Pilnīgi nejauši un jauši tapis sviesc :) - Dārgās Murmiņrozes un visi citi interesenti!!!

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 22., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
murkjelis
09:53 - Dārgās Murmiņrozes un visi citi interesenti!!!

(100 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 13:01
(Link)
Konrāds gluži kā lasot manas domas, pavērās uz augšu un saldi smaidot, noteica : "Hēē... kaķītis" un paklakšināja ar mēli. Es izrāvu stringus viņam no rokām, saķēru šo aiz mēteļa piedurknēm un stūmu uz sava dzīvokļa pusi.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 13:07
(Link)
"Trīs kaķīši" es atbildēju.. Konrāds jau dzīvokļa koridorā skatījās man acīs un izrādīja, ka nesaprot par ko iet runa.. (loģiski) "Trīs kaķīši" es teicu vēlreiz.. "Kādi vēl 3 kaķīši? Kas, paduses neesi izdzinusi vai?" Viņš nopētīja mani no galvas līdz kājām tik caururbjoši, ka noskurinājos.. "Nē.. esi gan izdzinusi.. Es laikam par daudz esmu iedzēris.. Paskaidrosi rīt!" Noteica Konrāds novilcis nosmērēto mēteli un kurpes..
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 13:23
(Link)
un nometis visu savu mantību...nu to, kuru varēja nomest, kur pagadās un iekrita gultā. Es sabozusies un nosalusi mirkli pastāvēju pie virtuves durvīm. Savādi...domāju... es vairs nejūtu nekādu kārdinājumu pēc kažoka...Jālaiž laikam, minči vaļā...
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 13:33
(Link)
Bet pirms tam tomēr nolēmu saģērbties.. Ielecu pieguļošās džinsa biksēs un uzvilku vieglu džemperīti, kurš tika pirkts pirms gada kādā lietoto apģērbu veikalā, bet kuram tā arī nebiju atradusi sakarīgu pielietojumu...
Pavērusi virtuves durvis, man parādījās šausminošs skats... Pusgrauzts desas luņķis zemē.. Viens šņācošs un pie grīdas pielipis minka vienā virtuves stūrī, vēl viens vairāk atgādināja kā tādu ērgli riesta laikā, jo uzmetis kūkumu staigāja šurpu turpu gar to, kas stūrī iedzīts, savukārt trešais minka mēģināja padzerties ķerot ūdenspiles no piloša krāna..
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 14:14
(Link)
Ieraudzījuši, ka durvis atvērtas, kaķi izskrēja ārā no virtuves mani gandrīz nogāzdami no kājām. Un pa taisno aiznesās uz istabu.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 14:20
(Link)
Mēģināju tos noķert uz skrēju tiem pakaļ, taču tavu nelaimi.. Kad biju tikusi līdz istabas durvīm, tie skrēja laukā no istabas uz otru istabu, un es uztraukumā zaudēju līdzsvaru un nogāzos gluži vai tā pat, kā mans mīļotais no Frīdas durvīm.. Sakritība?
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 14:29
(Link)
Nē...Droši vien - likumsakarība. Es piecēlos kājās. Un ienesos guļamistabā... Tur viņi bija... visi trīs. Un Konrāds plaši ieplestām acīm vērās pamīšus te uz mani, te kaķiem, kas bij sagūluši viņam blakus gultā.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 14:39
(Link)
Izmisumā iekliedzos "Ķer!", bet Konrāds tikai blenza... Daudz nedomādama izlēmu, ka ir jāpielieto cita taktika. Guļamistabas durvis ciet, paķēru uz grīdas mētājošās mīļotā bikses un baidīju kaķus stūrī.. Nodomāju, ka jāķer viņus pa vienam. Savādāk viņiem viegli izdosies no manis aizmukt. Pirmo notvēru balto.. Likās smagāks esam.. Kā nu ne.. Puskilo desas aprijis maita tāds.. Viegla roku kustība, tiek pavērts logs, un tikai tad, kad jau kaķis lidoja no manām rokām atvērtajā logā, es atcerējos, ka jau nedēļu vairs nedzīvoju pirmajā stāvā.. bet gan trešajā.. Bet kaķis kā tenisa bumbiņa atleca atpakaļ un iekrita gultā ar ķepām atmesdamies tieši pa mīļotā vīrieša vārīgāko vietu. "Aūūūūū!!!!!!" tas iekliedzās.. Bet es nespēju izprast straujo mestā subjekta trajektorijas maiņu... Sāku pētīt atvērto logu, bet tur - tik tikko pamanāms mušu tīkls! Stulbie pārdevēji aizmirsuši savākt savu mušu tīklu! Kā kaķītim noveicās.. Nudien...
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 15:36
(Link)
Konrāds kā bites dzelts uzšāvās ārā no gultas.
"TUUU stulbā, bāba!!! Dari tak kaut ko!!!" viņš brēca.
"Tu esi vīrietis - tu arī dari" jo vairāk viņš saniknojās, jo es kļuvu mierīgāka un vienaldzīgāka pret notiekošo.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 15:51
(Link)
Par laimi kaķi pārbijās no Konrāda kliedziena mēģināja tikt laukā no istabas, pieskrēju atvērt durvis un šie kā traki nesās prom pie dzīvokļa durvīm.. Atlika tikai pavērt dzīvokļa durvis, kā viņi strīpiņā notecēja lejiņā.. Drošības pēc, paskrēju viņiem līdzi, ja nu gadījumā kāpņutelpas durvis ir ciet... Bija vaļā.. Bet es aizvēru.. Lai minkas nepārdomā un nenāk atpakaļ.. Lai ķer sev peles..
Kad atgriezos, pamanīju, ka Konrāds ir pazudis... Izvirināju visas istabu un palīgtelpu durvis.. Nav.. Nedod Dievs viņš būs tagad aizgājis stāvu augstāk pie Anatolija un turpinās dzert... Nē.. To es nevarēju pieļaut..
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 16:02
(Link)
Es biju nogurusi. No kaķiem. No Konrāda. Piegāju pie loga un pieliku pieri pie aukstā stikla...Redzēju kaķus...vienu, otru, trešo aiztekam pa celiņu...un tiem pakaļ skrēja mans Konrāds! Ātri uzrāvu virsū mētelīti. Un skrēju tiem pakaļ. Nekad mūžā vēl tik ātri nebiju skrējusi. Kaķi aiz stūra, Konrāds tiem pakaļ, es nopakaļus..."Konrād, apstājies!" es kliedzu. Viņš izlikās nedzirdam. Šķita, ka viņš ir kaķu apsēsts.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 16:10

