Kas |
Kas | May. 25th, 2009 @ 07:00 pm |
---|
tas tāds- campari un no kā īsti sastāv? Ko tik riebīgu nebiju pārtvērusi un nu mazā šokā. Parasti tīk ieraut pārbaudīto, var atslābt. |
From: | affair |
Date: |
May 25th, 2009 - 07:43 pm |
|
|
|
(Link) |
|
visnotaļ nebaudāms stafs, esmu dzēris tikai tāpēc, ka brāļa sieva vēlējās to izliet ārā un es nepiekritu šādu alkohola izšķērdību pieļaut. tipa ar apelsīnu sulu bija ne-tik-pretīgs, vēl ar citām sulām varot kapāt. par konsistenci gan neko nepateikšu.
|
From: | zhagata |
Date: |
May 25th, 2009 - 08:25 pm |
|
|
nu ņem un lasi kas tas ir
|
(Link) |
|
Campari is an alcoholic (alcohol 20.5%, 21%, 25% and even 28% depending on which country it is purchased) aperitif obtained from the infusion of bitter herbs, aromatic plants and fruit in alcohol and water. Campari is a type of bitters. It is a Campari Group brand.
Campari was invented by Gaspare Campari between 1862 and 1867. Today the product is still composed of the same original ingredients, thanks to a formula which has remained a secret for almost 150 years.
Jādzer ar greipfūtu sulu, tad ir ok..
|
From: | grieta |
Date: |
January 11th, 2010 - 01:49 pm |
|
|
|
(Link) |
|
vienmēr esmu bijusi pārliecināta, ka tas ir šņabis ar greipfrūtu garšu, vai tad nav ?
|
From: | ilka |
Date: |
November 28th, 2022 - 04:23 am |
|
|
|
(Link) |
|
Vienmēr uzskatīju, ka to taisa no sarkanajām blaktīm. Pēc tām tas arī garšo. Un vēl sliktāk. Man kā vegānam pēc pārliecības to ir grūti celt pie lūpām.
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |