Feb. 12th, 2024 @ 03:51 pm (no subject)
Šodien sastrīdējos Twitterī ar kādu kvēlu Palestīnas atbalstītāju, kura pamatoja to, ka man nepiemīt kritiskā domāšana ar to, ka viņa, redz, esot pētniece, kamēr manā profilā tur ir ierakstīts, ka es esmu dziesmu autore. Diez, kāpēc tik daudz palestīniešu aizstāvju ir tik histēriski un agresīvi? :(
About this Entry
From:[info]fedrs
Date: February 12th, 2024 - 04:58 pm
(Permanent Link)
Kā jau visi musulmaņu teroristi.
[User Picture Icon]
From:[info]dombrava
Date: February 13th, 2024 - 10:15 am
(Permanent Link)
Tas cilvēks bija no Palestīnas vai atbalstītājs no citas valsts? Ja no Palestīnas, labi saprotu emocijas, ja tā cilvēka valstī notiek karadarbība, noziegumi un mirst cilvēki. Nu droši vien cilvēki grib mieru, ir jūtīgi, tāpēc izmisuši un tādas emocijas. Mēs esam diezgan drošā vietā, tāpēc varbūt netaisnīgi par visu spriežam, pat ja racionāli. Taisnība var būt abās pusēs, tieši tāpat kā cietsirdība.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 13th, 2024 - 12:16 pm
(Permanent Link)
Tā bija latviete, kas dzīvo Apvienotajā Karalistē, ja nemaldos. Viņai esot draugi palestīnieši. Ar Palestīniešu cilvēkiem ir līdzīgi kā ar Krievijas cilvēkiem - viena daļa nav diez ko labi izglītota, dzīvo nabadzībā un viegli pakļaujas propagandai. :( Viņiem jau sen būtu miers un sava valsts, ja viņi patriektu Hamās un atteiktos no domas, ka visai teritorijai "no upes līdz jūrai" ir jābūt tikai viņu, bet ebrejiem ir vai nu bez savas valsts jāklīst pa pasauli (tā domā labsirdīgākā daļa) vai arī visi ebreji ir jāiznīcina (tā ir oficiālā Hamās politika). Abos gadījumos - Izraēlas valsts jāiznīcina. Tāpēc Izraēlai nav variantu. Un es uzskatu, ka viņiem ir tiesības dzīvot daļā no teritorijas, kurā viņu senči ir dzīvojuši gadu tūkstošiem.