MēS vIsI mIrSiM! - M-ja.
November 14th, 2009
06:03 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
M-ja.

(10 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:November 14th, 2009 - 08:06 pm
(Link)
Ja Tev kompis labi iet ar XP, tad nafig apgreidoties. Ja iet slikti, tad vispirms noskaidro, kāpēc, un izlabo. Jo apgreids jau tās problēmas neizlabos. Starp citu, no XP legāli pa taisno apgreidot nemaz nevar, vispirms jāliek Vista, tad 7. Var arī mēģināt uzlikt Upgrade tukšā diskā, bet garantijas, ka sanāks, nav. Apraksts bija manā Cibā.

Ja tomēr gribi apgreidot, tad:
1.vai visiem dzelžiem ir draiveri Windows 7, tai skaitā printerim, plaukstdatoram, ārējam cietnim, citām figņām?
2.vai esošais XP ir licencēts? Ar samuhļītu simts punkti apgreids neies (ja izdodas uzlikt tukšā diskā, tad šitas pofig).
3.vai viss softs, kuru pašlaik lieto, iet arī uz Windows 7? Ofiss, protams ies, bet antivīruss un citi?

Tici man, Windows 7 ir lēnāks par Windows XP, ne par matu nav stabilāks. Personīgā pieredze. Windows 7 ir jāliek tiem, kuriem ir vai ir gribējies Vistu, bet tā nepatīk. Un tiem, kam ir svarīgi lai uz kompja ir pats pats svaigākais softs. Citiem jāgaida pirmā servispaka.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 14th, 2009 - 08:28 pm
(Link)
Nu par pēdējo nesak', nesak'. Ērtības tomēr ir nesalīdzināmas, pusgads pie W7 & un kad aktīvāk sanāk pabakstīties iekš XP laptopā, sajūtas ir no "viens no mums ir idiots", līdz "akdies, wtf, aaaaa!" :)

Nu jā, par to ātrdabību varētu būt tiesa, vienk. šajā jautājumā man pagaidām ir "a ņejebjot" situācija. Citādi - strādā 100% viss (t.sk. viens devaiss, kas uz XP negāja (!)), bet dabīgi, ka tur ir zināms veiksmes koeficients.
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:November 15th, 2009 - 09:13 pm
(Link)
Par to ērtību, jā, no jūzera viedokļa man arī dažas 7 fīčas iekš XP pietrūkst. Bet no konfigurēšanas... nē, nu es jau saprotu, ka bīstamākās lietas no jūzera ir jāslēpj, bet ne jau tik ļoti.
Powered by Sviesta Ciba