ieraksti iesaistītie iearhivētie par Iepriekšējais Iepriekšējais Nākamais Nākamais
Tulka / tulkotāja rokasgrāmata - kulinārija
[info]iztulko
[info]spuldziite
Add to Memories
Tell A Friend
kulinārija
kas par miltiem slēpjas zem angliskā nosaukuma "garbanzo flour"?
Comments
From: [info]dzeina Date: 6. Marts 2008 - 17:41 (Pastāvīgā saite)
From: [info]spuldziite Date: 6. Marts 2008 - 17:43 (Pastāvīgā saite)
paldies.

intereses pēc- tev šobrīd darbojas google.com un gmail.com?
From: [info]dzeina Date: 6. Marts 2008 - 17:44 (Pastāvīgā saite)
jā, nav ne vainas. Tfu, tfu, tfu :)
From: [info]spuldziite Date: 6. Marts 2008 - 17:46 (Pastāvīgā saite)
nja..

paldies par operatīvo atbildi. man strādā tikai lativešu lapas pēkšņi..

gadījumā nezini, kā šos zirnīšmiltus sauc vāciski?
From: [info]dzeina Date: 6. Marts 2008 - 17:50 (Pastāvīgā saite)
Kichererbsemehl
From: [info]spuldziite Date: 6. Marts 2008 - 17:51 (Pastāvīgā saite)
lieliski! paldies!
zimbabve From: [info]zimbabve Date: 6. Marts 2008 - 17:42 (Pastāvīgā saite)
Garbanzo ir turku zirnīši jeb aunazirņi.
From: [info]spuldziite Date: 6. Marts 2008 - 17:52 (Pastāvīgā saite)
paldies!
8 gab. or komentēt
profile
Piezīmes tulkošanas procesā
User: [info]iztulko
Name: Piezīmes tulkošanas procesā
arhīvs
Back Marts 2024
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
saites