- 2005.04.23, 00:11
- secinu, ka garšīgākais kekss joprojām ir Staburadzes "Auseklis" (sveramais, to kas papīra kastē gan nepērciet, uzcenojums).
ar skumjām secinu, ka 100 gramu krējuma paciņas no 20 santīmiem ir tagad celtas cenā uz 30 santīmiem.
šokēts noraugos kā Nakts šokolādes (biezpiena) sieriņus tirgo te pa 12 santīmiem, tur pa 18. kā nav kauna. - 14 rakstair doma
- 23.4.05 00:25 #
-
attieksies gan.
kad ceļas pamatsastāvdaļām cenas (piens, milti, utt) tas ir graujoši - Atbildēt
- 23.4.05 11:36 #
-
Nu, man visu laiku tāda sajūta, ka jāpalielina algas, piemēram. Es, protams, cīnos ar šo sajūtu, bet neveiksmīgi:) Jo es zinu, ka tas nav vienkārši darba ņēmēju untums.
Un vēl - es jau neskatos tās sieriņu cenas atsevišķi ņemot, bet esmu gan pamanījusi, ka mans parastais sestdienas "iepirkumu grozs" (lasi: stumjamie rateļi, piekrauti līdz malām) lielveikalā. kura cena bija daudz maz vcenāda ilgāku laiku, pēkšņi kļuvis dārgāks vismaz par 20%.
Vot tā. Braukšu ka uz tirgu. - Atbildēt
- 23.4.05 23:09 #
-
paklausoties tirgus insaideru stāstus (meistara māsa pašī tirgus lavkā), lēnprātīgi dodos lielveikala virzienā.
- Atbildēt
- 23.4.05 23:34 #
-
Auseklis jau labu laikā kā ssučilsa. Jeb drīzāk - tehnologs Kloķis, kurš ir kautko pateicis maiņu vadītājiem un kopš tā laika Auseklis vairs nav tas kas bija. Tad jau popsīgais Svētku ar aprikozēm. Bet varbūt es vienkārši vairs nepavelkos no keksiem. Vai atgriežos pie saknēm - auzu cepumiem.
Es cenu dinamiku novēroju būvmateriālu veikalā. "Ja tev vajag pakaļas aizbāzni, pērc to šodien, jo pēc mēneša tas maksās par ~5-10% dārgāk, jūsu krūza/meistars/nelss". - Atbildēt
- 25.4.05 12:18 #
-
Garšīgākais kekss ir valriekstu keksis "Desu darbnīcā" pie VEFa. Tiesa, dārgākais arī.
- Atbildēt
- 25.4.05 17:32 #
-
kautkādā skārnī pie VEFa esot ūberkūlākā pastēte un visgaršīgākie cīsiņi, tā sieva apgalvo un reizēm aizbrauc pāri tiltiem uz turieni.
- Atbildēt