23 December 2017 @ 12:36 pm
 
Sveicināti! Meklēju dzīvojamo platību 1 (necaurstaigājamas) istabas apmērā, kur būtu pieejamas visas nepieciešamās ērtības - veļasmašīna, ledusskapis, duša (lol).
Vēlamais rajons ir 20 min gājienā no Origo vai Āgenskalna tirgus, jo strādāju tālu un lietoju sabiedrisko transportu. Jo zemāks stāvs, jo labāk - braukāju ar divriteni. Der gan vientuļnieku, gan komunālais variants, bet party house dzīvokļi vispār ir pilnībā izslēgti, jo man ir plāns miegs un ļoti laba dzirde.
Nav ne bērnu, ne mājdzīvnieku. Patīk mūzika, bet varu to neatskaņot skaļi un naktīs; to pašu sagaidu no citiem. Smēķētāji virtuvē vismaz man ir okei, kamēr regulāri vēdina. Sagaidu respektu un privātumu - manas lietas ir manas. Esmu draudzīga, kamēr mani aiz muguras neaprunā vai nesāk neadekvāti aurot par kaut ko, kas uz mani neattiecas.
Esmu gatava maksāt līdz 220 eur par īri + komunālajiem. Malkas apkure neder, jo neredzu, kā to savienot ar savu dzīvesveidu.
Ja tev nepatīk, ka pie īrnieka reizēm atnāk viesi, es negribu ar tevi draudzēties vispār.
 
 
Current Mood: busy
 
 
( Post a new comment )
[info]khosmos on December 23rd, 2017 - 01:39 pm
patīk spēlēt šahu. televizoru neskatos. daudz nerunāju (parasti). dzīvnieki patīk. kaimiņi mēdz runāt par mani ļoti dīvainas lietas, jo ģērbjos melnā un kerzos, bet tā nav patiesība - mačeti dzimšanas dienā tā arī neesmu saņēmusi. kāda trakā pat bija iedomājusies, ka permanentais tehnobīts 2 stāvus zemāk un pa labi nākot no manas istabas. patiesībā man patīk vispārējs ordnungs un MORĀLES VĒRTĪBAS un riebjas netīrība.
(Reply) (Link)