alkohols... - Kas

About Kas

Previous Entry KasMay. 25th, 2009 @ 07:00 pm Next Entry
tas tāds- campari un no kā īsti sastāv?
Ko tik riebīgu nebiju pārtvērusi un nu mazā šokā.
Parasti tīk ieraut pārbaudīto, var atslābt.
(Leave a comment)
From:[info]affair
Date: May 25th, 2009 - 07:43 pm
(Link)
visnotaļ nebaudāms stafs, esmu dzēris tikai tāpēc, ka brāļa sieva vēlējās to izliet ārā un es nepiekritu šādu alkohola izšķērdību pieļaut.
tipa ar apelsīnu sulu bija ne-tik-pretīgs, vēl ar citām sulām varot kapāt. par konsistenci gan neko nepateikšu.
[User Picture Icon]
From:[info]zhagata
Date: May 25th, 2009 - 08:25 pm

nu ņem un lasi kas tas ir

(Link)
Campari is an alcoholic (alcohol 20.5%, 21%, 25% and even 28% depending on which country it is purchased) aperitif obtained from the infusion of bitter herbs, aromatic plants and fruit in alcohol and water. Campari is a type of bitters. It is a Campari Group brand.

Campari was invented by Gaspare Campari between 1862 and 1867. Today the product is still composed of the same original ingredients, thanks to a formula which has remained a secret for almost 150 years.
[User Picture Icon]
From:[info]neviens
Date: July 14th, 2009 - 11:52 am
(Link)
Jādzer ar greipfūtu sulu, tad ir ok..
[User Picture Icon]
From:[info]grieta
Date: January 11th, 2010 - 01:49 pm
(Link)
vienmēr esmu bijusi pārliecināta, ka tas ir šņabis ar greipfrūtu garšu, vai tad nav ?
[User Picture Icon]
From:[info]ilka
Date: November 28th, 2022 - 04:23 am
(Link)
Vienmēr uzskatīju, ka to taisa no sarkanajām blaktīm. Pēc tām tas arī garšo. Un vēl sliktāk. Man kā vegānam pēc pārliecības to ir grūti celt pie lūpām.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba