Pasaka par Cibu un tās Pilsoņiem
Turpinājums 
21.-Feb-2006 09:52 am


Pa to laiku [info]piromanjaks dodamies izlūkos bija uz vēdera aizlidis līdz baznīcai un tur viņš sajuta ka pret viņu tiek vērsts gāzu uzbrukums - no pārējās cibas daļas dvesa tāda parfimērijas dvinga (gatavošanās skaistumkonkursam sekas), ka nepieradušam bija neiespējami paelpot. Ļauni lamādamies neveiksmīgais izlūks atgriezās Štābā. "Tie maitas ķīmiskos ieročus sakusi izmantot, ka [info]affair krogam nav iespejams tuvoties" viņš ziņoja "Nu ir sūdi". Ari [info]deep un [info]zizii saprata, ka viņiem negaidīti pārtrūkuši sakari ar [info]affair krogu, kā rezultātā drīz nebūs ne ko dzert, ne ko uzkost.

Pa to laiku žūrija ([info]affair un [info]makmerfijs) pamazam korumpējās - [info]murkjelis viņiem dāvinaja pa avīzes abonomentam uz nākošo gadu, [info]kuminjsh veica katram pa muguras masāžai, [info]tvarj bija kaut kur sadabūjusi krutakās veču šmotkas, [info]zanda viņus apkāra ar sāļo baranciņu virtenēm un [info]lapsa viniem bija piešķīrusi pa meitenei uz nedēļu. [info]esinja apsolija divas reizes pieburt zaļus matus žūrijas nelabvēļiem, bet tas žūrijai nelikās pietiekoši labi, tāpēc [info]esinja nikni purpinot piegrūda Zaļo īkšķi pie [info]affair un [info]makmerfijs. Abi galvenie pārsteigtie žūrijas Locekļi pārsteigti sēdēja zaļiem matiem u.c. apspalvojumu. - Redzēs, kā man ies Konkursā, - čivināja [info]esinja, kas zin, varbūt atburšu... Tad viņa mērķtiecīgi devās Baznīcas virzienā. Runāja, ka [info]sadams tur atkal niekojoties ar Viskiju.

[info]laukuroze gan konkursam piegāja ar mega lielu nopietnību - viņa iefaltēja tautiski autentiskos brunčus, noberza vecāsmates saktu ar smilšpapīru uzliku zīļu vainagu un zināja, ka viņas sirds skaidrība un tiklums, būs tas, kas liks žūrijai, savus labvēlīgos skatus mest [info]laukurozes balto tamborēto zeķu virzienā.

Pa to laiku, Nacistu Štābā griežot tukšu 0.7 tilpuma pudeli tika noskaidrots, ka izlūkos jāiet ir [info]deep. Uzlikusi gāzmasku un aizrāpojusi līdz Krogum, viņa ar šausmām konstatēja, ka [info]affair un [info]makmerfijs ir zaļmataini.... Radiācija! Ar šausmām nodomāja [info]deep un rāpoja atpakaļ. Protams, ka neviens viņu neieraudzīja!
Pārrāpojusi atpakaļ Štābā [info]deep zinoja par redzēto, bet ne [info]piromanjaks, ne [info]zizii viņai neticēja, sakot, ka mazāk vajag alu ar šņabu jaukt un šoreiz izlūkos devās [info]zizii.

Apņēmības pilna noskaidrot patiesību [info]zizii ar gāzmasku uz sejas aizrāpoja līdz baznīcai, bet negaidīti uzdūrās [info]sadams, kurš bija izgajis izvēdināt galvu, bet nebija īpasi skaidrā kondīcijā. Ar priecīgu saucienu "Nāc ar mani iedzert lielais zaļais!", vinš satvēra [info]zizii un ievilka baznīcas pagrabā, kur viņus jau gaidīja [info]esinja, kura neganti labā omā bija nonākusi [info]sadams pritonā un sākusi kokteiļot ar [info]sadams. Kad [info]sadams bija norāvis [info]zizii gāzmasku viņš bija pārsteigts, bet tad atcerējās par ko savlaik bija saņēmis no apburošās valkīras [info]zizii kukuli - spaini samogona uz pohām un sazvērnieciski sasmaidījās ar [info]zizii. Dzeršana turpinājās un [info]esinja tika mazpamazām, bet nežēlīgi piedzirdīta ar [info]sadams viltīgajiem kokteilīšiem, izģērbta, izvārtīta pva līmē,izviļāta spalvās un sabildēta steidzīgai publicēšanai - [info]murkjelis nebija divreiz lūdzama, lai palīdzētu izrēķināties ar potenciālo konkurenti.
Comments 
21.-Feb-2006 10:38 am
Pa to laiku, griežot tukšu o.7 tika noskaidrots, ka izlūkos jāiet ir [info]deep.. uzlikusi gāzmasku un aizrāpojusi līdz Krogum, viņa ar šausmām konstatēja, ka [info]affair un [info]makmerfijs ir zaļmataini.... Radiācija! Ar šausmām nodomāja [info]deep un rāpoja atpakaļ. Protams, ka neviens viņu neieraudzīja!
21.-Feb-2006 10:57 am
turpinajums jau ir :)
This page was loaded Jun 29. 2024, 7:05 pm GMT.