oblica - cepējai cepējas prieciņi [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cepējai cepējas prieciņi [27. Aug 2009|15:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Savanīju mammu un noskaidroju, ka gurķu šogad pašiem nebūs. Iemarinējusi tikai kādas 4 burkas un ar to arī visa raža izbeigusies. Nu, aizgāju Rīmītī iegādāt gurķus pa lēto (sanāk lētāk nekā pašam audzēt, man šķiet), rīt sasparošos un salikšu Latgales salātus un visādi citādi ieziemošu. Vispār jau šķiet, ka drīz pie manis ar šnabi nākt varēs pavisam droši - zacene tā, ka maz neliekas. Pusi no tomātiem želejā un marinētajiem tomātiem veiksmīgi izdalīju, pašiem palika tieši tik, cik varam apēst. Nu, gan jau, ka tos saziemotos gurķus arī kāds būs ar mieru apēst, jo man pašai ne visai.
A ko tad marinēju da skābēju, prasīsiet?
Redz, krīzes draudi ietekmē arī mani - lai nu ar ko, bet ar pārtikas krājumiem nodrošinos tā pamatīgi - tik pamatīgi, ka vietas trūkuma dēļ esmu spiesta arī padalīties savāktajā. Sēžu un domāju, kur lai liek pērnā gada zaptes - mums tāpat iet tikai ķiršu un zemeņu.

PS [info]shelly , Rimītī pie sojas mērcēm un ķīniešu nūdelēm ir arī sezama eļļa (šķiet, ka Tu tā biji, kas prasīja).

Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:27. Augusts 2009 - 15:21

Wap

(Link)
Es sataisisu sipolu marmeladi un tad iemainisu pret salatiem. Man drausmigi garso! :)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:27. Augusts 2009 - 15:50

Re: Wap

(Link)
dafai! :)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:27. Augusts 2009 - 15:44
(Link)
Merci, ņemšu vērā, lai gan ar saviem Stokmana sojas eļļas krājumiem ceru vēl kādu laiku dzīvot :))
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:27. Augusts 2009 - 15:45
(Link)
Ja tev nak kur likt pērnās lāceņu zaptes, es piesakos!:)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:27. Augusts 2009 - 15:49
(Link)
Lāceņu es pati apēstu. :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:27. Augusts 2009 - 15:52
(Link)
Hā!:) Es, protams, to nojautu:) Citi ievārījumi pa lielam man ir vienaldzīgi (nu ķiršu vēl), bet šo ar karoti un pienu varu ēst.