| Sendienu ēdienaptauja |
Sendienu ēdienaptauja | 19. Nov 2008 @ 15:27  |
|---|
![[User Picture Icon]](http://klab.lv/userpic/142351/1234) |
| From: | sirdna |
| Date: |
19. Novembris 2008 - 15:44 |
|
|
|
|
(Link) |
|
Griķu biezputra kikā asi. Skolas laikā es dabūju visas griķu porcijas, galdabiedri neēda. Bija OK. No kā es secinu, ka nevis to gatavoja sūdīgi, bet galdabiedri bija ņergas.
No otras puses, arī man bija savas robežas, piemēram, zilus vārītus kartupeļus es neēdu.
Es nedomāju, ka sūdīgā gatavošanā ir problēma (atšķirībā no zupām, kas jau pēc atbildēm redzams, ka ir klibā vieta bērnudārzu pavāru prasmēs), bet gan garšas un smaržas specifikā.
![[User Picture Icon]](http://klab.lv/userpic/142351/1234) |
| From: | sirdna |
| Date: |
19. Novembris 2008 - 15:53 |
|
|
|
|
(Link) |
|
Viss var būt.
Es, piemēram, nespēju ēst sendvičus, kurus pārdod Statoilos un Narvesenos. Neesmu izvēlīgs un principā ēdu visu ko, bet šitos nevaru.
Oi, tos es varētu patērēt tonnām, ja vien nebūtu tik nežēlīgi dārgi attiecībā pret iegūto daudzumu. Statoilā ir tāda polārmaize (Hanzas maiznīca arī jamo cep) ar vistu un ar šķiņķi- no tās vispār balģeju. Citreiz pats nopērku sastāvdaļas un uztaisu tādu pašu (un izmaksā tas, protams, reizes 2- 3 lētāk).
Kur var dabūt to maizi, ar ko viņi polārmaizes taisa? Vienreiz tīri nejauši nopirku un ļoti garšoja.
Nezinu par Rimi, bet Maximā (XX un XXX) bez problēmām var iepirkt.
es tev piekrītu par tiem ņergām
|
|
| Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |