05 December 2012 @ 03:16 pm
21/12/2012  
Sveiki visiem!

Par cik esmu jauninjais shajaa grupaa, tad neesmu veel paspeejis izlasiit vecaakus ierakstus, tapeec neesmu lietas kursaa kaada infa jums ir un kaada nav. Mums ar draugiem ir apvieniiba, kas arii peeta konspiraacijas teorijas un ne tikai, taa kaa sho to arii zinu, bet lieta taada, ka shajos laikos njemtaa infa no komercionaaliem medijiem ir stipri apshaubaama. Tapeec veelos uzdot jums jautaajumu-
kaadas juusupraat ir ticamaakaas versijas par 21/12?

Nedomaaju Maijus vai Nostrodamusus, bet infu ar kaut cik nelieliem faktiem, piem. vai planeetas sastaasies rindaa un ja taa, tad kaadas sekas var buut, vai arii magneetiskaas veetras, nulles zona, citplaneetieshi(ne tikai reptilji), Nibiru(planeeta/komeeta/kugis), u.t.t.?

Paldies.
 
 
( Post a new comment )
A[info]klusums on December 5th, 2012 - 06:24 pm
Izņemot to, ka 21.12. ir ziemas saulgrieži, astronomiski nekā īpaša tur nav. (neesmu atradusi neko kas būtu puslīdz ticama info)

Arī citos veidos neesmu nekādus ticamus faktus manījusi. Kas ir/būs, kā fakts nav atzīmējams. Manuprāt tas vairāk pa garīgo plānu.
(Reply) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on December 5th, 2012 - 10:28 pm
Tāpēc jau tās ir sazvērestības teorijas, ka katram pašam tajās jāatsijā graudi no pelavām. Planētu stāvokļus var modelēt, ir atsevišķi softi tieši šādiem nolūkiem... (and so on).
(Reply) (Link)
[info]huinja on July 2nd, 2013 - 01:06 am
O-õ, mēs visi vēl arvien esam šeit un viss vēl arvien ir dirsā : 0
(Reply) (Link)