P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


3. Februāris 2007

(bez virsraksta) @ 20:23

[info]wazzaaa:
Hei jou tauta! :D

Palasiiju tekstus, kas rakstiiti peedeejaa laikaa.. :D Mani aizraava ideja par intelegentajiem narkomaaniem un padibeneem.. ;)

Tikai interesei.. Ja runa iet par alkoholu, nav kas liidziigs? "padibenes" un intelegentie dzeeraaji? Un kur paliek vidus? Vidum buutu jaabuut tomeer visapjomiigaakajam..

Un, vai ideja neiet par visu sabiedriibu? Tipa atkal "padibenes" un augsha.. Okai, neaizmirstot vidusslaani..

Liidz ar to.. Tikai ieteikums.. Nedaliet kaut kaadaas abstraktaas vieniibaas: narkotikas, alkohols, darbs, speeja celjot.. :D Runaajiet tikai un vieniigi par padibeneem , vidusslaani un intelegenci.. Un paarejais viss ir bez sakara.. :)

okai.. un turpiniet daliities pieredzee.. :)

lai miers ar jums!
 

Comments

 
From:[info]neesmusuns
Date: 3. Februāris 2007 - 20:43
(Link)
neko nesapratu.
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 3. Februāris 2007 - 20:46
(Link)
vidusslānis ir ļaunā kapitālisma orgāna izdomāts fiktīvs jēdziens, lai mēs justos labāk par to, kas mēs esam. citiem vārdiem - vidusslāņa nav, saulīt.
[User Picture Icon]
From:[info]iekodeets
Date: 3. Februāris 2007 - 20:53
(Link)
+1
From:[info]wazzaaa
Date: 3. Februāris 2007 - 22:22
(Link)
:D vo vo// :D un kur mees diez visi dziivojam? absoluutaa miera pilnajaa pasaulee?

lai vai kaa.. neticu, ka nevari nepiekrist, ka daliishana slaanos peec piederiibas alkoholam, narkotikaam, pusdienaam, veelmei atpuuties ir visu biidoshais speeks..

beigu beigaas nesanaak, ka tomeer ir tikai.. tikai cilveeks bez taa, ko vinsh (/a) lieto, kur atpuushas? jo viss tam taa vai taa ir pakaartots.. :D

okai okai, es arii veeleetos marksa radiito pasauli visaa taas burviibaa, bet.. ai.. iesliigt shii temata iztirzaashanaa noziimee atgriesties 60-to un 70-to gadu amerikaa.. pat kapitaalisma apstaaklos.. :D

okai, ticu, ka visiem, kas sheit apgrozaas jebkura laika amerikas sapnis ir neko nenoziimeejosh jeedziens.. prieks par jums.. :D
[User Picture Icon]
From:[info]batou
Date: 3. Februāris 2007 - 22:15
(Link)
wtf is this p0k3 shit?
From:[info]atreyu
Date: 4. Februāris 2007 - 15:38
(Link)
Lai nu kā, bet heroīns padara cilvēkus par urlām. Vienreiz pamēģināju heroīnu (atjauktu ar vitamīnu) un jau nākamajā dienā smagi sadirsos ar labāko draugu. Galīg stulbi.
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 4. Februāris 2007 - 22:38
(Link)
Katrs dala savādāk, advancētāki cilvēki jau māk pat dalīt un dalīties par/ap/ar gariem, bet tos parasti sauc par narkomāniem un padibenēm, bet laikam tā ir taisnība, jo ceļs uz ķēmiņu pasauli ir grūts...

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.