P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


4. Decembris 2006

LSA @ 03:32

[info]filozofs:
LSD mazais brālis tāds ņiprs zvērs izrādās. Per jau vienpadsmito stundu un nedod gulēt. Efektu ziņā dikti līdzīgs 2C-I (ja neskaita to daļu par "es tūlīt izvemšu pats sevi!") - ļoti neuzkrītoši vizuāļi, sākumā eiforija ripu stilā (uuuu.. sevi aiztikt ir tik fooooršīīīī!), pa vidu spēku izsīkums un galā i know it all sajūta. Ēst negribu (mēģināju), pīpēt arī. Ko vēl vispār šajā dzīvē var darīt ?

Retrospektā interesants trips (izņemot "bveeee" faktoru (kaut gan ir tīri jautri kaut ko izvemt un tad rādīt ar pirkstu un priecāties)), bet vajag kārtīgi ieplānot laiku. Savādāk tagad es esmu tāds nedacepts nakts vidū uz jauno darba pilno nedēļu.

p.s. ak, jā - desmit hbwr.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 4. Decembris 2006 - 04:19
(Link)
Mans hbwr (BAD)trips.

Vācija. Maza lauku pilsētiņa Brollina. Nakts (~23.00). Katrs sasmalcinam astoņas sēklas, uzberam uz sviestmaizēm, kārtīgi sakošļājam un norijam, uzdzerot pa glāzei piena. Plānojam doties ar kājām uz tuvējo ezeru, ja nemaldos, kādi seši kilometri. ePilnīga tumsa. Pusceļā sāku izjust tādu kā nogurumu. Biedri arī izjūt to pašu. Aizejam līdz ezeram un redzam - nekā nav. Dodamies atpakaļ. Līdzās nogurumam ir tipisks placbo - "nu, kuru katru mirkli noraus jumtu, cik vēl ilgi?!" Nonākuši atpakaļ (ap 01.30), nospriežam, ka nekā arī nebūs, un dodamies pa istabiņām gulēt.

Sātana balss saka: IT'S JUST STARTING FUCKER

Nogurums, kas tas par nogurumu? Pat paelpot grūti! Vāļājos pa savu improvizēto guļvietu tik nedabiskā nemierā un riebumā. Iedomājos par lietuvēnu un citiem vadātājiem. Gultasbiedrene (ne-narkotiku persona) mani ienīst, es pats sevi ienīstu vēl vairāk - kāpēc es to sūdu apriju?! Man sāp vēders, rokas, kājas, nevaru paelpot! Man tik ļoti gribās ar kādu parunāties, bet mani visi šobrīd ienīst. Vajag kaut kādu tuvību, nelielu atbalstu!
Kāds vācu zēns (kā vēlāk noskaidrojās - garīgi slims) skraida no vienas blakus esošās vannas istabas otrā un spēlējas ar izlietni, laistoties ar ūdeni. Krāsas kļuvušas spilgtas, ausīs fonē izteikti straujas frekvenču maiņas un paranoja pastiprinās. Paņemo mobīlo, ieskatos ekrānā, knapi saskatu, ka pulkstens ir četri no rīta; displejs ir tik spilgts, ka grauž ārā acis.
Vācu psihopāts aiziet gulēt. Es steigā okupēju vienu vannas istabu. Ieeju dušā, cenšos izvemt visus sūdus, kas manī - neizdodas. Kails apguļos pie poda un gribu vemt, nogriezt sev ausis un raudāt vienlaicīgi. Vannas istabā uzturos kādu stundu - līdz pāriet trakais nelabums un paranoja. Atgriežos gultā un pavisam lēnām aizmiegu.

No rīta (12.00) minimals efekts joprojām saglabājies. Ir ļoti patīkams rīts, spīd saule, temperatūra ap 20, jūtos burvīgi. Mums ir kaut kāds ģenerālmēģinājums. Kolosāli pavadam laiku, runājot par vakardienas tripiem - man, redz, vienīgajam neesot bijis sūdīgi, jo J., kas gulējis citā ēkā, nakti pavadījis kaut kur ārā, guļot pļavā un skatoties debesīs, nevarēdams pakustēties, un, protams, komplektā tādas pašas izjūtas, kādas bija man. Bet pārējiem gan paveicās, jo viņi, nonākuši istabiņās, uzreiz aizmiga.

