Sevī jau neko nevar atrast, atkal meklēt patvērumu citos, turklāt šodien visi savas patversmes aizslēguši, un es tagad salijis, pēc vientulības smirdošs suns. Mīlestību, bļamuh, es jau dotu, ja otrā pusē nebūtu nafig pofig. Un vēl tā slimā poētiskā mēle, nogriezt.

Comments

eh. nezinu, nezinu par to, vai viens labāks par otru. abi vienādi slikti.
komplektā šamie visriebīgākie, manliekas.
ai jā. man jau matkritis iestājies no šādām kombinācijām
es tikai sirmoju.
man it kā par agru vēl esot sirmot, bet pa kādam sirmam matam atrodu ar.
tagad vismaz nokrāsoju, neredz ;)
nu, man arī ir krietni par agru sirmot, tak tas netraucēja sākt sirmot jau ap 18 gadu vecumu. es gan jau tāpat krāsoju matus, tad tik traki nejūt vienalga ;)
burvīgi atceros to mirkli, kad pēkšņā iedvesmas mirklī mainīju šķīriena vietu..un atklāju visu sirmo šķipsnu..sabaidījos, tad nekas. izlēmu, ka ja jau pelēki mati, tad sirms ir tikai gaiši pelēks. un miers un bērziņš :)
es jau arī to sen vairs neuztveru sāpīgi. toties one-day-stand frizieres mēdz izteikt komplimentus par jauno izskatu. nekas, ka parasti vēl piemet manam reālajam vecumam vismaz +3 gadiņus.
:) es laikam gan izskatos labi jauniņa, man pat cigaretes mēdz nepārdot, lai nu..nu, labi jau sen kā dokumentus prasīt nevajadzētu. (labs draugs gan teica, ka tiklīdz es atveru muti, tā uzreiz pāris/daudzi gadi klāt)
a tās frizierītes...well, es laikam ļoti reti runājos ar frizierēm.
vāāj ;) nu, man toties, kā es atveru muti, tā man ar katru vārdu gadi birst pa vienam vien nost pat no reālā vecuma. bet pārdevējiem tas netraucē man dokumentus šad & tad paprasīt.
aizdomu pilni tie pārdevēji :)
bet tas tāds kā prātīgums, nu, mani jau dārziņā sauca par prātvēdēru. tik daudz jau nav arī mainījies no tā mirkļa, vismaz prātvēderības jomā :D
aij, man toties nevis prātvēderīgums, bet cinisks humors & vieglprātība mūždien. tāpēc man i tagad cilvēki pārmet, ka es uzvedos it kā man nebūtu vairāk par 8 gadiem.
cinisks humors&vieglpātība ir forši. man to abu vienmēr ir pietrūcis.
man ir par daudz, varu daļu atdot.