- no, uz palodzes dzīvojošiem, pētersīļa, timiāna un rosmarīna sakapā uz dēļa smalku zaļumu salātiņu, kuru pagaraina ar pili virgin eļļas - - atrodam ledusskapī pāris vistas filejas - sagraizam mini karbonāžu lielumā un viegl apviļā zaļummaisījumā - (tok nevajag daudz pārspīlēt ar zaļumiem - tikai tik, lai tie nedaudz pieķeras) - - ņemam lielo burkāngrozu - nomizojam kaudzīti - sagriežam jamos lielu frī karpeļu lielumā - - vēlams, lai burkānu ir vismaz divreiz vairāk, kā gaļa (ja sanak par daudz nomizot - to žigli nograužam svaigu) :D - - tā kā ledusskapī nekā nav, no burkāngroza izvelkam divas aizmigušas fenheļa saknes un apgraizītu puravu - - fenhelīšus naPaciŅus nopucējam un sagriežam apelsīndaivu lielumā un puravu kā sīpoldaivas - liekam draugos burkānam, apslakam ar eļļu un samaisam, lai apeļļoti - (garšumīļi droši var iespiest ķiploku, piemest kādu citron piparu utt. u. tml.) - - visu cepešpannā iekšā smuki un dekoratīvi sakārtot - (jā, jā - šitas Obligāti, citādi apvainosies un aizmuks) :D - karoče kā ieliek tok pofig - izpausme katra paša idejām - - es samētāju burkānus ar "draugiem", tad vistu, uzmalu virsū sāli un piparus, "vāku" pa virsu (uzklāj folliju, lai neizkalst) un 40min. uz 190 ar karsto gaisu - - - pa brīdim burkānus pamaisīju - lai no visām pusēm vienādi - un viss - garda maltīte, ja nekā cita ledusskapī nav -
|