MēS vIsI mIrSiM! - M-ja.
November 14th, 2009
06:03 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
M-ja.
Šodien neizturēju savas vecās Motorolas mobtrubas niķus un aiznesos uz bodi, nopirku pašu to prastāko Nokiju par Ls 29, mājās ierubīju, viegli noregulēju visu - un vairs uz citām firmām ij ne virsā neskatīšos, pofig man dizains un mūžam nevajadzīgas fīčas kā 1,3-2 Mp fotokamera un 8 Gb mūzikai, nunah. Fotografēšu ar fotoaparātu, e-grāmatas lasīšu plaukstdatorā un runāšu tās 5-6 minūtes mēnesī ar mobtrubu. He, tam brīnumam pat lukturītis iekšā ir, lai var kaut atslēgu slēdzenē iemānīt. ;)) visādu nastroiku bez sava gala, 4 valodas - nu man neko vairāk arī nevajag.
Klau, a tur bija arī windows 7 un man pārdevējs centās iestāstīt, ka tas arī ļaušot no XP apgreidoties uz win 7. Cena normāla, Ls 35 - http://www.trodeks.lv/lat/mp/actions/index.php?32032 - mož ir tā vērts, apnicis vislaik karot ar xp dinozauru... ;))
Jauku Tev vakaru!

(10 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:November 14th, 2009 - 06:34 pm
(Link)
hehe - un par mani smeeja, kad teicu, ka NOKIAs telefoni ir ūber alles.. :)
telefonam vispirms primaari ir jaabuut telefonam :) - un NOKIA iet kaa tanks - kalpo gadiem, ja vajdziigs :) uzticams un juuzerim eerts :)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:November 14th, 2009 - 06:37 pm
(Link)
Taisni tā, vienīgais, dizains tāds novecojis, bet tā - lēts un praktisks.
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:November 14th, 2009 - 06:39 pm
(Link)
un ja labi padomaa - dizains toch nav primaarais, kas telefonam svariigs :)
From:[info]digna
Date:November 14th, 2009 - 07:19 pm
(Link)
Kā kuram. Pērkot lietas, viens no izšķirošākajiem faktoriem priekš manis ir kā reiz dizains.
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:November 14th, 2009 - 07:24 pm
(Link)
man gan - vispirms funkcionalitaate, pielietojums un kvalitaate, tad dizains... un tikai kaut kad tad - cena :)
From:[info]digna
Date:November 14th, 2009 - 07:30 pm
(Link)
Bieži vien labs dizains jau automātiski nosaka augstu kvalitāti, ergonomiku un funkcionalitāti. Tas gan ne vienmēr attiecas uz elektroniku, bet uz visādām citām lietām gan.
Protams, var jau izplūst garā diskusijā, kas vispār ir labs dizains un tamlīdzīgi, bet labāk nē. :D
[User Picture]
From:[info]kafijas_pauze
Date:November 14th, 2009 - 08:02 pm
(Link)
beidzot kāds vēl saprot, ka telefons ir tikai telefons :D vēl nesen atceros, ka dikti ilgi nevarēji izlemt ko ta ņemt. vai ta tas arī ir tas, kas atdeva galus ar niķiem?
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:November 14th, 2009 - 08:06 pm
(Link)
Ja Tev kompis labi iet ar XP, tad nafig apgreidoties. Ja iet slikti, tad vispirms noskaidro, kāpēc, un izlabo. Jo apgreids jau tās problēmas neizlabos. Starp citu, no XP legāli pa taisno apgreidot nemaz nevar, vispirms jāliek Vista, tad 7. Var arī mēģināt uzlikt Upgrade tukšā diskā, bet garantijas, ka sanāks, nav. Apraksts bija manā Cibā.

Ja tomēr gribi apgreidot, tad:
1.vai visiem dzelžiem ir draiveri Windows 7, tai skaitā printerim, plaukstdatoram, ārējam cietnim, citām figņām?
2.vai esošais XP ir licencēts? Ar samuhļītu simts punkti apgreids neies (ja izdodas uzlikt tukšā diskā, tad šitas pofig).
3.vai viss softs, kuru pašlaik lieto, iet arī uz Windows 7? Ofiss, protams ies, bet antivīruss un citi?

Tici man, Windows 7 ir lēnāks par Windows XP, ne par matu nav stabilāks. Personīgā pieredze. Windows 7 ir jāliek tiem, kuriem ir vai ir gribējies Vistu, bet tā nepatīk. Un tiem, kam ir svarīgi lai uz kompja ir pats pats svaigākais softs. Citiem jāgaida pirmā servispaka.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 14th, 2009 - 08:28 pm
(Link)
Nu par pēdējo nesak', nesak'. Ērtības tomēr ir nesalīdzināmas, pusgads pie W7 & un kad aktīvāk sanāk pabakstīties iekš XP laptopā, sajūtas ir no "viens no mums ir idiots", līdz "akdies, wtf, aaaaa!" :)

Nu jā, par to ātrdabību varētu būt tiesa, vienk. šajā jautājumā man pagaidām ir "a ņejebjot" situācija. Citādi - strādā 100% viss (t.sk. viens devaiss, kas uz XP negāja (!)), bet dabīgi, ka tur ir zināms veiksmes koeficients.
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:November 15th, 2009 - 09:13 pm
(Link)
Par to ērtību, jā, no jūzera viedokļa man arī dažas 7 fīčas iekš XP pietrūkst. Bet no konfigurēšanas... nē, nu es jau saprotu, ka bīstamākās lietas no jūzera ir jāslēpj, bet ne jau tik ļoti.
Powered by Sviesta Ciba