Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? - RIDemo www.ridemo.lv vakances
daysleeper
[info]darbs
[info]daysleeper
Add to Memories
Tell A Friend
RIDemo www.ridemo.lv vakances
Comments
osinsh From: [info]osinsh Date: 28. Septembris 2007 - 12:12 (Ieraksts)
Nja. Mani arī tas interesētu. Nu aptuveni!?
daysleeper From: [info]daysleeper Date: 28. Septembris 2007 - 12:29 (Ieraksts)
par mārketinga daļu neatbildēšu - nav īsti atbildes. bet projektu vadītājs 350-600 Ls, diezgan plaša amplitūda, jo nāk cilvēki, kuriem pieredzes teju nekādas, ir cilvēki, kuriem ir augstākā izglītība, maģistrs. Vienmēr visu nosaka, cik lielu projektu cilvēks var pavilkt.
mako From: [info]mako Date: 28. Septembris 2007 - 12:40 (Ieraksts)
Neinteresanti :)
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 28. Septembris 2007 - 13:20 (Ieraksts)
diezgan maz. kad vispār darba devēji iemācīsies atalgojumu rakstīt darba piedāvājumos?
daysleeper From: [info]daysleeper Date: 28. Septembris 2007 - 13:25 (Ieraksts)
atalgojums visur variē. Kā jau minēju, darbinieki piesakās ar ļoti dažādām iespējām, prasmēm, tādēļ arī plaša amplitūda. Darbs ļoti kaulus nelauž, ja vēlas izaicinošākus projektus, var tos labi novadīt, tad, protams, tur ir cita dziesma.
Tas jau ir galvenais iemesls, ka jārunā ar katru individuāli par atalgojumu. Katram ir sava cena tirgū un ar to arī pie darba devēja tu nāc un viņa ziņā ir izlemt. Protams, ka vienmēr būtu labi zināt, kāds ir atalgojums, bet darba apjoms, apstākļi, to jau sludinājumā grūti izteikt.
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 28. Septembris 2007 - 14:50 (Ieraksts)
var tak vismaz no..līdz ierakstīt. lai nav tā, ka aizej uz darba interviju, stundu sarunā un tad uzzini, ka tev piedāvā sviestmaizi atalgojuma vietā..
dusk From: [info]dusk Date: 28. Septembris 2007 - 15:54 (Ieraksts)
Mūsu darba devējs ir tāds pircējs veikalā, kurš neteiks ka kabatā 20 Ls un 80 Ls džinsas nevar, negrib atļauties. Labāk ir tērēt savu laiku, nodarbināt pārdevējas (personāldaļu) laikot 50 Ls, 60 Ls un kādas vēl tik bikses. Beigās nopirkt vienkāršu zila auduma uz sezonas atlaidēm pa 20 Ls (nopirkt cilvēku kurš padodas viņu presingam vai šamam nav kur sprukt).
bax55hqy8dlb From: [info]bax55hqy8dlb Date: 28. Septembris 2007 - 16:00 (Ieraksts)
bet visiem defaultā ir rakstīts "Konkurētspējīgs atalgojums". un beigās izrādās, ka tas ir stipri mazāks nekā vēlētos saņemt so sanāk lieka laika izšķiešana ejot uz interviju.. kāpēc citās valstīs var rakstīt konkrētu summu, bet pie mums nevar? nu lab, valsts iestādēs gan var skaisti uzzināt ciparus..
dusk From: [info]dusk Date: 28. Septembris 2007 - 16:25 (Ieraksts)
Es piemēram uzreiz cenšos noskaidrot. e-pastā, zvanā uztaujājot. 100% jaizpiež no personāla atlases firmām pa telefonu, jo viņas tevi darbā neņem, jo paši veido muļķu CV paketi par ko saņem naudiņu. Arī vispār uz maziem kantoriem, apšaubāmas reputācijas, attieksme, pats sludinājums, saruna. Karoč 1 nedēļa aktīvais meklējums un es domāju deguns tev strādās vai pat intuīcija. Protam, vienmēr vari pārbaudīt pretējo, bet man nekad tā nav pievīlusi.
dusk From: [info]dusk Date: 28. Septembris 2007 - 16:35 (Ieraksts)
Nu bet jāsaka es nekad neesmu strādājis sudīgus darbus.
Vēl kas, tas jau no jomas atkarīgs.
Piemēram, web vispār ir tumšās dzīles. Ciparus tie nemāk. Aptuvenās izmaksas weblapām pamēģini noskaidrot :D Tirgošanā by default meklē iespējami zemo cenu un kaut cik ģīmi, attieksmi. Piemēram, celtniecībā pazvanot pa mob. 1 dienas laikā vari tikt darbā kur kaut ko maksā un maksā katru nedēļu. Vēl daudz jomas, kur no cipariem nebaidās. Un lielākoties cilvēki ap 40 no tiem nebaidās. Visādi tīņi (piemēram šis gadījums), personāldaļas, mazie mārketinga cilvēki. Tie parasti ir safārējušies uz tukšiem vārdiem un bezjēdzīgu laika nosišanu.
dusk From: [info]dusk Date: 28. Septembris 2007 - 15:49 (Ieraksts)
Aga. Tikai 99,9% gadījumu zem šī teksta slēpjas šāda situācija. Uzņēmumam nav naudas, lai nopirktu cilvēku. Nav finanšu kapacitātes vispār. Meklē kvalitatīvāko piedāvājumu par iespējami zemāko cenu.
Sludinājumā var izteikt visu ko. Protams labāk bārstīt vārdu pērles bez seguma:
-konkurētspējīgs atalgojums (ghe)
-maksājam nodokļus (baigais bonuss, tipa neesam noziedznieki)
un tā tālāk.
Protams, intelektuāli spēcīgus kandidātus radošiem amatiem nedabūt ar makaroniem. Toties masai, spaidu darbiem šī pieeja der. Par to nevajag kaunēties. Tā visi dara.
daysleeper From: [info]daysleeper Date: 28. Septembris 2007 - 16:58 (Ieraksts)
Dusk - tavus komentārus es jau sen esmu apguvis laist gar ausīm..
dusk From: [info]dusk Date: 29. Septembris 2007 - 22:06 (Ieraksts)
Tev šis komentārs nebija domāts. Nepatīk patiesība. Patiesība ir tāda, ka ciba ir demokrātiska, jauna vide. Tavas teorijas ir aplamas vai ar aizgūtas no veciem āžiem. Nu nebūs tev te tādas izplatīt. Pat nezinot to visu, kāpēc tu pret citiem neizturies, kā būtu lai pret tevi, lai izturās. Es piesmiešu šos, kas muld par konkurētspējīgu atalgojumu, muld par to ka 500 Ls ir mega nauda lv, muld par to, ka alga ir diskutabls jautājums un darba devējs nevar nosaukt vienkāršiem darbiem uz reiz ciparu. Sore tu to dari un tas ir buļļa pļeka. Un tava attieksme tik ataino mūsu greizās sabiedrības modeli (blablabla par to kāpēc ceļu kultūra mums tāda kāda ir, par to kāpēc vadītāji ir tādi kā ir un tā tālāk).
Ir atšķirība vei sludinājuma teksts: piedāvājam projekta vadītāja vietu atalgojums no 300-600 Ls. Vai ar sākās meklējam vadītāju, gribam to un to. Atalgojums konkurētspējīgs, atkarīgs no zināšanu līmeņa (tev gan man liekas izpratne par to vāja). Nekā personiska es dzīve pret to protestēju(sabiedrības attieksmi), ja duras acīs un pašam ir vēlme noņemties.
dusk From: [info]dusk Date: 29. Septembris 2007 - 22:08 (Ieraksts)
par to kāpēc vadītāji ir tādi kā ir - te domāts uzņēmuma, darba un dajebkādi vadītāji
dusk From: [info]dusk Date: 28. Septembris 2007 - 15:39 (Ieraksts)
Nu, nu projekta vadītājs, maģistrs, prasmes. Viss vienā putrā. Es teiktu ja visi ceļ pasūtījuma klausuli, tad visi projekta vadītāji līdzīgi. Draugu loks, kam uzņēmumos vajag lapas ir vienīgais, kas paceļ ienākuma latiņu. Vēlāk ja projekti labi tad ar reputācija. Te nav nekāda sakara ar izglītību un īpašām spējām. Pēc definīcijas weblapas vai da jebko citu nevar tirgot cilvēks, kurš šo jomu nepārzin. Tu nevari prezentēt pat normāli, nevari pāraudzīt komandas darbu.
Par mārketinga daļu ir noteikti fiksēts cipars. Spriežot pēc konkurētspējīgā atalgojuma projektu vadītajam, griesti 500 Ls. Visumā man šķiet bezjēdzīgs amats web kantoriem. Ko tas cilvēks darīs? Veidos aptaujas esošiem klientiem, mega mārketinga akcijas presē, netā, tv :D
Un tagat maza atkāpe padsmit cilvēku uzņēmums cauru gadu meklē programmētājus, projektu vadītājus :D Pašiem nešķiet smieklīgi? Ai nu nav ko kaunēties tādi ir tie mūsu Latvijas web kantori.
dusk From: [info]dusk Date: 28. Septembris 2007 - 15:42 (Ieraksts)
Un cipars tik tiešām ir konkurētspējīgs. Studentu darbs. Normālam vadītajam ir pašam firma vai pašam vārds un sava piesaistīta komanda.
17 pirms manis vai mani tas interesē
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu