- smags vēders
- 23.9.10 22:35
- vai man dieniņ. pareizāk: liels paldies rasbainieks par uwas lapas ierādīšanu.
jo tur kategorijā "ne pārāk izdevies" ir brīnumlaba olīvmaize, kas izdevās tik labi, ka nu ir grūti.
un vairs nekāda vakara darba cēliena. tikai stenēt un pūst, stenēt un pūst, un pabeigt vīnu.
vismaz daļēji atgāja tas izmisums, kas moca sevišķi pēdējās dienas, tulkojot par Sicīlijas kulināriju un zinot, ka, piemēram, visādi kinski jau pavisam drīz ēdīs to visu. ak vai.
lai arī šādai olīvmaizei (ar lētām spāņu olīvām un dārgu grieķu sieru) ir maz sakara ar sikuļu zemi, tomēr attiecīgie ožas un garšas receptori jūtas mierīgāki. ā, vakar viņi dabūja penne al tonno e panna, kas arī pietiekami piesmaržināja māju un degunu.
vienvārdsakot: kaut jele es drīzāk atbrīvotos no tulkojamā kulturēli kulinārā ceļveža. citādi mokas teju ik rindkopā. varbūt tāpēc strādāju tik lēni. - 6 rakstair doma
- 23.9.10 22:55
-
mokas vienas vienīgas. es ar tādu grāmatu nevarētu pastrādāt.
- Atbildēt
- 23.9.10 22:57
-
es jau ar nevaru :)
re, sēžu un nestrādāju. un nestrādāju. - Atbildēt
- 24.9.10 00:08
-
ui, es pēdējā laikā tik daudz jauku kulināro blogu esmu uzgājusi!
http://www.cybevasion.com/hotels/france/hotels_france_dispos.html
http://partokaslabs.blogspot.com/
http://maltite.blogspot.com/
http://krista.lv/ (nu, to jau visi zin)
http://absolutsed.blogspot.com/
Mīļākie man ir krista, maltīte, meklējot priekus.... bet kaut ko labu atrodu katrā. Un visvairāk jau tieši to pozitīvismu un dzīvotprieku smeļos, ne tik daudz receptes. - Atbildēt
- 24.9.10 07:45
-
paldies!
- Atbildēt
- 24.9.10 10:28
-
hehe lūdzu, ņem par labu (šodien cepšu ķiršu kūku vēlreiz)
- Atbildēt