Pilnīgi nejauši un jauši tapis sviesc :) - Gandrīz patiess stāsts

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 31., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kuminjsh
09:56 - Gandrīz patiess stāsts
(Pēc [info]lavendera ierosinājuma)

"Nnnnēe, Antonio, bez drēbēm nnnēēē!..."

Darbojošās personas:
[info]lavendera
[info]lavenderas māmiņa
[info]lavenderas māmiņas kaķis Matilde (remarkas lomā)
Antonio
Marko
Džipo
Kurlmēmā kalpone Končita

Laipni lūgti visi piedalīties radīšanā!
P.S. Drīkst pievienot jaunas personas!;)

(28 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]maris
Date:31. Marts 2005 - 10:25
(Link)
"Kāds pasakains rīts" nodomāja kalpone Končita, stumdama ratiņus ar kārtējo netīrās gultas veļas kalnu uz tuvumā atrodošos ķīmisko tīrītavu.. Nekas neliecināja par to, ka naktī mājā ir notikušas trakas lietas.. Kalpone gulēja bērna miegā.. Viņa ir kurlmēma un naktīs nekas nespēja viņu uzmodināt...
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 10:47
(Link)
Sākumā pirmajā stāvā iečīkstējās viens grīdas dēlis, tad otrs... Tā, protams, varēja būt Matilde, kas reizumis pusnaktī apmeklēja savus ēdiena trauciņus, taču šoreiz soļi bija smagāki.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:31. Marts 2005 - 12:27
(Link)
Bet kalpone protams jau to nedzirdēja, ko nevarētu teikt par [info]lavenderas māmiņu, kas šajā vēlajā vakara stundā steidza pabeigt diegot sedziņu jaunajam ledusskapim. Tā bija viņas vājība - visu apklāt ar tamborējumiem...
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 12:36
(Link)
Viņa noņēma "tamborējamās brilles", uzlika tāluma brilles un, mazliet pacēlusi svārku malu, lai netraucē pārvietoties, piezagās pie durvju šķirbas. Matilde, kas tobrīd gulēja uz spilvena, atvēra acis un nodomāja: "HA HA, beidzot šajā mājā vismaz kaut kas notiek."
From:[info]murkjelis
Date:31. Marts 2005 - 12:50
(Link)
Lavenderas māmiņa piesardzīgi pabāza degunu pa durvju spraugu un piemiegusi acis ieskatījās tumšajā koridorā - neviena tuvumā nemanīja, bet no pirmā stāvā atskanējā džinkstoša stikla troksnis, kas liecināja, ka kāds ir uzgrūdies bāriņam.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 13:05
(Link)
[info]lavenderas māmiņa pavēra durvis mazliet plašāk, izspraucās koridorā un lēnām taustīdamās gar sienām devās uz kāpņu pusi. Matilde atvēra arī otru aci, nolēca no dīvāna un paskrēja saimniecei garām, lai ieņemtu labāko skatītaja vietu uz skapja pirmajā stāvā.
From:[info]murkjelis
Date:31. Marts 2005 - 13:19
(Link)
Māmiņa piesardzīgi devās lejā pa kāpnēm, ik pa brīdim paslēpjoties aiz kāpņu margām. Trokšņotāju vēl redzēt nevarēja, bet varēja nojaust, ka tas stāv aiz bufetes, un pēc gludzošajām skaņām, kas no turienes nāca, bija skaidrs, ka bāriņš nav palicis neievērots. Lavenderas māmiņa paķēra rokā bisi, kas stāvēja pie sienas jau no viņas tēvtēva laikiem, sakārtoja brilles, un ar apņēmīgu sejas izteiksmi iznāca istabas vidū. "LAVENDERA!!!" viņa iekliedzās.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 13:31
(Link)
"Mammu?" - [info]lavendera iznāca no virtuves tērpusies gandrīz caurspīdīgā peņuārā, kas bija kārdinoši noslīdējis no pleca, atklājot nepārprotami erotisku mežģīņotas veļas lencīti. Rokās viņa turēja paplāti, uz kuras bija sakārtoti šķīvīši ar dažādām olīvām, sieriem un citām uzkodām. "HE HE" nodomāja uz skapja sēdošā Matilde. Māmiņai pat bise izšļuka no rokām. "Kas tad tie par brīnumiem? Tu naktī ēd?! Un dzer?!" - viņas apsūdzošais pirksts pavērsās bufetes virzienā. Bet tur...
From:[info]murkjelis
