Februāris 9., 2016
| 18:39 Uztaisīju krāsnī ceptus briseles kāpostiņus, pārlietus ar balzāma etiķi, olīveļļu un kļavu sīrupu. Ļoti vīlos. Nekā īpaša tur nebija kā internetos salasījos.
|
Comments:
šodien tāda diena. es uztaisīju dhal, figņa kaut kāda un izskatās arī briesmīgi.
Trololol, good to know, haha! Dāls īstenībā nekad diži labi neizskatās, ja vien nav skaisti nokaisīts ar koriandru (ko es vnm daru!)
vietējā veikalā tik prastie loki bij! :D
| From: | f |
Date: | 10. Februāris 2016 - 08:52 |
---|
| | | (Link) |
|
viņus vislabāk piemest kādam sautējumam vai sacepumam, bet krāsnī cepti viņi nudien nekam neder :) met tur klāt kaut zelta eļļu.
briseles kāpostus var ar rīvmaizi uz pannas cept, ļoti garšīgi |
|
|
|
Sviesta Ciba |