muzons - PĒDĒJĀ Coil "Scatology" versija un krietni uzlabota! Noteikti novelciet! [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

PĒDĒJĀ Coil "Scatology" versija un krietni uzlabota! Noteikti novelciet! [Jun. 28th, 2009|05:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
linkpost comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:June 30th, 2009 - 05:00 pm

cits annonimais

(Link)
kads gļuks likt viena albūma 100 ne ar ko neatšķirīgas versijas?
From:[info]sick_among_pure
Date:July 3rd, 2009 - 09:14 pm

Re: cits annonimais

(Link)
Ja vēlējies parādīt savi ANALFABĒTISMU ELEKTRONISKĀS MŪZIKAS (jeb vispāzr mūzikas īpaši retu ierakstu kolekcionēšanas) ar šo bezjēdzīgo komentāru, tad tev tas izdevās. Apsveicu, priz v studiju! Iļi buģete braķ škotulki - v odnoi vi idiot, v drugoi polnij durak.:)))

Bet ja nopietni taavs analfabētisms izpaužas tajā, ka tu, postēdams šeit kārtējjā gļēvajā anonīmista manierē (kas pierāda, ka nebūt neesi drošs ka tevir taisnbība, bet kaut kāda iemesla dēļ gribi kādam uzbraukt,lai vislētākajā veidā paceltu savu iespējams šodien pamatoti (vai nē) dubļos iemīto ego; vakar vai aizvakar ar mazo pirkstiņu uz lāpstiņām noliku tavu "vecāko brāli" (skt. augstāk, iepriekšējo anonīmo pizdaboliķi)).Bet vēlreiz gribētu norādōt, ka visas izņemot otro un priekšpēdējo kopiju (kas atšķīrās tikai vizuāli) pārējās bija IEVĒROJAMI atšķirīgas (cits laiks un laiklmets, kampakāretoti citimiksi citi miksi, skanējums, cita treku kārtība, bonus treki un video, u.t.t.t., u.t.t., u.t.t)

Bet, nu labi, nenosoidīšu tevi pārāknopietni, jo ne visi spējīgi ir izprast mākslu, VAI PAT PAŠI DOMĀT,JA VIŅIEM "PAREIZO INFORMĀCIJU/VIEDEOKLI" AR KAROTĪTI NIELIEKMUTĒ. Daudz vieglāk taču ir kritizēt. Tam pat nevajag iet skolā, galvenais pārliecinoši un provocējoši nolikt,lai izraisītu diskusiju (man atšķirībā no tevis ir viena audstākā izglītība un viena, kurā (gandrīz) pabeigti 3 kursi, bet arī to taisos kaut kad pabeigt.) Nu bet, ja nav tev talants, "auss" izprast elektronisko mūziku, un tu nesaproti, cik kolekcionāriem ir svarīgi, ja visā platē/diskā kaut vienā skaņdarbā mainīta viena nots vai pieliktas 3 sekundes, vai jebkura cita MINIMĀLA izmaiņa, vai kaut viena fotogrāfija, vai papildus parogrāfs ar informāciju, vai tikai viens teikumsn ar citas izdošanas izplatīšanas firmas adresi (tās redzams milzīgajās fotkās, kas atrodamas arhīvā) - ANALFABĒTIEM pieļauju /acīmredzot nesaprotama - taču kolekcionāram ir zelta vērtībā, un tā kā visi kolekcionāri, kurus tas interesē nevar iegādāteis visas retās plates (dažas nokurām pasaulē eksistē tikai 4 kopijās - vienu tādu tagad gaidu no ASV,kopā ar 2 citām no 17 kopiju tirāžas, kurā bija 3 dažādas (trešajai nepietuka piķa); ir arī tādaas, kas eksistē tikai 1 kopijā, turklkāt tikai uz acdetāta plates diska (pieļauju ar milzīgu varbūtību, ka nejēdz ko tas (acetāta plate) nozīmēmē, bet pameklē vien pats, man slinkums skaidroit), bet man nav bijis tādas naudas, lai to nopirktu (un patiesībā neesmu redzējis, ka kāds to pārdotu) tomēr tā kā tātas maksātu desmitos un simtos tūkstošu ASV dolāru, es to nevarētu nopirkt). Toties pateicoties manas sievas dāsnumam regulāri asptuveni ap jubilejām, ja vien kaut kas vērtgs ir (dažreiz nākas pagaidīt) esmu savā īpašumā ieguvis daudzas vērtīgas, bet vērtības ziņām īpoaš izceļās 3 retas plates, kas maksā virs 1000 USD un vienu, kas drusku nedavelk (926 USD - šobrīd gaidu atsūtīšanu - tādas ir tikai 4 pasaulē).

Tā kā atbilde ir vienkārša: Tu esi cilvēks, kam ir maza sajēga par kaislīgu, nevis vienkārši ierakstu, bet visu ieraksu un visu iespējamo to variantu un versiju un variāciju kopiju versijas - kas reizēm pat iekļauj pat divus identiskus ierakstus no divuvām vienkārši dažādas krāsas platēm. Muzikāli neatšķiras (ja kāda nav bojāta, bet ir apziņa, ka tev ir ieraksti vai tu vismaz esi dzirdējis ierakstus no azbu krāsu oriģināliem,īpašwi nsvarīgi tas ir tiem,kuriemnaviespēja nopirkt abus, vai vismaz retālo no tiem, kas maksā simtos. Es saprotu,ka tev to nesaprast,bet tādēļ jau saku, ka šajās lietās esi analfabēts,un tas navapvainojums...0- vienkārši fakta konstat;ācija- es tā domāju). (Ļoti lūdzun piedošanu, ja kļūdos, bet tavs teikums dod 99% domāt ka man ir taisnība. Ja nav, tad deotu tev padomu, ko, jeb precīzāk kā nākamreiz rakstīt/izreikties, lai tevi nepārprot).