Date:31. Marts 2005 - 13:39
(Link)
...stāvēja piesarcis jaunēklis, ar sambrēro galvā, milzīgu cigāru vienā lūpas kaktiņā un balzāma korķi otrā, un kovboja biksēs tērpies. Savas satraukumā saskrullējušās krūšu spalvas viņš centās piesegt ar milzīgo balzāma pudeli, kuru Lavenderas māmiņa sargāja kā savu acuraugu.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 13:55
(Link)
Māmiņa uz brīdi pamira, ieraugot tādu svētuma zaimošanu. Matilde saberzēja ķepas.
Toties [info]lavendera cienīgi nolika paplāti uz kumodes, ar vienu roku apkampa sombrēroto jaunēkli: "Lūk, iepazīsties, tas ir mans draugs Antonio! Un tie ir via brāļi Mario un Džipo!" - ar brīvo roku viņa norādīja uz vēl diviem tumsnējiem smaidīgiem sobrēristiem, kas stāvēja bufetes ēnā.
From:[info]murkjelis
Date:31. Marts 2005 - 14:40
(Link)
"Vāāāāhhh! Pats vokāli instrumentālais ansamblis "Brāļi Mario un Džipo" !!! Lavenderas māmiņa noelsās un smagi atkrita dīvānā. "Vaj, meitiņ, cik labi tomēr bija, kad tu mājās nesi tikai klaiņojošus kaķus un no lizgdas izkritušus maitu lijēnus." viņa sāka šņukstēt spilvenā...
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 15:10
(Link)
[info]lavendera smagi nopūtās: "Atkal teātris!" un, sakniebusi lūpas, pikti sāka pārkārtot uz paplātes šķīvīšus. Toties trio, noslaucījis no vaigiem balzāmu, izvilka savas ģitāras, uzskaņoja tās un uzsāka vienlaicīgi skumju apdvestu un dzīvespriecīgu dziesmu: "Bessa me, bessa me mūčo..." Matilde spalgi ieņaudējās, bet māmiņa pacēla saraudāto seju no spilvena, tūlīt iegrimstot vētrainās jaunības atmiņās.
Pamazām akordi kļuva drošāki, bet Antonio un viņa brāļi atpogāja pa vienai krekla pogai, vēl vairāk atklājot krūšu spalvas.
From:[info]murkjelis
Date:31. Marts 2005 - 15:18
(Link)
"Šeit paliek karsti..." Lavenderas māmiņa nomurmināja un neslēpti koķeti uzsmaidot Džipo, atraisīja veco flaneļa halātiņu. Lavendera šausmās iepleta nāsis. Matilde ieinteresēti kustināja ūsas "Kas nu būs?"
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:31. Marts 2005 - 15:54
(Link)
Antonio, braši pieliecis sombrēro uz vienas auss pusi, izspļāva cigāru un iedziedājās patīkamā tenorā. Krekls, kas nu jau izrādījās atpogāts pavisam, noslīdēja no pleciem. Divainā kārtā bikses pamazām sāka slīdēt uz leju, atklājot skatienam mikimaušiem rotatus bokseršortus.
Māmiņa sarka un balēja, taču uz negaidīto striptīzu lūkojās ar lielu interesi.
From:[info]murkjelis
Date:31. Marts 2005 - 16:13
(Link)
Bet ne ar lielāku kā Matilde...Antonio ritmiski kustināja gurnus un tiem līdzi līgojās mikipeles...Matilde uzmeta kūkumu, pieglauda ausis un ar skaļu kara "Ņau!" saucienu leca un ieķērās ar nagiem viņa nacionālajā lepnumā.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 09:12
(Link)
Kas nu sākās! Antonio auroja: "Mamma mia! Kanalja! Hijo de puta!" [info]lavendera centās uzstīvēt augstāk lejupslīdošos bokseršortus un kliedza: "Nē, Antonio, tikai bez drēbēm, nēēēē!" Mario un Džipo mēģināja ar ģitārām notriekt Matildi no Antonio nacionalā lepnuma, brēkdami: "Karamba!" Māmiņa vienlaikus pogāja ciet halātiņu un mēģināja aizsargāt kaķi no triecieniem...
From:[info]murkjelis
Date:1. Aprīlis 2005 - 09:49

:)) hmmm... vai mēs tuvojamies finālam?:)))

(Link)
Matilde piepeši atlaida nagus no nabaga Antonio un visai apmierināta uzleca atpakaļ uz skapjaugšas..."Phe, nacionālais lepnums, nacionālais lepnums...Kaimiņu Murim i tam tās mantas vairāk" viņa pie sevis domāja, lēnām mazgajot ķepas un izvelkot starp nagiem iestrēgušās bokseršortu driskas.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 10:00

