Pats par sevi -

6. Sep 2012

 wowow@21:04

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Draugs atgādināja, ka jārīko (kaut kad biju pat tā kā cibā solījies) vīna degustācijas tusiņš - es jau pat izdomāju pirmā tematisko nosaukumu - "Vai pinonuār patiešām ir pārcenots sūds?", seminārā būtu tādi topiki kā "Ko piekost pie pinonuār lai nepazustu tā vājā garša", "Vai pārcenota glāze var glābt pārcenotu pinonuār?", "No cik latiem sākas dzerams pinonuār?" un praktiskais uzdevums "Kuras valsts pinonuār ir visdzeramākais?". Lai gan sākt ar pinonuār varbūt nemaz nav pareizi, jāsāk ar kaut ko saprotamu un grūti sačakarējamu, tiksim saviņoonblank vai kabernēsaviņoon.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

perkons / 6. Septembris 2012@21:22
Jāsāk ar Agdamu.
(Reply to this) (Link)
barbala / 6. Septembris 2012@21:48
jā, seminārus, seminārus!
(Reply to this) (Link)
smejmoon / 9. Septembris 2012@10:49
Ļoti labi.
(Reply to this) (Link)
blog counter