-9kg 3 mēnešos

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
casiopea @ 09:37 am: brokastīs ēdu tunci :p īpaši prātīgi jau tas nebija bet ko var darīt, ja mājā tik daudz tunča. Un kefīru. Interesanti vai izdosies izvilkt līdz trijiem četriem bez našķošanās? Parasti ja neēdu kautkādus vēdera piebāzeņus kā kellogus ar pienu vai kk-o tādu ap 2viem baigi atkal ēst gribas. Bet īstenībā viss ir iedomas - ja es ar prātu spēšu sprast ka našķi nav vajadzīgi,vēders ar neprasīs.

(7,3 kg to go)

Comments

[User Picture]
From:[info]skuka
Date:February 16th, 2007 - 09:47 am
(Link)
tuncis tak nav neko īpaši barojošs. mazāk barojošs par kellogiem, katrā ziņā.
[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:February 16th, 2007 - 09:53 am
(Link)
nez arī par tiek kas itkā ir tie diētiskie?
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:February 16th, 2007 - 09:59 am
(Link)
kā, nu paskaties uz pakas, cik kaloriju 100 gramos Tavos diētiskajos kellogos, un parēķini, cik apmēram tu apēd vienā reizē. ja nav pārtikas svaru, tad piemet uz aci - cik porcijas tev sabāk no vienas kastes un cik gramu kopā ir kastē. es zinu, ka, lai nepārkāptu brokastu normu - nu, tādu aptuvenu, tipa, lai pēc tam vēl visu dienu var kaut ko normāli uzēst - es ņēmu brokastīs tikai 2 ēdamkarotes kelloga, un tas patiesi nav daudz. īpaši paēdis nejutīsies.
[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:February 16th, 2007 - 10:25 am
(Link)
es tiko pie kellogsu kārbas dabuju sirdstrieku :D
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:February 16th, 2007 - 10:14 am
(Link)
ja gribi no rīta piebāzt vēderu, labāk ēd auzu pārslu putru, kas gatavota no divām ēdamkarotēm auzupārslu, puskrūzes vājpiena un puskrūzes ūdens. tāda pabieza tumīte sanāks.

un daudz lielāku sāta sajūtu rada vienkārša rupjmaizīte ar kādu šķēli liesā siera, nekā pārslas.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:February 16th, 2007 - 10:29 am
(Link)
tieši tā. pārslas ir pēdējais. un, ja nu tomēr- tad vismaz labāk kāds musli, kur ir ko gremot, nav vvienkārši sastrādāti balti milti kā kellogā, lai ko vini tur par veselīgumu nerakstītu. un tad labāk ņemt tādu musli, kas bez cukura vai ļoti maz cukuru, un bez augļiem un riekstiem (jo viņi saliek daudz, bet augļi un rieksi baigi baro) - bet pati pieliec kādu svaigu augli un uzber kādu nieku sēkliņu. Var arī vienkārši pats apgrauzdēt auzu pārslas uzreiz tā pavairāk un pēc tam lietot kā musli. ja gribi, grauzdējot pieliec drsuku cukura, bet sarēķini, cik tas tavs maisījums iznāk apmēram vērtīgs.
Powered by Sviesta Ciba