|
|
le_minga | |
|
|
|
|
|
|
|
- no, uz palodzes dzīvojošiem, pētersīļa, timiāna un rosmarīna sakapā uz dēļa smalku zaļumu salātiņu, kuru pagaraina ar pili virgin eļļas - - atrodam ledusskapī pāris vistas filejas - sagraizam mini karbonāžu lielumā un viegl apviļā zaļummaisījumā - (tok nevajag daudz pārspīlēt ar zaļumiem - tikai tik, lai tie nedaudz pieķeras) - - ņemam lielo burkāngrozu - nomizojam kaudzīti - sagriežam jamos lielu frī karpeļu lielumā - - vēlams, lai burkānu ir vismaz divreiz vairāk, kā gaļa (ja sanak par daudz nomizot - to žigli nograužam svaigu) :D - - tā kā ledusskapī nekā nav, no burkāngroza izvelkam divas aizmigušas fenheļa saknes un apgraizītu puravu - - fenhelīšus naPaciŅus nopucējam un sagriežam apelsīndaivu lielumā un puravu kā sīpoldaivas - liekam draugos burkānam, apslakam ar eļļu un samaisam, lai apeļļoti - (garšumīļi droši var iespiest ķiploku, piemest kādu citron piparu utt. u. tml.) - - visu cepešpannā iekšā smuki un dekoratīvi sakārtot - (jā, jā - šitas Obligāti, citādi apvainosies un aizmuks) :D - karoče kā ieliek tok pofig - izpausme katra paša idejām - - es samētāju burkānus ar "draugiem", tad vistu, uzmalu virsū sāli un piparus, "vāku" pa virsu (uzklāj folliju, lai neizkalst) un 40min. uz 190 ar karsto gaisu - - - pa brīdim burkānus pamaisīju - lai no visām pusēm vienādi - un viss - garda maltīte, ja nekā cita ledusskapī nav -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:DDD nu ja tas būtu šovs par "cik ilgi var iztikt ar to, kas mājās", domāju, ka pie mūsmāju dažado rīsu, nūdeļu, lēcu un citu graudaugu krajumiem, pie riekstu un sēklu kastēm, leduskapī esošo daudzo, dažādo, no de savesto, tandori, garam masala, biryani pastu burkām, nerunājot par dažādiemm kaltēto tomātu, pesto un tml. uzkrajumiem... arī cietie sieri netrūkst un tml. karoče - ēst, un katru dienu savādāk, es varētu gatavot ilgi :D
bet noteikti ļoti pietrūktu svaigu dārzeņu un zaļumu papildinājuma ēdieniem :(
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|