pagājšnedēļ, man neskaidru iemeslu dēļ, bijām darba darīšanās R. Ivanova darbnīcā. tā jau intrsanti. pēc tam ar K apmeklēju pirmo daļu Rolšteina Tabula rasa Villa teātrī. baigi bļāva. tad braucu uz Saļiku - hennot matus un kečapot un beidzot samainīt atpakaļ mašīnas.
vēl biju Skaņu mežā klausīties savu tekstu kora & co izpildījumā, bija ļoti forši. pēc tam bija traki trokšņi, kas nelīda iekšā, tāpēc braucu mājās.
cik sanāca skrēju pa dārzu. izravēju un sakopu dažas dobes (piliens jūrā). novācu un sastiepu iekšā ķirbjus. lielais sivēns vēl stāv lievenī - nav ne jausmas, kur to glabāt (un kā noēst). bf bāza ciet grīdas šķirbas ar kaņepju šķiedru un lika kājlīstes. un ar ķirbi izsita lievenī stiklu (netīšām, protams. ķirbis izrāvās no viņa azotes un mēģināja bēgt).
Rikardo koridorī noķēra peli.
6d ielīdām Niedrājā un vakarā mājās divatā imitējām Manhetenas īsfilmu festivālu. šogad likās baigi meh tā programma.
ēdienkartē oktobris:
krēmīga rudens velšu zupa ar rudens taurenēm, Minesotas savvaļas rīsiem un zilo sieru.
1. uzliek vārīties Minesotas savvaļas rīsus;
2. katliņā apcep sīpolu, burkānu, ķiploku, parastās gailenes un sekstainās gailenes;
piemet drusku ķirbi un 1 kartupeli;
pielej puspaciņu auzu krēma, kas palicis pāri no cita ēdiena. un ūdeni. tā, lai nav baigi bieza, bet ir creamy;
visu savāra un sablendē.
3. pannā apcep rudens taurenes un seksīgākās (mazākās un tvirtākās) sekstainās gailenes.
4. sajauc visu kopā;
visam vēl klāt Sāremā kadiķu sāls, pipari.
5. pasniedz dāsni iedrupinot zupā zilo sieru + grauzdētus valriekstus + vēl rukoliņa pa virsu.
vēl biju Skaņu mežā klausīties savu tekstu kora & co izpildījumā, bija ļoti forši. pēc tam bija traki trokšņi, kas nelīda iekšā, tāpēc braucu mājās.
cik sanāca skrēju pa dārzu. izravēju un sakopu dažas dobes (piliens jūrā). novācu un sastiepu iekšā ķirbjus. lielais sivēns vēl stāv lievenī - nav ne jausmas, kur to glabāt (un kā noēst). bf bāza ciet grīdas šķirbas ar kaņepju šķiedru un lika kājlīstes. un ar ķirbi izsita lievenī stiklu (netīšām, protams. ķirbis izrāvās no viņa azotes un mēģināja bēgt).
Rikardo koridorī noķēra peli.
6d ielīdām Niedrājā un vakarā mājās divatā imitējām Manhetenas īsfilmu festivālu. šogad likās baigi meh tā programma.
ēdienkartē oktobris:
krēmīga rudens velšu zupa ar rudens taurenēm, Minesotas savvaļas rīsiem un zilo sieru.
1. uzliek vārīties Minesotas savvaļas rīsus;
2. katliņā apcep sīpolu, burkānu, ķiploku, parastās gailenes un sekstainās gailenes;
piemet drusku ķirbi un 1 kartupeli;
pielej puspaciņu auzu krēma, kas palicis pāri no cita ēdiena. un ūdeni. tā, lai nav baigi bieza, bet ir creamy;
visu savāra un sablendē.
3. pannā apcep rudens taurenes un seksīgākās (mazākās un tvirtākās) sekstainās gailenes.
4. sajauc visu kopā;
visam vēl klāt Sāremā kadiķu sāls, pipari.
5. pasniedz dāsni iedrupinot zupā zilo sieru + grauzdētus valriekstus + vēl rukoliņa pa virsu.
