļ jau saku, ka šajās lietās esi analfabēts,un tas navapvainojums...0- vienkārši fakta konstat;ācija- es tā domāju). (Ļoti lūdzun piedošanu, ja kļūdos, bet tavs teikums dod 99% domāt ka man ir taisnība. Ja nav, tad deotu tev padomu, ko, jeb precīzāk kā nākamreiz rakstīt/izreikties, lai tevi nepārprot).