margarīns |
[Oct. 17th, 2009|08:15 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | hessin |
Date: | October 17th, 2009 - 09:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | piile |
Date: | October 17th, 2009 - 09:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
paldies par saiti!
| From: | piile |
Date: | October 17th, 2009 - 09:45 pm |
---|
| | kam slinkums meklēt | (Link) |
|
"...var veģetāru buljona “kubiņu” pagatavot paši, sajaucot parasto veikalu garšvielu plauktos atrodamo - sasmalcinātus kaltētus burkānus, sīpolus, ķiplokus, selerijas, daždažādus zaļumus (pētersīļi, dilles, majorāns u.c.) un garšvielas (lauru lapas, piparus, kurkumu, muskatriekstu u.c.). Garšvielas samaliet, samaisiet ar visu pārējo uzskaitīto, saberiet burkā ar cieši aizveramu vāciņu, glabājiet tumšā, vēsā, sausā vietā; 1 -2 tējkarotes šāda maisījuma būs apmēram 1 buljona kubiņa vērtībā, tikai nāksies mazliet ilgāk pavārīt, lai dabūtu garšu, vai arī pirms pievienošanas ēdienam apliet ar karstu ūdeni līdzīgi kā tēju un atstāt brītiņu ievilkties." | |