Fri, May. 11th, 2012, 08:43 am

Pirmā salīšana šogad. Sēžu un valdzinu apkaimi ar slapja tukļa aromātiem un spalvaino miesu, kuras vāli rēgojas caur salijušo kreklu, hehe. Bet lietussargus mēs neatzīstam, nē.

Kantoris ieviesis kārtīgas 21.gadsimta tējkannas, karsē ūdeni visādos režīmos. Te tev 80 grādi zaļai tējai, te 100 melnai un šite 95 oolongam, lai kas tas arī nebūtu (izklausās pēc ķengura ģenitālijām). Tāds laikmets, ziniet, kosmosa kuģi vago Nacionālo teātri un tējkannās ir vairāk intelekta, nekā Lato Lapsa domā, ka viņam ir.

Fri, May. 11th, 2012, 08:55 am
[info]puce

Varētu tev darbā fēnu ieviest un tad ar to demonstratīvi žāvēties :)

Fri, May. 11th, 2012, 08:59 am
[info]sirdna

Varētu, bet pagaidām es skraidu pie tējkannas un atpakaļ. Patīkami atspirdzina.

Fri, May. 11th, 2012, 09:25 am
[info]biezpientaure

ķengura ģenitālijas esot jāizrunā kā ulun vai uz to pusi - ja nu kādreizi šis piedāvā iepazīties tuvāk. Ulun gožār, pārdon maj frenč!

Tējkannas ir smalkas, tikai es iedomājos ka RŪ piegādāto ūdeni es vispirms uzvāru līdz 100C un tad iegūstu vajadzīgo T paļaujoties uz termodinamikas otro likumu. Raksta jau ka ūdeni no Rīgas krāniem varot dzert arī nevārītu, bet skeptiķis, pamestais bērns un perfekcionists manī saka, ka nav jātic visam ko dzird. Ej nu sazini. Indieši, kas te atklīst, nenovērtē mūsu labo krānūdeni un vienalga dzer butelēto ūdeni, nepateicīgie.

Fri, May. 11th, 2012, 09:27 am
[info]sirdna

Nu, pirmkārt, dzimtajā Āgenskalnā es pumpēju nevārītu krāna ūdeni un pagaidām vēl esmu gandrīz dzīvs.

Otrkārt, ēkā esot uzstellētas atsevišķas tīrīšanas iekārtas, ūdens iztestēts un atzīts par labāku esam, nekā tie veikala butelētie.

Fri, May. 11th, 2012, 09:31 am
[info]biezpientaure

Nu, es tak nestrīdos ka var dzert nevārītu. Bērnībā to vien darīju, bet augot raksturs samaitājās un rezultātā...kur es esmu?

Par tām atsevišķajām iekārtām gan esmu skeptisks - papildus tvertne starp Baltezeru vai Daugavu un tavām iekšām, kurā var sastāvēties ūdens, savairoties mikroorganismi utt. Kā teica Šreks, nav nekā labāka par vienotību ar dabu!

Fri, May. 11th, 2012, 09:37 am
[info]sirdna

Valar morghulis, kā teica senie latvieši.