Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Blakus visam idiotismam, ko krogā pie blakusgaldiņa čangaļu akcentā trieca četri topošie juristi, biju priecīgs izdzirdēt piemirstu izteicienu: "viņš toč nav pilns rublis".
kamēr pie cita blakusgaldiņa četras lietišķa tipa draudzenes čangaļu akcentā apsprieda savu kāzu viesu namu kvalitātes.
Es savukārt tikmēr domāju par to, kā iet visiem tiem nekad vairs nesatikto bijušo sadarbības partneru simtiem, kas joprojām glabājas pārkopēti no telefona telefonā divu iemeslu dēļ: varbūt kādreiz noderēs (tā vēl nav bijis) un "šo numuru nekad necelt" (bet kāpēc - protams, neatceros).
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 02:58, [info]arc commented:
cik patiesi vārdi par tiem telefona numuriem! tik vien kā traucē ātri atrast tiešām vajadzīgos numurus.
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 03:24, [info]simamura replied:
Vēl trakāk ar šitiem jaunās paaudzes, kas vienā katalogā sametuši arī visus ēpasta, tvitera, feisbuka u.c.tīklu kontaktus. Kā lai atrod, ko meklēt tukšā vakarā?
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 03:41, [info]arc replied:
es savu iPhone sasinhronizēju ar Gmail un tur izveicu kontaktu konsolidāciju + vēl viena sinhronizācija atpakaļ uz telefonu.

prieks, kur tu rodies, 2-3 tūkstošu vietā palika "tikai" ap 800 kontaktu. gmail konsolidē pēc vārda/uzvārda. ja izdotos viņam iestāstīt, ka Janis Kalnberzins no 1998. gada Nokias klucīša ir tas pats Jānis Kalnbērziņš no 2008. gada iPhone tad vēl par kādiem 100-200 kontaktiem nokristos...

aizraujošākie ir kontakti, par kuriem nav ne jausmas, kādas fiziskas vai juridiskas personas tie reprezentē...

[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 03:51, [info]simamura replied:
Starp vairs neatpazīstamajiem vārdiem uzvārdiem kolorītākie, ko šodien pāršķirstīju, bija Tas Gatis, Ilzes džeks (ilzes man te kādas 20) un, pats labākais - caparol zvanīs rīt. :)
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 03:55, [info]arc replied:
mans top kontakts ir "Meitene, zvanošā". viņa tiešām nez kāpēc man kādu pusgadu zvanīja katru nedēļu, pļurkstēja niekus un gribēja, nezinu ko. tā es arī viņu nekad nesatiku un neiepazinu (vai neatpazinu, ja gadījumā pazinu IRL-ā). nācās piefiksēt numuru, lai neceltu;-)
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 03:53, [info]simamura replied:
Pirms kāda laika radās doma pirms izdzēšanas apzvanīt visus tādus un pajautāt wtf?
* * *
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 10:56, [info]vedjmah commented:
Diana ar Maju pie Juras, Dirsa@LV EmbassWshngt, VVO Cietokshnja Experts, Briezhu Daarzs, Fasaazhu Viirs, Asim Kasli, Ele6, Igors69-33, Karostas Cietums, KomfortsPodi-Duravit ir daži no maniem mīļaiem
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 11:50, [info]rasbainieks replied:
un vēl sazin kāpēc ir vesela virkne tādu, kas pierakstīti ar vienu burtu. nemūžam neizburtojami.
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 14:45, [info]vedjmah replied:
vienburtnieku nav, toties ir Eva. Un viss. Diez, kas viņa ir. Drusku aprēcos ieraugot Urgutēvs, bet par to es zinu, kas viņš ir.
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 14:56, [info]simamura replied:
vairums šeit, cibā, satikto man ierakstīti ar lietotājvārdiem, kas pēc gadiem arī izskatīsies dīvaini un eksotiski, kā dažs labs no vecā satori foruma. Atceros, vajadzēja vasarā zvanīt Baklānei, izrakos, neatradu numuru un nolēmu, ka kādā aptumsumā tātad būšu kritis galējībās un izdzēsis. pēc kādiem mēnešiem atradu zem aizmirsta nika.
* * *
On 26. Janvāris 2011, 11:54, [info]sisle commented:
interesanti, vai jautajums par zudiba gajuso talrunu numuru meklejumiem var izsaukt lidzigas pardomas? jo to var ari uztvert kā atminas pasattirisanos. neparslogo atminu.
[User Picture]
On 26. Janvāris 2011, 14:59, [info]simamura replied:
nez, pie tā info daudzuma, kas uzkrāts, un pie šodienas iespējām diezgan ātri caur tīkliem atrast to, kas vajadzīgs, aizmirstie un pazaudētie, kļūst vai nu par nebijušajiem vai no jauna atklājamajiem.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry