Gruzija

Pagājušā gada maijs: http://klab.lv/users/kuminjsh/tag/gruzija2007

Šī gada maijs: http://klab.lv/users/kuminjsh/tag/gruzija2008

Comments

Vo, malacīc :)
;) Tu atceries to stāstu par Zviedriju? To vajag likt? Jo tur bija maz info, vairāk bildes un cenas;)
Nezinu, kā gribi, nu jau cenas varētu būt mazliet citas, bet šeit ne tikai derīga info tiek likta, arī iespaidi, emocijas utt.
Nu ja, es par to arī domāju!:)
Kā tur ir ar to kara situāciju? Esmu dzirdējusi, ka kalnu rajonos (un istevišķi pie Krievijas robežas), jau ir izvietotas kara nometnes un cilvēki diezgan uzvilkti staigā apkārt. Pat dzelzceļa līnija, kas vedot no Krievijas uz Gruziju esot slēgta.
Kā bija? Kautko tml. ievēroji?
Dzelzceļa līnijas slēgtas jau labu laiku - Krievijas sankcijas. Gluži tāpat kā viņu valsts pilnīga atteikšanās no gruzīnu vīna.
Esmu bijusi 3x - vīrus ar plintēm neredzēju ne reiz. Es gan kalnos uz Krievijas pusi neesmu bijusi (kaut gan gribētos). Pagājšgad acīs krita bēgļi no Abhāzijas, šogad esot visi glīti izmitināti (šaubos vai LR iestādes tik operatīvi spētu rīkoties;/). Par to, ka karš ir iespējams runā nemitīgi, taču runā jau gadiem:) Ļoti ceru, ka nekas tom'wer nenotiks...:(
Vairāk nekārtību viņi ceļ paši - kad vien jūtas neapmierināti ar valdību un partiju:)
Mums ideja braukt uz Borjomi, jo tur vienam paizņam ir privātmāja, tik nezinam, kā tur kalnos ir. Nva jau gluži pie Kaukāza, bet tomēr, ar kalniem esot kā esot. Tas draugs, kuram tur ir māja, savā laikā pāris dienas ir pavadījis iesprūstot nomaļā dzelzceļa stacijā (ar visiem pārējiem cilvēkiem, kuri atradušies vilcienā), jo tur esot bijuši kautkādi nemieri.
Nez kā būs, ja aizbrauksim kalnos uz pāris nedēļām... Tāds mums te nemiers.
Tāpēc interesanti dzirdēt personu, kura tur nesen bijusi :]
Vai dieniņ! Nudie jābaidās nav:))) Bordžomi ir valsts vidienē, nevis pie Krievijas robežas:)
Zini, man visi, kas dzird, ka es taisos uz Gruziju, vai esmu atgriezusies no turienes, šausminās "Bet tur taču karam gatavojas!" vai "Tur tak kara darbība!":) Un es atbildu: "Nu i, es arī Londonu izbraukāju taisni starp abām spridzināšanām!";)
Es jau nu ieteiktu - brauciet un nekā nebaidieties!:) Brauciet uz Bordžomi! Bet nesēdiet uz vietas, pabraukājiet pa valsti, tas ir tā vērts!:)
Es pati tagad gaidu lētās biļetes, tad augustā lidosim abi ar dēlu:)
Paldies!
Tagad mēģināšu savam bariņam parādīt šo rakstu un pierunāt nebaidīties ;]
Var rādīt visus rakstus:)

Jūlijs 2015

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba