muzons - PĒDĒJĀ Coil "Scatology" versija un krietni uzlabota! Noteikti novelciet! [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

PĒDĒJĀ Coil "Scatology" versija un krietni uzlabota! Noteikti novelciet! [Jun. 28th, 2009|05:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
linkpost comment

Comments:
From:[info]cloud_zero
Date:June 29th, 2009 - 02:18 am
(Link)
Ak tu nabadziņš! Kas tik tev šajā netaisnajā pasaulē nav jāpacieš!
Betja nedaudz nopietnāk (pilnīgi nopietni šādu cilvēka nulles ar nulles vērtības komentāru uztvert vienkārši nespēju (sieva joprojām par to smejas)).
1) Ja tevi uztrauc nosaukums SCATOLOGY, tad a) tā ir tava problēma. Vari apspriest to ar savu psihiatru (es personīgi varu tev pačukstēt kādu ļoti senu un slepenu brīnumlīdzekli - VIENKĀRŠI NELASI MANUS POSTUS, vēl jo vairāk tāpēc, ka nerakstu tos tev), b) kā jau nosaukumā rakstīju - šī ir PĒDĒJĀ šī albuma versija un ja tuvākajā laikā neiznāks kāda jauna (un tas nav plānots), tad šo "briesmīgo vārdu" tu dzirdi pēdējo reizi... lai gan (hi, hi) patiesībā ja cītīgi meklēsi varēsi atrast arī turpmāk - atsaucēs, salīdzinājumos, izlasēs u.t.t., c) jau augšminētais līdzeklis - te navskola un tā nav obligātā literatūra. Ja nepatī, skip it un ķeries uzreiz pie nākamā posta (ko rakstījis kāds cits). Tā pat kā,ja pa TV kādā kanālā rāda k-ko kas tev nepatīk,pārslēdz citu kanālu, vai labāk izslēdz to kasti un palasi kādu labu grāmatu vai kaut vai sērfo internetā, d) Šo nosaukumu neizdomāju es. Tāds tas irun esneko tur nevaru un arī nekādā ziņā nevēlos mainīt. Un ākā es sistemātiski izlieku visu diskogrāfiju, tiem bija vieta tieši šajos postos, kuros tiek apskatīts konkrētais laika posms, šis ieraksts un tā versijas. Tādēļ pat, ja būtu vēl 20 šī albuma versijas, tad vēl 20 reizes tu nosaukumā lasītu SCATOLOGY pat tad, ja pēc katra posta tu kautko vervelētu.

2) Atzīšos, ka mani vienmērir uzjautrinājuši, tomēr arī nedaudz izraisījuši neizpratni, tie "gudrie" cilvēki,kam kaut kas nepatīk, taču tā vietā, lai kā normāls cilvēks šo nepatīkamo daļu izlaistu, viņi to lasa, skatās, klausās utt un pēc tam briesmīgi sašutuši sūdzas cik tas ir briesmīgi vai riebīgi vai amorāli...:)))) Un šiem cilvēkiem viņu grūtajā cīņā pat neoienākprātā ka tādā veidāviņi tieši paši sevi padara par vispārēja apsmiekla objektu, jo kājau teicu, ja kaut kas tāds izskan no pieauguša cilvēka mutes, tas vienkārši nav nopietni uztverams (tas ir tieši tik pat nopietni iuztverams kā,ja cilvēks sēž ar TV pulti rokās, skatās k-ko kas viņam nepatīk un vaimanā, ka rāda tādus mēslus,un jūtās briesmīgi aizskarts, ka viņam tas jāskatās, un tai pašā laikā viņam neienāk prātā ka ar vienu pogas spiedienu viņš varētu padarīt savas ciešanas par neesošām ignorējottoun izvēloties k-ko citu (vai arī tas jums tāds savdabīgs mazohisms?))

3) Ja tas ir attiecas uz Coil kopumā, tad patiesībā liels tev paldies par šo komentu, jo tieši šādu cilvēku dēļ no šā brīža apsolu likt jaunu Coil postu katru otro vakaru (izņemot, ja gadās kas neparedzēts). Tas tikai apstiprina manus novērojumus un bažas, un nozīmē, ka mūsu seklā tauta jaizglīto (izņemot dažas atsevišķas personības - visu cieņu viņām - kas man bija pat zināmspārsteigums). Es nevēlos nevieam nekouzspiest arvaru. Katrs pats (arī tu) var izvēlēties vai ignorēt (tie, kas nevēlas) vai uzzināt (tie, kas vēlas, un tie, kas dažādu iemeslu dēļ vēl vienkārši nezināja) neko, vai zināja maz un vēlējās uzzināt vairāk par vienu no "vaļiem" uz kā balstās visa mūsdienu elektroniskā un eksperimentālā mūzika, turklāt hronoloģiskā secībā, izsekojot gan grupas, gan stila attīstībai cauri laikam gandrīz 30 gadu garumā. Turklāt piedāvājot to vienkopus (lai nav jāmeklē pa visu plašo internetu, kas bieži nogurdina un atsitvēlmi, sevišķi meklējot retos un ĻOTI retos ierakstus),klāt pieliekot visu informāciju,ko varu atcerēties (un ātri pārbaudīt vai nekļūdos) sakarāarkonkrēto ierakstu un grupas laika posmu.