. |
[16. Jul 2010|13:20] |
Man šķiet, ka es pie tā karstuma sāku pierast jau. Un, ja visu laiku var dzert alu ar toniku un ledu, - sāk pat iepatikties. Labi, ka ūdens jau iekļauts īres maksā, citādi diez vai atļautu sīcei pēc pieprasījuma vannā iet kaut 5 reizes dienā (šodien - jau divas). Tikai ar to ēst gatavošanu tā švakāk, jo: 1) dažiem nav apetītes; 2) no garaiņiem un plīts baiss karstums; 3) nekas īsti neatdziest. Jāiziet uz salātiem un aukstām zupām, bet vienalga tur bez vārīšanas neiztikt - nu, tur olas, bietes, kartupeļi un tā... Arī augļi būtu forši, tak šitādā karsonī uz tirgu nesties galīgi nelon. |
|
|
Comments: |
| From: | tvarj |
Date: | 16. Jūlijs 2010 - 13:37 |
---|
| | | (Link) |
|
vieniigais uz ko es atspeeros bija daarzenju zupa, jo bija jaatbriivo saldeetava no sasaldeetaa vistas buljona. vispaar tiikams paeediens shitaadaam dienaam
par to vistas buljona saldēšanu pastāsti lūdzu
| From: | tvarj |
Date: | 16. Jūlijs 2010 - 13:46 |
---|
| | | (Link) |
|
es nez, man mamma vienreiz iedeva, bet man bija slinkums kaut ko gatavot un es vinju iemetu saldeetavaa :) patiesiibaa kad es taa padomaaju, es pat nezinu vai tas ir vistas buljons...
Es vakar savārīju kartupeļus un olas un tagad leckapī ir aukstā zupa :) Nav jau tik ilga tā vārīšana, bet pēc tam paēdiens ir vairākām dienām (it sevišķi, ja dažiem nav apetītes :)) | |