________________

Ar šo visu gribēju teikt, ka piekrītu tavam izteikumam, ka "vajag kārtīgi ieplānot laiku", jo, bļin, ja kaut kas tāds ar mani atkārtotos vēlreiz, nezinu, vai izviltu sevi tam visam cauri vienatnē un bezdarbībā.
From:[info]filozofs
Date: 4. Decembris 2006 - 06:28
(Link)
Kontrastam - tukšā dūšā kārtīgi sažļembāju mazos bumbuļus, kas starp citu garšo mēreni pretīgi, bet tajā pašā laikā daudz labāk par citiem dabas produktiem, un pēc ~ 30 min jau varēja just ar pakaļējām smadzenes daivām, ka inde plūst (улетаем отсюда нахрен!). Vēl pēc 10 min iestājās paralīze un tad jau vairs nebija iespējams neko saturēt sevī..

Parunājos pats ar sevi (hehe, ir man tāds niķis, bet toties sasodīti ērti) un izdzēsu sevis žēlošanu no darāmo lietu saraksta tuvākajai desmitgadei. Varētu pat teikt, ka VĒRTĪGI.

Ne pa tēmu, btw, - cepums RIMI apsargiem, jo viņi tiešām ātri reaģēja uz manu parādīšanos veikalā un sāka trīties apkārt un žestikulējot "vot, redz, es ta tā vienkārši stāvu un kaut ko ļoti domāju" stilā. Nez cik tas ir uzkrītoši, bet acis toč kā stirnām.
From:[info]swimpis
Date: 4. Decembris 2006 - 18:13
(Link)
6 sēklas ulvi, sešas.
From:[info]swimpis
Date: 4. Decembris 2006 - 18:19
(Link)
bet nu ipomejas ir labaakas, no šīm arī man bija nelabums, kautgan apēdām ar draudzeni katrs pa kārtīgi miltos samaltām 8 sēklām, pirmstam vēl krietni daudz aliņš un zaļums, tā kā jau pirmstam biju gabdrīz komā. Nu pirmā pusotra stunda- eiforijā, tad divas stundas "es nevaru paelpot, es nomiršu" un gļuki paša sātana stiprumā, pēctam vēl līdz rītam runājos pats ar sevi un lēcu neexistējošā (nu vismaz priekš pārējiem) futbola laukumā. Visu nākamo dienu pat pēc gulēšanas mēreni gļuki, bet toties prieks par dzīvi kopumā, draudzenei gan raudu upes un motivācijas zudums.
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 4. Decembris 2006 - 18:44
(Link)
Es gribētu izdarīt kopsecinājumu: ēst lsa un ļaunu alkoloīdu saturošas sēklas nav tā vērts, sevišķi, ja ar psihodēliju esi uz "jūs".
Labāk paņemt kādu marku (kuras gan nekad nekur nav) vai sēnes.

[info]swimpis nepieminēja, ka (ja pareizi sapratu) ipomejas un hbwr sabeidza viņa kunģi. Slimnīca un ilglaicīga atturēšanās no alkohola :)
From:[info]filozofs
Date: 4. Decembris 2006 - 19:38
(Link)
Sēnes vs hbwr - fungi cilts pārstāvji viennozīmigi uzvar ar nokautu.
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 5. Decembris 2006 - 15:17
(Link)
daudz?? Kvalitāte uzvar cīņā pret kvantitāti ;)
Markas bez lsd vispār var ēst kaudzēm un katru dienu
From:(Anonymous)
Date: 5. Decembris 2006 - 19:53
(Link)
a man butu jautajums. jus vismaz nokasijat rupigi seklas arejo kartu?
From:(Anonymous)
Date: 5. Decembris 2006 - 19:55
(Link)
ne es vnk aizdomajos jo ta karta satur cianidu kas var izraisit nelabumu iespejams bet galvenokart cianids paralize elposhanas sistemu tadel iedomajos ka tiem kam te gruti elpot bija tie sanjema nelielu devu cianida kas vinjiem izraisija elposhanas sistemas traucejumus


Es

From:[info]swimpis
Date: 5. Decembris 2006 - 23:46
(Link)
Vai tad viņas nepārdod jau bez ārējās kārtas?? tā taču ir. vai varbūt arī otrā ārējā "kārtiņa" ir jānokasa??
From:[info]swimpis
Date: 6. Decembris 2006 - 10:49
(Link)
Bet par tiem neuzkriitoshajiem vizuaaljiem nepiekriitu, kautgan taas droshvien bija vaajas seeklas tev pagadiijushaas. Man no shitiem bija stipraakie vizuaalie iespeejams muuzhaa kaadi bijushi (ja neskaita salviju un ketamiinu, bet tas iislaiciigi) 10000 seno indiaanju acis skataas,kaa es mirdtu, apkaart it visam mainaas gadalaiki, apkaartesoshie koki uzplaukst, tad nokriit lapas, tad atkal uzsnieg un taa taalaak, pie tam jd pagalmaa nonaacu pavisam "reaalaa" futbola areenaa bez skatiitaajiem un speeleetaajiem.
From:[info]swimpis
Date: 6. Decembris 2006 - 10:50
(Link)
a kaads zin, Lv vinjas var kautkur dabuut??
From:(Anonymous)
Date: 6. Decembris 2006 - 16:06
(Link)
nu ne taksh. tas seklas est ir nelegali tadel jau neviens nekasa. paredzetas audzeshanai un tad nekas nav obligati jakasa. dunduki jus. ja tur ir tads pretigs suds uz vinam tad kasat nost. kasat tapat. isteniba ja butu iespejams tad visi estu bez chaumalas jo ta suda chaumala dara tikai sliktu. kasi cik vari. un vel te brinas kadel mirst un smok nost. cianidu nogarshojusi esat :D

es
From:[info]filozofs
Date: 9. Decembris 2006 - 18:47
(Link)
Viena lieta ir sēklas, kuras ir paredzētas audzēšanai, otra, kuras paredzētas ēšanai. Man bija otrās.
From:(Anonymous)
Date: 9. Decembris 2006 - 19:43
(Link)
lieta ir viena un taa pati, tikai es piem nopirku 20 morning glory seeklas un izaudzeejot ieguvu ~600, taatad par mazaakiem liidzekljiem vairaak gljuku.. ;)
(nu labi, man 80 vietaa vajadzeeja apeest kaadas 300 lai sajustu minimaalu efektu, bet tur laikam vaina audzeeshanaa.. naakamgad buus jaapameegjina woodrose.)

fel
From:(Anonymous)
Date: 6. Decembris 2006 - 16:20
(Link)
kadel jums visiem (ari visur citur pasaule tadi ir) radas kkas saistiba ar abu kontinentu indianiem. acteku zimejumi, ziemelamerikas shamanju sejas utt. vislaik no lsa. kadel gan nav hipiju drug guru, visi amerikas prezidenti, postmodernisms vai rokoko stils
From:[info]swimpis
Date: 7. Decembris 2006 - 12:37
(Link)
Ir arii tie diezgan daudz, posmodernismi un rokoko un visu atminju vizualizaacija. Prosta laikam tie indiaanju raksti ir viena no defaulta lietaam, tapeec jau vinji ir vinjus uzziimeejushi ;) Shoreiz pirmie bija gluki un tikai peectam tie paartapa par arheologjijas pieminekljiem
From:(Anonymous)
Date: 15. Oktobris 2010 - 01:41

reply

(Link)
Forša lapa, interesanti cilvēki. Interese ir par to pašu LSA. Kādas Ipomejas tieši lai pērk, un kā tās sēklas apstrādāt? Ir dzirdēts ''nopērc-apēd'' variants, ir arī dzirdēta ūdenī mērcēšanas opcija. Varbūt varat paskaidrot kā no tām sēklām dabūt ārā maksimālo labumu?

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.