Vienkāršs un ātrs karijs
Pannā ar uzkarsētu eļļu liek smalki sagrieztu lielu sīpolu, divus (vai vienu, ja netīk pārāk ass) sapiestotos (mazos naidīgos žāvētos) čili, sauju sapiestota kumina, saujiņu sapiestotu koriandra sēklu un sacep līdz caurspīdīgiem sīpoliem, ņipri apmaisot. Tikmēr gabaliņos sagriež vistas fileju, aprīvē ar žāvēto papriku un apviļā sojas mērcē, liek klāt sīpoliem, un apcep. Tad pievieno bundžiņu kokosriekstu piena, un bagātīgi - kurkumu, arī melnos maltos piparus un sāli pēc garšas, ja vajag mazliet atšķaida ar ūdeni, mazliet to visu pavāra, uz pašām beigām liek klāt pusi iepakojuma turziņas ķirštomātu, bet tikai uzkarsē, nevis savāra. Pasniedz ar rīsu nūdelēm un akcentē ar svaigām piparmētrām.