Mon, Aug. 13th, 2012, 12:10 pm

Hme.

Atgriežoties pēc vīkenda, pavadīta bez tīkliem un cibas, es atrodu pa gaisu lidojošas spalvas, kaujas brēcienu atbalsi un pulvera smaku. Un tas viss bez manis. Trakums.

Kaut kā citus gadus nav dūrusies acī lauksaimnieku aktivitāte. Pa ceļiem un laukiem vairumā šiverē kombaini. Gan moderni XXI gadsimta raķetoplāni uz gaisa spilvena, kuri pļauj labību ar lāzeriem, gan vecās Ņivas, viegli aprūsējušas, tomēr vēl tīri ejošas.

Nokia elektroniskā karte dod kārtējo triecienu. Nolēmām sekot norādēm un dabūjām riktīgu meža stigu ar saknēm un bedrēm, un pāris visai aizdomīgām dīķa kategorijas peļķēm. Bišķi nošķiedām autiņu ar dubļiem, bet nu visi dzīvi.

Ventspils akvaparka burbuļbaļļas darbojas pa pirmo, nosēdēju džākuzī kādu pusotru stundu un atradu šo laiku par vērtīgi pavadītu.

Mon, Aug. 13th, 2012, 05:00 pm
[info]bozena

Jā, ja tā padomā tu tagad būsi gandrīz vienīgais, uz kuru nekritīs baisā šaubu ēna par neģēlīgu un nedžentlmenisku rīcību, un kura gaišais tēls balts un pūkains paliks mūžīgā piemiņā.

Tue, Aug. 14th, 2012, 12:52 pm
[info]sirdna

jes, tāds ir mans dzīves mērķis.

Mon, Aug. 13th, 2012, 08:35 pm
[info]petrovichs

Nokia kartes, kā man izskatās, viņiem mazāk interesantos apgabalos ir taisītas ar kādu atpazīšanas softu no aero foto vai satelīta bildēm. Zinu vietas, kur kā ceļi ir atzīmētas elektropārvades līnijas un vēl visādas figņas, kuras cilvēks būtu atpazinis un citādāk kartē iezīmējis.

Mon, Aug. 13th, 2012, 09:11 pm
[info]sirdna

Ne vienmēr, protams. Ceļš uz tēva mājām, kas ir kulturāla un asfaltēta štrāse. nav atzīmēts, kamēr tā meža stiga, pa kuru kūlāmies, ir gan.

Mon, Aug. 13th, 2012, 11:26 pm
[info]divi_g

Tur nevarēja saķeksēt, lai nevada pa zemes ceļiem?

Tue, Aug. 14th, 2012, 05:55 am
[info]sirdna

Tad vispār nerādītu neko, jo kāds gabals pa zemes ceļu tāpat ir jābrauc. Tikai pa normālu grantētu šoseju, nevis meža stigu, kas gadžetam ir viens pīpis.