P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


20. Novembris 2008

Nodod Kropli!!!! @ 14:00

[info]swimpis:
Mūzika: Buzzcocks - Orgasm addict

Ar prieku paziņoju, ka domāju ir beidzot laiks sāks akciju "SLIKTAIS DĪLERIS", aicinu visus publiski nodot cilvēkus, kas viņu ir uzmetuši pēdējā/nepēdējā laikā un vispār, cerams, ka šo sadaļu lasa menti un viņus noķers (ha ha ha) cerams, ka zinat īstos vārdus/uzvārdus, blja, nepietiek jau ar to, ka zaljais maxā 10 ls par g.

Tātad, varbūt kāds pazīst čuvaku ar kļičku Puškins? Vēl arī Rudais manu čomu Albertu nesen esot appisis ar ļoti sliktas kvalitātes z.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]kro
Date: 20. Novembris 2008 - 15:54
(Link)
Aldis, ja, Aldis! Tas blondais zirgs pēdējā laikā vairs netirgo garšīgas ripas. Man ir aizdomas, ka viņš viņas savā pagrabā štancē aukšā.
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 20. Novembris 2008 - 15:55
(Link)
Kādu, ko pazīstu, uzmeta džeks vārdā Jurijs.
[User Picture Icon]
From:[info]meskaliins
Date: 20. Novembris 2008 - 16:44
(Link)
nu bļe
tjipo nepatīk - nepērc, ņemot vērā ka cilvēki paļube savu dirsu padstavļajut dēļ citiem un Tu vēl iesi stučīt? Mentiem tā kā tā poxuj cik labs vai sūdīgs zaļais..
Reiķini ja Tu dēļ 10ls(da hotj bi 100) uz trīs gadiem kādu iegāz torbā, Tev pašam pizdi vajadzētu izrakstīt..

P.s
Ja šito lasīs menti un uzaicinās Tevi liecināt pret kādu, tur jau neatmāzēsies vai nu pašam kriminālieta par traucēšanu vai arī pie tiesas kāds zavaļīs par tādu maucību..
From:(Anonymous)
Date: 20. Novembris 2008 - 22:59
(Link)
hahaha, "savu dirsu padstavļajut dēļ citiem", pizģec filantropi.
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 21. Novembris 2008 - 10:02
(Link)
neesi pac kaadu uzmetis?
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 21. Novembris 2008 - 10:05
(Link)
Atceries, vienmēr uzvar tas, kurš spēj izdarīt otram vislielāko ļaunumu. Otrs paliek muļķos. Nekad neizrādi savu vājumu. Atbildi uz pāridarījumu ar lielu pāridarījumu. Ar dūri pret kurvīti. Ar beisbola nūju pret dūri. Sodam nav jābūt adekvātam nodarītajam. Sodam jāsniedz gandarījums. /Kyle Ouzol/
From:(Anonymous)
Date: 10. Decembris 2008 - 13:44

dauņi

(Link)
Jus esat tadi loši, ka ne1 normāls dīlers ar jums nekontaktē un tiekat regulāri uzmesti, bet uzmeteejam pat neko sejaa nevarat pateikt vai pizdi sadot, un tagad slepjaties aiz interneta anonimitaates un meegjinat savu taisnību izcīnīt....smiekli naak, tādi tika un tix uzmesti un tādiem nemaz narkotikas nevajag dot.
...Tieši dēļ šādiem bērnudārza iemītniekiem pasaulē vēljoprojām narkotikas ir aizliegtas.
From:(Anonymous)
Date: 10. Decembris 2008 - 13:57

