15 August 2023 @ 10:51 pm
 
wish I never met you

discover weekly izmeta šādu dziesmu, klausījos un domāju - vai jums ir cilvēki, par kuriem gribētos teikt "wish I never met you" (un kas ir cilvēki, ar kuriem jums ir bijušas kaut kādas jēgpilnas mijiedarbības kādā laika posmā, ne gluži tur "džeks, kurš mani uz ielas aplaupīja")? mani ļoti interesē, jo es sapratu, ka pat cilvēki, kas mani ir ļoti sāpinājuši vai kur kaut kā citādi ir bijis traki, es laikam ne par vienu nevarētu gluži šādi teikt, jo jūtos tā, ka no visām arī sūdīgajām pieredzēm esmu tikusi pie kaut kā būtiska. pat, ja teorētiski droši vien varētu būt bijis iespējams tās lietas saprast vai uzzināt citādi, es joprojām kaut kā varu novērtēt to cilvēku ieguldījumu (un man tas nepatīk, ka šādi jūtos). nez, vai šis nav kārtējais aizsardzības mehānisms, haha.
 
 
( Post a new comment )
annuska[info]annuska on August 16th, 2023 - 12:46 pm
ir diemžēl
(Reply) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on August 16th, 2023 - 03:50 pm
Man kaut kā šķiet, ka tas nav tik akmenī cirsts. Ar visu to, ka es drīzāk sliecos domāt, ka mūsu pieredzes mums pašiem un citiem ap mums kaut ko māca, man nav spēka tā justies visu laiku. Un reizēm pie sevis par kādu personu pasakot "I wish I never met you", es jūtos empowered. Līdzīgi kā man par daudzām sava ķermeņa un ar to saisītām sociālām pieredzēm bieži ir sajūta, ka I didn't sign up for this shit. Un es varu tā justies, pat ja es (vai kāds cits) varu kaut ko vērtīgu iegūt no šīs pieredzes.

Un es vispār baigi nezinu, ko vērtīgu man ir devusi, teiksim, ilggadīgā būšana kopā ar bulijiem, gan jau kaut ko ir, bet, vai man ir sajūta, ka es negribētu atteikties no šīs amazing pieredzes, ja man būtu tāda iespēja nez.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 16th, 2023 - 03:58 pm
es domāju, ka šī ir daudz veselīgāka pozīcija. patiesībā es pati jutos mazliet pārsteigta, ka joprojām nevaru atrast sevī šo "wish i never met you". cerams, ka jaunieši, kuri tagad skatās Heartstopper, iemācīsies jau savlaicīgi, ka var un vajag būt stigriem un nepiedodošiem pret bulijiem utt
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 16th, 2023 - 05:11 pm
(t.i., es gribētu justies drīzāk tā, ka man ir arī šī kategorija, wish i'd never met you, un līdz galam nesaprotu, kāpēc nav, kāpēc visur "uzvar" tas skatījums, no kura es kaut ko it kā esmu ieguvusi, lai gan esmu gandrīz gatava derēt, ka to pašu būtu ieguvusi arī labākos ceļos)
(Reply) (Parent) (Link)