P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

(bez virsraksta) @ 00:57

Anonymous commented on [info]swimpis's post in [info]drugs:

MJaa, chalji - interesantas lietas var palasiit. Pirmkaart Dievs muus radiiija, lai mees nepiedurtos no cilveeces paargudraas domu izpausmes un naudas ieguushanas liidzekljiem. Protams, ka dragi ir aizliegti. Pagadiisim kaadu laiku, kameeer pasaule ies veel lielaakaa dirsaa un tad jau buus ok. Larjokaa pirksim ganju un paareejos prikolus. Otrkaar-t par to tirgoshanu ir drusku savaadaaks pantinieks, jo nezinaajaat. No 8-15, drusku vairaak kaa par slepkaviibu, kas ir no 5-10 (ja nemaldos).
Par to, ka jaasoda tie diileri - vispaar sviests. Jaasoda lietotaaji :))))). Bet ja nopietni, piekritiishu saciitajam, ka, ja Tu lieto un atrodi loxus no kaa pirkt - pats vainiigs. Tai pat laikaa taa ir lieta ar ko jaaareikjinaas, taapat kaa ebayaa, arii saveejie kaadreiz nezin ko un kaa ir - teica labs vai labas. Atkal tak neiesi savam chomam dot pa seju vai skriet pie musariem un atdot ar visiem galiem...sviests. UN protams, ka musari pakjers Tevi liidzi kaa mazu skaidinju. Iziesi cauri Hospitaalju takai, paraadiiss, ko peedeejaas 7dienaas esi dariijis(ja ne meenesi) un alles. Palasi kriminaalkodeksu, kas ir par lietoshanu. 1.reizie 0-5gadi. Buus uslovnjaks - vispaar luudz Dievu. JO tici man, ir dziivee tik daudz skaistu lietu, kaa tur, kur liek paardomaat Tavus greekus. KKo veel piebilst - aaa, jaa, runaajot par mentiem. Chalji, vinji ir Jums blakus, visapkaart. Vinji ir jauni, 25-30gadi, skaisti gjeerbti un izskataas peec taadem pat bliezeejiem, vinji tuseejaas essiitii, nautjikaa un visaaas tajaas sasodiitajaas bedreees. Vinji tikai nelieto aizliegto, bet lieto atljauto. Atpuushaas, redz, dzird. Un tad kad straadaa - vinji jau ir gudraaki par Tevi un mani. Naakoshais - citeeshu "Veciit, mees zinaajaam pirmo Tavu soli un paareejos, tikai gaidiijaam momentu, kas buutu izdeviigs mums." Taatad - tu saac lietot, patiik, ja Tev nav teetuks ar X9 :))), tad vajag pikjiiti, protams, daudz reizes lietojot ienaak galvaa doma - ai panjemhsu vairaak, taapat visiem vajadzees - vai ne???? Pasaki, ka nee :)))). Taalaak. Viss notiek kaa peec graamatas - taaa kaa TV staasta. Iet laiks, pieradums, atkariiba, gribaas buut krutam un, lai Tev pieveersh uzmaniibu - protams, buus "nelda" liidzi, kas visiem vajadziiga - buus uzmaniiba - buusi KINGS. Taalaak, staastiit negribaaas - paliec par taadu pashu loxu, kuru Tu gribi nostuchiit. Iet laiks palielinaas akcijas neldaa un tad saak darbu musari.Beigaas no 8-15. Ja neesi sodiits, paraugs un veel hvz kas, tad 15%, kad dabuusi nosaciitu. Attieciigi - gaidiisi tiesu pusgadu tochna,ja ne gadu. Paardomaasi visu. Par paareejo labaak nestaastiishu...pats vari iedomaaties, neesi jau LOXS :)))))))))))).

P.S. Man iisteniibaa pohuj, varat nelasiit un neticeet - vnk, staasts iz dziives..... .
P.P.S. Ja nemaaki lietot - nelieto
P.P.P.S Ja nesaproti, ko lieto - nepeerc
P.P.P.P.S Ja peerc - nevaino citus, pats vainiigs
P.P.P.P.P.S Ja saac tirgoties - aizej pie sava advakaata no saakuma un paprasi, lai vinjsh Tev visu izstaasta ("citeeju sava advokaata teikto")

manupraat logjiski
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.