Akdies :DDDD

(Link)
Trešajā aplī skrienot ap māju es pamanīju, ka viens no kaķiem mani dzen.. Tātad pa apli jau apsteidzis, maita.. Un tad kad viņš jau jau bija aiz stūra pieskrēja arī Konrāds! Viegla kāju kustība un viņš ielido ar galvu sniegā. "Tu stulbā vecene!!! Tas taču bija mana blakus mājā dzīvojošā šefa kaķis!!!" Pēc minūtes jau abi skrējām tam pakaļ... Tikai šoreiz kaķis vis neskrēja ap māju, bet taisnā hodā pāri ielai rietumu virzienā..
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 16:17

Re: Akdies :DDDD

(Link)
Daugavas virzienā. Kaķis joza, Konrāds skrēja, es šiem pakaļ tipināju... Skrējām cauri ostai, un drīz vien mums pievienojās braši puiši formas tērpos, kas kaut ko kliedza mums aiz muguras. Es nesapratnē pagrozīju galvu un domāju...nez, ja es būtu palikusi stringos - šie skrietu lēnāk vai ātrāk...
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 16:24
(Link)
Lai nu kā tur būtu, nolēmu neeksperimentēt, gadījumam, ja šie tādā gadījumā sāktu skriet lēnāk...
Vēl pēc minūtes mēs atdūrāmies "tupikā".. Pa kreisi sēta, priekšā sēta, pa labi Daugava.. Bet no baltā kaķa ne vēsts.. Arī vīri formas tērpos jau tūlīt būs atsteigušies mums palīgā.. Tādi noguruši nabadziņi, sākuši skriet lēnāk... Pat šautenes paņēmuši.. Ak Dievs.. Cerams, ka viņi nenodomāja, ka mēs to kaķi ķeram priekš vakariņām.. Kaķi? Ak jā.. Kur gan palika kaķis?
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 16:30
(Link)
Un tur jau viņš bija - uzlecis uz maza kuterīša, kas rāmi šūpojās Daugavas viļņos.
"Ķer viņu!" es iebļāvu Konrādam ausī. Tas salēcies no manas balss, vai arī vienkārši aktīvi cenšoties vērst šo saspringušo situāciju uz gala pusi, lēca arī... Lēca, tikai nedalēca... Pieskrēja vīri, saķēra mani aiz rokām un mēs visi noskatījāmies, ka zem upes viļņiem pazūd mans mīļotais.
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 16:35
(Link)
"Glābiet viņu!" es kliedzu, bet vīriem tikai tagad pieleca, ka šī nav daļa no šova, bet gan reāls likuma pārkāpums....
Jau pēc stundas mēs visi trīs atradāmies siltā rīgas ostas policijas pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas kamerā. Mums tika pasniegta tēja, bet kaķim šķīvītis piena. Kā kaķa vienīgais aizbildnis tika izsaukts Konrāda šefs. Tā nu mēs gaidījām.. Gaidījām savu likteni...
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 16:43
(Link)
KO lai stāsta par tām divām stundām kamerā... neko...viss kā miglā tīts. Pēc pāris stundām ieradās šefs un kaķis tika atbrīvots, Konrādu par uzcītību un kaķa dzīvības glābšanu paaugstināja amatā... Bet es... es esmu laimīga - tagad man ir balts naktskrekls ar garām piedurknēm - un kažoka vairs nekārojas. Reizēm mani nāk apciemot Frīda, kura par auskariem un stringa biksītēm, man šat tad ienes pa kādai halociogēnajai sēnei... Tā es te dzīvoju...
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 16:45
(Link)
Happy end?
From:[info]murkjelis
Date:22. Februāris 2005 - 16:50
(Link)
Lai būtu :)))
Var jau arī viņa no turienes "uzpīpēt un aizlidot", bet tas jau būs cits stāsts :)))

Paldies pa sadarbību :)))
[User Picture]
From:[info]maris
Date:22. Februāris 2005 - 16:53
(Link)
Fū... :D
Tas bija grūtāk nekā es iedomājos...

> Go to Top
Sviesta Ciba