es tā padomāju..

interesanti, kāpēc šitas ir pie sadaļas "izklaide"? Īpaši, ja reiz TvNet ir sadaļa Zaļā zeme. Vai ķīmiskais piesārņojums ir izklaide? Tad jau arī ziņa par valdības krišanu bija jāliek turpat - tak arī jautrības bez gala.

Comments

Nu sajuka cilvēkiem ;)
Labrīt, pūkainais ;)
labrī! :)
yeah ielaas izies vampiiirii :P
forši :)
:)
ja veel neesi piefikseejis, tad i-netaa nejeedziibu bez gaala ... bet to zinju par valdiibas krishanu vareeja ielikt sadaljaa "sports", jo tur tiem augshaa taa padariishana ir visiistaakais sports un nekas vairaak ..
tas tiesa.

bet mani mazliet tracina, ka aiz šī pasākuma cilvēki saskata tikai izklaidi - cilvēki kostīmos izies ielās = būs tusiņš un jautrība. bet pasākuma jēgu redz tikai retais...
njaa .. bet domaajams, ka probleema ir tajaa, ka muusdienu vidusmeera cilveekam ir pietiekoshi savu probleemu, lai pieveerstos taadaam lietaam .. Kas pashu tieshi neskar, tas uz "pashu" arii neattiecas .. bet taa diemzheel ir realitaate .. taa domaa lielaakaa dalja muusu peleekaas masas!
tā tas ir un esmu to pieņēmis.

bet dīvainā kārtā šitas pasākums skar pilnīgi visus.
nju bet jebkursh latvijaa notiekoshais process kaut kaadaa meeraa skar pilniigi visus ... eh! ko tu cilveekam padariisi! zin es ar shitai vides probleemai utt. iipashi nepieveershu uzmaniibu .. vienkaarshi ir lietas ar kuraam cilveeks samierinaas .. varbuut uzskata, ka neko tur viens pats nevar liidzeet ...
diemžēl vides problēmas ir tās, kuras skar visus bez izņēmuma. politikai var uzspļaut. bet, ja radušās veselības problēmas - tās nevar atrisināt kādam sapiķojot.
un kaitīgās vielas ir mums visapkārt - pārtikā, apģērbā, gaisā utt.
vistrakaakais ir tas, ka pilniigi visi shai tavai atzinjai piekritiis .. es teiktu bez iznjeemuma, bet tas diemzjeel neuzlabo attieksmi pret shiim lietaam ikdienaa!
tāda nu reiz ir cilvēka daba
tad nju labaak nenjem to tik ljot pie sirc!
es jau parasti neņemu. tak dažkārt uznāk. :)
kas uznaak, tas ar paariet! :D
tā gan :)
tak tvnet vispār ir bezgala uzjautrinoša iestāde.
iečeko http://www.tvnet.lv/entertainment/news/index.php?id=3384803, ja vēl nebiji pamanījis. pievērst uzmanību bildei un parakstam :D
muhaha!!! pārrēcos un gandrīz pieri pret galda malu atsitu. :))))

būs jāaiziet vakarā apskatīties tas Līvu laukums.
khhrkhrhkrkhrhrhkrhkrhkrhk...
nu, teeeoooreeetiksi jau ir iespeejams uztaisiit tadu bildi L-laukumaa. Teiksim, bildeejot kaut kaadus kristaalus (saals vai H20 piem.)

+

Jaa, un vspaa!!! es TIC, ka tas ir Liivu laukums, juus neticiigie!!!
es arī TICU! :P
kurš te netic? ;P
nuu man jaaiet aaraa no shejienes...
peec 5 min.. mobs itkaa atdziivojaas...


man doties uz riigu vai nee...

kaa teksi taa buus...
nu, tu jau prom no neta? un nekā vēl neizlēmi? hmz..
taa
viena pati stopēsi?
nu laikam ja ka viena ;)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba