Comments
sava taisnība ir par "cenas" psiholoģiju. to gan šur tur sāk uzķert un priedēkli "diētisks" sāk ekspluatēt tāpat kā "eko" un "bio". ar mūsu sieriem, šķiet, tā vēl par laimi nav. šur tur pat varbūt psiholoģija, nu, liesais siers, biezpiens, tas jau tāds knapais, kādu nu tur tam baigo cenu liksim.
bet neņemiet mani nopietni, man ir zinātniska interese par sabalansētu uzturu (it īpaši, kā jāēd, piemēram, garos velopārbraucienos), taču pats esmu ar stabilu vielmaiņu jeb īsāk sakot - caurbira
bet neņemiet mani nopietni, man ir zinātniska interese par sabalansētu uzturu (it īpaši, kā jāēd, piemēram, garos velopārbraucienos), taču pats esmu ar stabilu vielmaiņu jeb īsāk sakot - caurbira
|
šitas mani arī interesē, ko ēst garos pārgājienos un pārbraucienos
(Reply to this) (Parent)
nē, ar "cenu" es te biju domājusi kalorijas.
piemēram, es nejūtu lielu atšķirību starp 0,5% biezpienu un 9% biezpienu. Nu jūtu, protams, bet ne tādā mērā, lai es teiktu, ka 9% biezpiens man garšo vairāk. tātad es apēdu lieso biezpienu un vēl ābolu. nevis tikai trekno biezpienu. un ābols taču ir TIK garšīgs!
piemēram, es nejūtu lielu atšķirību starp 0,5% biezpienu un 9% biezpienu. Nu jūtu, protams, bet ne tādā mērā, lai es teiktu, ka 9% biezpiens man garšo vairāk. tātad es apēdu lieso biezpienu un vēl ābolu. nevis tikai trekno biezpienu. un ābols taču ir TIK garšīgs!
nesen man atnesa biezpienu - nu, sen neko tik nenormāli garšīgu nebiju ēdusi. jautāju, kur pirkts un tā - izrādās, mc2, 18%!!!!
(Reply to this) (Parent)