обои - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

4. Jun 2013|22:31

kinskis
pa lielām šaibām varētu tagad uzvilkt vienu sprogainu dūmu un visu aizmirst. no otras puses, a moš es tomēr pastāstu visu, kā bija.
(tas bija dramatiskais ievads)
stāstam par to, kā man gāja atvaļinājumā, lol.

nu, tur.., biļetes lidojumiem es pirku vēl kādus mēnešus atpakaļ, sadzēries vīnu pēc kādas garākas darbadienas. to i bylo vidno. turpceļā mēs bijām hānā un pavadījām tur ca. vienu darbadienu. ārā lija, pat ne lija - valdīja pretīgs biezais mists, un domas par jauku pavazāšanos pa pilsētām vai miestiem varēja iet ieskrieties. bet tas ir turpceļš, sūds uz kociņa. portu lidostā satapām jz.rasb un acdkth un ballīte varēja sākties. vilcieniņš, tipo, tramvajiņš bija pilns ar ballēties kāriem milāniešiem bērnu dz.dienu prikidā, atstājām viņus tur, mājiņu atradām īzī, saņēmām wlcmng portvīnu, pa virsu izdzērām manu pretīgo zāļu šnabīti, kas garšoja man vienam un blablabla, visu pēc kārtas nerakstīšu.

porto ir burvīga pilsēta. primavera bija burvīgs festivāls. keivs pēc pirmās ieniršanas publikā uznira ar to viņu puskoka lēcēju pusvainadziņu galvā un par spīti manai skepsei pēc tā yt video noskatīšanās bija lieliskā formā. vorens eliss arī lai dzīvo sveiks un traks, ņemu visus savus ļaunos vārdus atpakaļ. lai redzētu keivu tūplānā, noziedoju 3/4 dcd un pareizi vien bija. par citiem ansambļiem lasiet rasb laikrakstu, tur viedoklis relevantāks, jo lielāko daļu izcilnieku dzivajā redzēju pirmoreiz. pie visiem time līgavaiņu stāstiem vien piebildīšu, ka uz karstām pēdām precētu brīderu džosefīni.

vēl bez kādas runas savages frontskuķi. smieklīgi bija tas, ka uz to priekšnesumu ierados laicīgi, lai konstatētu, ka tā avangardu pašā priekšpusē veido grūstīties kāras tīneidžeres ar saviem draudziņiem un ca. tādā pašā skaitā arī līgavaiņi, tipo, kretīni manā vecumā ar gliti salokotiem matiem, dizaineru brillēm un koptām bārdiņām. bundziniece koncerta laikā divreiz izjauca bungu komplektu, tauta ruboja birdus kā traki un džusēm uz pašām beigām sāka plīst pa šuvēm viņu supervēsais jauno dusmīgo skuķu imidžs. nost viņas gāja smaidīdamas kā kāds alpu akordeonistu kvartets. viņām esot nupat iznākusi pirmā plate, ko labi novērtējuši visādi tur gudrinieki, un es viņām novēlu visu to labāko, jo viņas to varētu būt pelnījušas - talanta, inteliģences un skatuves harizmas tur ir atliektiem galiem. spotifajā viņas var noklausīties, un te http://youtu.be/cL7uHhCo4qw ir viņu kexp performance.

tā pati pitchforka skatuve pārvērtās par normālu cūkkūti, kad tur pašās festivāla beigās uzstājās fucked up, ko es loti gribēju dzirdēt, bet uz kuru es tiku tikai uz pēdējām 3 dziesmām, jo organizētāji bija pamanījušies sačakarēt programmu. alus lidoja pa gaisu, publika bangoja atvarā, pa rokām ceļoja cilvēku stāvi, kas tika nogādāti uz priekšu pie barjeras bučoties ar abrahamu, kurš koncertu, vismaz, cik es to redzēju, pavadīja tiešā kontaktā ar publiku un bija bezgala atvērts visāda veida ķermeniskiem kontaktiem. liels, plafkās izmeties, spalvains bārdainis.



nu, tā, aptuveni. niepoort white dry ir dievu šmigucīts, rasb un ko ir sobremezas.
a moš bildes vēl ielikt?
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.