str | 14. Dec 2008 18:16 pirms garajām brīvdienām jāiejauc:) Viskija liķieris
Sastāvdaļas 400 g saldināta kondensētā piena 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas 3 ēdamkarotes Dansukker glazūras pūdercukura ar šokolādes garšu 1 ēdamkarote Dansukker vaniļas cukura 300 ml saldā krējuma 350 ml viskija
Šim liķierim ir ierobežots derīguma termiņš, un tas jāizlieto nedēļas laikā. Lieliska piedeva pie kafijas tases pēc pusdienām saldā ēdiena vietā. Brīnišķīgi garšo, ja pasniedz ar ledu.
Sajauciet katlā saldo krējumu, vaniļas cukuru, glazūras pūdercukuru ar šokolādes garšu un šķīstošo kafiju un uzvāriet šo masu. Noņemiet katlu no uguns un ļaujiet maisījumam atdzist. Pievienojiet kondensēto pienu un viskiju. Ielejiet šķidrumu interesantā, tīrā pudelē. Glabājiet viskija liķieri ledusskapī. Read Comments |