24 October 2013 @ 09:34 pm
Sab. transports un metafizika  
Trolejbusā man pajautāja, cik ir pulkstenis? Es atbildēju. Dialogs aizņēma tikai dažus īsus mirkļus. Tad ievēroju, ka mana mugursoma, kuru turēju rokās, ir atvērta. Man bija jāsteidzas un jākāpj ārā jau nākošajā pieturā, tāpēc dialogu turpināt neizdevās. Nezinu, vai viņi to vispār gribēja, jo viens izlikās aizmidzis, bet otrs cītīgi izvairījās no acu skatieniem.

Jau esot uz ielas iedomājos, ka gan jau viņi mani klusībā lādēja, jo manā somā nebija nekas viņiem interesants līdznešanai. Savukārt man nelikās ,ka būtu jākaunās, jo mans piedāvājums somā bija salīdzinoši plašs - trīs grāmatas trīs dažādās valodās.
 
 
( Post a new comment )
Kathe Kollwitz[info]tapetes_puksts on October 24th, 2013 - 09:52 pm
patīkama dzīves uztvere.
(Reply) (Link)
helvetica[info]helvetica on October 24th, 2013 - 10:27 pm
Vakar 22 autobusa viens tads apfendereja tantuku. Kads pajauns puisis ieklupa vinam kraga, abi cikstoties izstreipuloja lauka. Kad lauka cikstoties jaunulim saka pietrukt speka, no salona (jo soferis staveja) tada tigera leciena izleca 2 manami slavu jauni viriesi, nokera kabatzagli un sadeva biete. Uz lidostu braucosajiem arzemniekiem baigais sovs.

A ko tu biete nedevi?
(Reply) (Thread) (Link)
thel[info]thel on October 24th, 2013 - 10:59 pm
Bija jākāpj ārā + mirkli par daudz mēģināju atcerēties, vai nebiju iekāpis transportā ar atvērtu somu + nekas nebija nozagts, tāpēc nekādas evidences arī nebija.
(Reply) (Parent) (Link)