|
[Jul. 12th, 2016|11:53 am] |
kādu tādu maigu zupu, lai uzvāra no liellopu buljona? Parasti vāru skābeņu vai soļanku, bet šodien gribas ko maigāku. Un buljonu jau esmu uzvārījusi. |
|
|
Comments: |
būs par daudz gaļas, man tur baigais liellopa klucis jau izvārīts. ja vēl frikadeles piemetīšu.
nu tad vienkārši dārzeņu, tagad kā reiz visādi jaunie dārzeņi parādās pārdošanā vai klimpu, vai da jebkādu citu
vot es tās dārzeņu neesmu vārījusi. tagad štukoju, ja sametīšu iekšā kartupeli, burkānu un puķkāpostu, nez tā būs zupa? Vispār jau to visu varētu arī sablenderēt un piešaut kausēto sieru, būs krēmzupa.
| From: | lauwa |
Date: | July 12th, 2016 - 12:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Zupa būs jebkas, ja tam pamatā būs labs buljons.
un var arī neblendēt - tapat piešaut kausēto :) mjamm - jauno dārzenīšu siera zupa :)
heh - es atkal ikdienas steigā parasti biju par slinku, lai vēl ķeskātos ar blendēšanu un atsevišķu gaļas griešanu iekšā utt. - piešauju zupai sieru, izmaisu, uzmet burbuli un miers mājā :D (galu galā tie trauki un blenderi kādam vēl pēcāk bija arī jāmazgā :D ) /blendētas parasti taisu tomātu, puravu, šampinjonu un tml. zupas/
This! Es nesen ar maskarponi taisīju (man bija liekas 2/3 paciņas maskarpones vienkārši) arī ļ. labi.
nu mums tā ir klasiska vasaras zupa, visi ēd un visiem garšo :)
Reti vāru zupas, tāpēc man tādas rotējošās ir tikai 2.
mūsmājās, ka reiz dārzeņu ir rotējošā :)
dārzeņu zupai forši ir tas, ka var likt tos dārzeņus, kas mājā/veikalā un pat ja sanāk vienā nedēļā vairākas reizes, ir atšķirīga
vēl gan neminēja, bet pupiņu zupa. vai šķelto zirņu. vai ar parastajiem zirņiem. ilgi gan sanāk, bet ja vāra buljonā noteikti ir nereāli garšīgi
jā, bet zirņi, pupas ar smagi un viņiem tomēr kūpinājumu prasās klāt.
es vienmēr lieku speķa vai kūpinājuma ādiņu un pupiņu zupu vāru gan ar svaigo gaļu gan kūpinājumu. ar svaigo vienu pašu sanāk ne tik smaga
ja vēl ir zirnīši, vispār ideāli. (saldēti, no burciņas, vai jaunie). | |