Re: dauņi

(Link)
tu esi idiots.
From:(Anonymous)
Date: 11. Marts 2009 - 00:57
(Link)
MJaa, chalji - interesantas lietas var palasiit. Pirmkaart Dievs muus radiiija, lai mees nepiedurtos no cilveeces paargudraas domu izpausmes un naudas ieguushanas liidzekljiem. Protams, ka dragi ir aizliegti. Pagadiisim kaadu laiku, kameeer pasaule ies veel lielaakaa dirsaa un tad jau buus ok. Larjokaa pirksim ganju un paareejos prikolus. Otrkaar-t par to tirgoshanu ir drusku savaadaaks pantinieks, jo nezinaajaat. No 8-15, drusku vairaak kaa par slepkaviibu, kas ir no 5-10 (ja nemaldos).
Par to, ka jaasoda tie diileri - vispaar sviests. Jaasoda lietotaaji :))))). Bet ja nopietni, piekritiishu saciitajam, ka, ja Tu lieto un atrodi loxus no kaa pirkt - pats vainiigs. Tai pat laikaa taa ir lieta ar ko jaaareikjinaas, taapat kaa ebayaa, arii saveejie kaadreiz nezin ko un kaa ir - teica labs vai labas. Atkal tak neiesi savam chomam dot pa seju vai skriet pie musariem un atdot ar visiem galiem...sviests. UN protams, ka musari pakjers Tevi liidzi kaa mazu skaidinju. Iziesi cauri Hospitaalju takai, paraadiiss, ko peedeejaas 7dienaas esi dariijis(ja ne meenesi) un alles. Palasi kriminaalkodeksu, kas ir par lietoshanu. 1.reizie 0-5gadi. Buus uslovnjaks - vispaar luudz Dievu. JO tici man, ir dziivee tik daudz skaistu lietu, kaa tur, kur liek paardomaat Tavus greekus. KKo veel piebilst - aaa, jaa, runaajot par mentiem. Chalji, vinji ir Jums blakus, visapkaart. Vinji ir jauni, 25-30gadi, skaisti gjeerbti un izskataas peec taadem pat bliezeejiem, vinji tuseejaas essiitii, nautjikaa un visaaas tajaas sasodiitajaas bedreees. Vinji tikai nelieto aizliegto, bet lieto atljauto. Atpuushaas, redz, dzird. Un tad kad straadaa - vinji jau ir gudraaki par Tevi un mani. Naakoshais - citeeshu "Veciit, mees zinaajaam pirmo Tavu soli un paareejos, tikai gaidiijaam momentu, kas buutu izdeviigs mums." Taatad - tu saac lietot, patiik, ja Tev nav teetuks ar X9 :))), tad vajag pikjiiti, protams, daudz reizes lietojot ienaak galvaa doma - ai panjemhsu vairaak, taapat visiem vajadzees - vai ne???? Pasaki, ka nee :)))). Taalaak. Viss notiek kaa peec graamatas - taaa kaa TV staasta. Iet laiks, pieradums, atkariiba, gribaas buut krutam un, lai Tev pieveersh uzmaniibu - protams, buus "nelda" liidzi, kas visiem vajadziiga - buus uzmaniiba - buusi KINGS. Taalaak, staastiit negribaaas - paliec par taadu pashu loxu, kuru Tu gribi nostuchiit. Iet laiks palielinaas akcijas neldaa un tad saak darbu musari.Beigaas no 8-15. Ja neesi sodiits, paraugs un veel hvz kas, tad 15%, kad dabuusi nosaciitu. Attieciigi - gaidiisi tiesu pusgadu tochna,ja ne gadu. Paardomaasi visu. Par paareejo labaak nestaastiishu...pats vari iedomaaties, neesi jau LOXS :)))))))))))).

P.S. Man iisteniibaa pohuj, varat nelasiit un neticeet - vnk, staasts iz dziives..... .
P.P.S. Ja nemaaki lietot - nelieto
P.P.P.S Ja nesaproti, ko lieto - nepeerc
P.P.P.P.S Ja peerc - nevaino citus, pats vainiigs
P.P.P.P.P.S Ja saac tirgoties - aizej pie sava advakaata no saakuma un paprasi, lai vinjsh Tev visu izstaasta ("citeeju sava advokaata teikto")

manupraat logjiski

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.