muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 29th, 2009|02:19 am
cloud_zero
Tātad oficiāli tas veltīts tiem cilvēkiem ar atvērtu prātu, kas grib uzzināt kaut ko jaunu, ja nezināja, vai kaut ko vairāk, ja nezināja tik daudz cik gribētos, un daru to ka uzskatu par pareizu (un to, kā un kas ir pareizi savos postos nosaku es, un tikai es) un patiešām to darot cenšos no visas sirds veikt to cik labi vien tas naktī iespējams.

Bet, patiesībā, es to daru priekš sevis, jo apņemšanās veidot kaut ko tādu un sev iestāstīšana, ka vismaz 1 cilvēku tas interesē (patiesībā spriežot pēc novilkumu reizēm Rapidshare, tas interesēto skaits ir no 1 līdz 15 cilvēkiem) un vēlēšanās vismaz kaut ko nepamest pusdarītu, bet pabeigt līdz galam, palīdz man sasistematizēt un organizēt 98% pilno Coil diskogrāfiju, kā arī digitalizēt savus vinila un CD ierakstus. Agrāk man bija slinkums, vai nebija laika un nezināju no kura gala, lai ķeras klāt, bet tagad man ir mērķis, man pat bez maz brīžiem ir tāda kā misijas izjūta...:)))

Tādēļ - un te būs arī atbilde uz tavu draudzīgo "aicinājumu" -, Mr.X, tev vēl ilgi nāksies paciest manus postus un nes nelikšos mierā ne 1reiz, nedz 2reiz, tāpēc, ka to negribu (un man kāda nozīme ir tikai tam ko es gribu vai negribu), un tāpēc, ka redzu jēgu tam, ko daru

Tomēr varu tev apsolīt, ka kaut kad es likšos mierā, bet tas notiks tikai tad, kad man tā sagribēsies, vai precīzāk - tad, kad man apniks to darīt.

Līdz tam laikam viss tev ir ļoti vienkārši (pēc manām domām)- ja esi pieaudzis cilvēks, tad tā arī uzvedies. Nepatīk - nelasi, ignorē. Nevis tā kā tāds pirmspuberitātes apjukušais tīnis vai veca tirgus tantiņa, kas bāž degunu tajā, kas pašam nepatīk (nepatīk, bet nē, tomēr bāž), lai pēc tam varētu anonīmi burkšķēt un sūkstīties, ka ir tāda lieta, kas viņam nepatīk, tomēr pats tam pievērš uzmanību, lai gan zina, ka nepatiks. Piedod, bet pret to nav iespējams normāli attiekties, jo neko vairāk par smieklu lēkmi šitāds varen skarbi draudzīgs un pilnīgi bezjēdzīgs "aicinājums" izsaukt nevar.:)))

Piedod, ka tik gari, bet izmantoju iespēju, lai izklāstītu savu viedokli šajā jautājumā kārtīgi un tikai vienreiz, lai iespējamiem nākotnes tādiem pašiem „aicinātājiem” varētu vienkārši norādīt uz šo, nevis rakstīt katru reizi vienu un to pašu. Piedod arī, ja aizvainoju. Mana atbilde bija neliekuļots un patiess mana viedokļa izklāsts šajā jautājumā ar mērķi atainot manu attieksmi pret šādiem gadījumiem. Ja tajā tu saskati kaut ko aizvainojošu, tad atvainojos, jo tāds nebija mans mērķis (par mērķi skat. iepriekšējo teikumu), turklāt tas būtu absolūti bezjēdzīgi un kaprīzi-bērnišķīgi (kāds, man tomēr jānorāda, ir tavs aicinājums - vienkārši no sērijas "izkāpu ar kreiso kāju no gultas šodien, jūtos draņķīgi, značit kādam jāuzbrauc, tad jutīšos varen labāk"). Pat, ja manā tekstā kaut kas tāds arī pavīd, tad tas ir vienkārši mana viedokļa un attieksmes šajā jautājumā paušanas "blakusprodukts" - ja tā var izteikties - kas bija domāts, lai ilustrētu situācijas banālo bezjēdzību, turklāt, kā jau minēju, šis teksts tapa ne tieši, jeb precīzāk sakot - ne tikai tev, bet arī iespējamajiem līdzīgiem nākotnes "aicinātājiem", tādēļ tas vairāk ir zināma cilvēka tipa (vai uzvedības modeļa) atspoguļojums un mana atbilde uz to, nevis tieši tev (lai gan, protams, vietām, kā tu būsi pamanījis, es uzrunāju arī tieši tevi).

Lai nu kā, novēlu tev veiksmi un visu to labāko, jo tas mums visiem tagad noderētu,un galu galā kāpēc nenovēlēt, man nav nekādu negatīvu, nedz pozitīvu jūtu pret tevīm, jo tādas nevar būt pret cilvēku, kuru es nepazīstu un, patiesībā, kurš manā pasaulē pat neeksistē, bet galu galā kaut kā noslēgtu šo gargabalu vajadzēja un es dodu priekšroku pieklājībai, un, lai gan šeit tā ir tikpat bezjēdzīga cik "uzbraucieni", es vienkārši tā gribu un.(t.i. punkts)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.