Tā izskatas gan! Vēl tikai MORALE jāizdomā!;)

(Link)
No augšas viņa labi redzēja cilvēkus, kas nu apjukuši mīņājās uz vietas. Sevišķi nožēlojami izskatījās Antonio: kad nu sombrero bija nokritis zemē, varēja manīt, ka pakausis jau metas papliks... Tāpat cīņas karstumā vīrišķis bija aizmirsis, ka nemitīgi jāievelk vēders... Sadriskoti bokseršorti ar bērniškīgu rakstu, kuros - ak šausmas! - izrādās bijusi iebāzta sarullēta zeķe, kas nu mētājās uz grīdas... Un kad tā ieskatās - to krūšu spalvu ir tā kā padaudz...
From:[info]murkjelis
Date:1. Aprīlis 2005 - 10:09

Man ar morāli švahhh... mēģini ko izdomāt :)))))))

(Link)
un, ak vai, no nokritušā sombrero bij izkritis mazs magnetafoniņš...Matilde nicīgi nosprauslojās. Lavenderas māmiņa ieplestām acīm raudzījās uz magnetafonu, kurš pāris reizes vēl centās no sevis izdabūt skaņu, tad ar paskaļu būkšņi izlaida pēdīgo dūmu.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 10:27

Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
/šitam tak varēsi turpinājumu uzrakstīt!;DDD/

Te pie durvīm atskanēja enerģisks zvans, bet vēl pēc pusminūtes tās ar blīkšķi atsprāga vaļā. Ailē stāvēja kaimiņJānis - [info]lavenderas klasesbiedrs un bērnības draugs. Vīrišķīgajās rokās viņš turēja krietnu vāli. "Kas pie Jums te notiek? Nāku no treniņa, dzirdu briesmīgu troksni, jānāk skatīties - vai nav kas ļauns noticis."

From:[info]murkjelis
Date:1. Aprīlis 2005 - 11:48

Re: Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
Brāļiem Sombrēro aiz bailēm viss iedeguma krēms no sejām nost nonāca. Lavendera līksmi iespiedzoties, palaida vaļā Antonio bokseršortus, ko līdz šim vēl bij cītīgi turējusi, un metās apskaut Jāni.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 12:04

Re: Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
Arī māmiņa smaidīdama piekārtoja pajukušo frizūru un itin labvēlīgi uzlūkoja kaimiņu: "Ai, nu te tāds pārpratums sanāca, bet nu jau viss kārtībā. Tu nu gan mums tāds kā bruņinieks, tikai zirga trūkst!"
Antonio steidzīgi vāca kopā apģērbu, brāļi nokaunējušies urbināja degunus un slīdēja uz durvju pusi, bailīgi mesdami līkumu Matildei, kas nolēkusi no skapja, labvēlīgi murrādama dipšoja pie Jāņa.
[info]lavendera koķeti smaidīja, lūkodamās jaunēkļa sejā: "Sen neredzēts. Ai, nemaz nebiju pamanījusi, ka tev zaļas acis!"
From:[info]murkjelis
Date:1. Aprīlis 2005 - 14:33

Re: Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
Jānis mulsu smaidu sejā :"Ese...mane...nu ko tu...Skolas laikā jau viņas vairāk zilas bij...tāpēc nemanīji"/metot pēdīgo nikno skatienu uz brāļiem, un pavicinot ar vāli/.
Brāļi galīgi pārbijušies izskrējā ārā pa durvīm.

/bāāā...man pilnīgi vairs nav fantāzijas :(/
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 14:36

Re: Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
Atliekam uz pirmdienu nobeigumu!;)
From:[info]murkjelis
Date:1. Aprīlis 2005 - 14:47

Re: Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
Ok - man pēc manu "ziņu"sadzejošanas vairs iekšā nikā nav :(
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 14:49

Re: Nu ja Tev ar morali švah, ko tad par mani lai saka!;))))

(Link)
Tās bija SUPER!!!!!!!!!!!!;DDD
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:31. Marts 2005 - 17:01
(Link)
Viss jau tā kā būtu labi, bet kāpēc visas darbojošās personas parādās vienlaikus? Izņemot, protams, Končitu, kas, nabadzīte, tiek jau pašā sākumā nobīdīta no skatuves. Un vai ta MORĀLES nemaz nebūs?
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:1. Aprīlis 2005 - 09:31
(Link)
Nafig morāle, ja ir darbība! Tu nu gan esi prasīga!;)

> Go to Top
Sviesta Ciba