08 June 2011 @ 04:18 pm
Lord Ra El  
Eu, kas notiek? Kaapeec es vienigais rakstu? Sheit ir viens mother fuckers, kas saka, ka ir Jeezus un tagad visiem pizgjec, kas vinjam nepaklajusies. Vinjsh ir no Templieshu Ordenja jeb slepenaas organizaacijas, kur jaaveic sodomijas akts, lai tiktu iesveetiits. Tagad vinjsh izmanto faktu, ka notiek un notiks dazhaadas dabas kataklizmas, lai to pasludianatu par savaam dusmaam un lai visi vinjam sekotu. Es nezinu vai kaads vaajpraatiigais ir vispaar noticeejis, ka vinjs ir Jeezus, bet mans komentaars ir, ka tumshie tagad metiis visu iespeejamo mums sejaa, jo vinju laiks ir beidzies.
http://www.ra-el.org/
 
 
Music: Velvet Acid Christ - Icon
 
 
( Post a new comment )
almighty_j[info]almighty_j on June 8th, 2011 - 07:56 pm
Nu, pirmkārt, es neredzu neko tādu aktuālu, kas būtu šeit rakstāms, otrkārt - ir sajūta, ka nav vajadzības neko teikt, jo nupat jau visām sazvērestībām var redzēt cauri kā kristāla stiklam..
(Reply) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on June 8th, 2011 - 08:10 pm
Ha. :) Interesanta perspektiiva. Man tieshi loikaas, ka tagad, kad viskaut kas notiek, te buutu diskusiju diskusijas. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on June 8th, 2011 - 08:39 pm
Tur jau tā lieta - tagad katram, kam nav slinkums, liekas, ka kaut kas notiek. Bet reāli?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on June 8th, 2011 - 09:36 pm
Reaaliviss notiek! Iipashi jau klimata izmainjas un zemestriices, kam ir tieshaakais sakaars ar Nibiru un kas turpinaasies gada otrajaa pusee daudz, daudz lielaakos apmeeros. + junijaa mees gaidaam daudzas revoluucijas un ufo disclosure. Jaa, mees to gaidiijaam jau agraak. Bet tagad tieshaam.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on June 8th, 2011 - 10:15 pm
nu,nu..
(Reply) (Parent) (Link)
[info]maxd on June 8th, 2011 - 10:24 pm
Tavi posti neatbilst sadaļai. Like.. at all.
(Reply) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on June 8th, 2011 - 10:45 pm
Atbilst. Saki, cik gribi, atbilst.
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on June 9th, 2011 - 11:40 am
Tikpat labi es vareetu ieiet piena veikalaa un pateikt, ka piens tur galiigi neiederas un nepaskaidrot, kaapeec. Es uzskatu, ka tas, ka kaada ljauna slepenaa organizaacija ir radiijusi Jeezu nr. 2 ar noluuku kontroleet cilveekus (kaa to var lasiit maajaslapaa pie veershanaas pie priesteriem) manaa izpratnee ir sazveerestiiba.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]maxd on June 10th, 2011 - 11:38 pm
Varbūt arī skaitās konspirācija, bet vai pieminēšanas un apsriedes vērta? Diez vai. Aktualitātes arī nekādas (ir te kādas cilvēku masas, kas ir panesušās uz to sviestu?). Un kā jau J. minēja: "visām sazvērestībām var redzēt cauri kā kristāla stiklam".

Visādu reliģisko kultu pamatā ir koncentrēšanās uz kādu kulta personu. Tādējādi tie arī gūst spēku. Labākais rīks - ignorēt. Līdz ar to tautas sakacināšana uz diskusiju šajā jautājumā nav nepieciešama.
(Reply) (Parent) (Link)
swimpis13: andriz pidars[info]swimpis on June 9th, 2011 - 03:13 pm
bljaaaaaaaaadj, tik rēcīgi, es nevaru beigt smieties, tjipa "apokalipsei" vajag $$ ziedojumus lai notiktu, hah ha
(Reply) (Link)