|
21. Aug 2013|18:23 |
pārdomājot krii ierakstu, sapratu, ka viss šitas ķipa ražaslaiks un vārgulīgās sezonas gastroaktualitātes man atgādina to kapeikpisēju skopumu, ko lieliski demonstrē šejienes krodzinieki un dažāda veida veselīgās pārtikas ražotāji/ievācēji/tirgotāji. es nebraukšu, piem., sēņot vai lasīt sīkus, skābus un tārpainus ābolīšus, tāpat kā es ne reizi neesmu devies uz kalnciemielas tirdziņiem vai, ja tomēr intereses pēc tomēr iegājis, tad uzreiz arī notinies no eko veikaliņiem, ieraudzījis kaut kādu tur sūnu vīna pudeli pa cēneri vai kuces piena sieru pa divtik. un ne jau tādēļ, ka slinkums vai naudas nebūtu, bet ejiet dirst - lūk, kādēļ. |
|