Februāris 9., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:39
Uztaisīju krāsnī ceptus briseles kāpostiņus, pārlietus ar balzāma etiķi, olīveļļu un kļavu sīrupu. Ļoti vīlos. Nekā īpaša tur nebija kā internetos salasījos.

(6 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:9. Februāris 2016 - 20:46
(Link)
šodien tāda diena. es uztaisīju dhal, figņa kaut kāda un izskatās arī briesmīgi.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:9. Februāris 2016 - 20:53
(Link)
Trololol, good to know, haha!
Dāls īstenībā nekad diži labi neizskatās, ja vien nav skaisti nokaisīts ar koriandru (ko es vnm daru!)
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:9. Februāris 2016 - 20:54
(Link)
vietējā veikalā tik prastie loki bij! :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Februāris 2016 - 08:52
(Link)
viņus vislabāk piemest kādam sautējumam vai sacepumam, bet krāsnī cepti viņi nudien nekam neder :) met tur klāt kaut zelta eļļu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:10. Februāris 2016 - 16:41
(Link)
lesson learned!
[User Picture]
From:[info]sonnenwende
Date:11. Februāris 2016 - 17:13
(Link)
briseles kāpostus var ar rīvmaizi uz pannas cept, ļoti garšīgi
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba