aptauja -

About  

Previous Entry 7. Mar 2008 @ 10:31 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 7. Marts 2008 - 11:08
(Link)
Tāpat ar kaitinošo jā var atbildēt uz 'kāds zina' vai 'pastāstīsiet' bez tā nelaimīgā nē. Piesieties var pie jebkuras jautājuma formas, kas tiešā veidā griežas pie potenciālā atbildētāja.

Es palieku pie tā, ka mani kaitina un traucē tas, ka uz man interesantu jautājumu ir sniegti 10 komentāri, bet tos apskatot, ir tikai 3 vai 4 jā no pareizās gramatikas bruņiniekiem, jautātāja cerība, ka tās ir pozitīvas atbildes uz viņa jautājumu, tad pirmo pasmiešanās gan par to, gan vienam pie otra komentāriem.
[User Picture Icon]
From:[info]ziemelji
Date: 7. Marts 2008 - 11:18
(Link)
Ja jautājumu uzstadītu pareizi, nebūtu tik dikti jāsatraucas un jājūtas nokaitinātam(ai) par pareizās gramatikas bruņiniekiem! Pavisam vienkārši - lai tač' tie, kuri atkal&atkal pieļauj vienas un tās pašas kļūdas, iemācās pareizi rakstīt.
Mani, piemēram, kaitina, ja kāds nespēj salikt burtiņus/vārdiņus
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 7. Marts 2008 - 11:28
(Link)
Labi, pēdējais teikums pārliecina.

P.s. Ja es uzdodu jautājumu pajautaa, mani viņi nekaitina, bet stindzina šausmās! :D Jā, tas liek ļoti rūpīgi piestrādāt pie jautājuma formas.
[User Picture Icon]
From:[info]torch
Date: 7. Marts 2008 - 11:20
(Link)
Ja tu sagaidi, ka uz tavu jautājumu atbildēs ne pa tēmu, tad varbūt ir vērts pārfrāzēt jautājumu un padomāt ar savu galvu, kā uzdod kodolīgu un precīzu jautājumu un vai tiešām šo jautājumu nevar atrast gūglē.
[info]pajautaa ir ļoti daudziem frendlistē un ja to piespamo ar neforšiem jautājumiem, tad lasītāji var atbildēt tikpat neforši
[User Picture Icon]
From:[info]_re_
Date: 7. Marts 2008 - 11:22
(Link)
labi, pierunājāt! :)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba